Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Evet sabahın 5 i,abimin beni odama girip uyandırmasından sonra nete geliyim dedim Selamon un da doğum günüymüş kutlu olsun:) =P[signature][hline]zıplamazsa oyun yok *edit : bu mesaj Selamon tarafından değiştirilmiştir. bu güzel gününde yanında olamayacağımdan ötürü özür dileyerekten burdan kutluyorum tekrar [Bu mesaj Jasco tarafından 01 Ağustos 2005 05:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sağolasın Jasco. İlgin için gerçekten çok teşekkür ederim. Nice mutlu senelerde hep beraber olmak dileğiyle...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kutlu olsun bap.[signature][hline]g3nk.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutlu yillar ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutlu yıllar.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bendende bı kutlu olsun :)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 doom günün kutlu olsun plz[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kutlu olsun efem, burdan buyrun; :tebrikz:[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutlu yıllar dilerim :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mutlu yıllar arkadasım nice patili yıllara :d[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutlu yıllar burda ol hep :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dogum gunun kutlu olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kutlu olsun doğum günün[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail!
biko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kutlu olsun,nice mutlu senelere[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iiki doğdun![signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar çok sağolun, vakit ayırıp bir mesaj yazmış olmanız beni çok mutlu etti, çok teşekkürler.
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Doum Günün Kutlu Olsunnnnnnnnn!!!!!!!!
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kutlu olsun,buluşalım bize bi şey ısmarla?[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nice senelere Selamon, herşey gönlünce olsun. Her zaman her istediğin olur inşallah... (Bana da bana da :P)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mutlu yıllar selamon[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yahu bugün benim doğum günüm sizin bana ısmarlamanız gerekmez mi? :)
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ayıpsın Selamon ısmarlarlar dimi tahakiraz? hadi gidiyoruz, adres falan verin olmazsa para bizden çıkar ahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nice senelere...[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."
Öne çıkan mesajlar