Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Zamanlardaki Kafein Bagımlılıgım!

khalad

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Öss ye hazırlanırken hem özel derslerde hemde gece kendimi iyi hissetmek için nescafe içiyordum ama öss ve okul olayları bittikten sonrada bu durumdan kurtulamadım günde en az 2 fincan kahve içmeye devam ediyorum ve bu durum benim için zararlı raddeye geldi galiba.Artık içmemeye çalısıyorum ama bilgisayar başında bile oturdukca beynim bana içmem gerektigini söylüyor esrar eroin gibi birşey olsa gerek bu? Cidden içtigimiz şeylere dikkat etmeliyiz.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eheh keşler birer birer çıkıyor ortaya..

said:
khalad, 01 Ağustos 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Ya cidden beyler kafeinden bu kadar açık bir şekilde bahsetmek ülkemizinve bu ülkenin gençlerinin ne halde oldugunu gösteriyor.
[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Gunde en az 2 fincan mi?
Ben gunde 5-6 kupa kahve icerdim ve her biri camur gibiydi..
Sonra baktim midem agrimaya basladi caya cevirdim..
Simdi de gunde 10 fincan cay iciyorum...
Hele ki okul baslayinca bu daha da artacak...
Sigarayi da biraktim biraktim yoksa yine gunde 1 paketi bulacagiz..[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 01 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
bende de vardı bi ara 3ü bir arada ya kaptırmıştım kendimi günde 4 5 tane içiyodum ama sonra bıraktım ben bi anda..

evet bende 3 ü 1 arada içiyorum bide ülkerin fındıklısı vanilyalısı falan cıktıgından beri iyice kaptırdım inşllh kurtulurum biraaya falan benzemiyo[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 01 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
bence sen de kahve yerine caya yonel... en azindan kafei miktari daha az...
Hatta meyva bulundur etrafinda onlar da uykunu acar hem serinletir...

Ondan pek zevk almıyorum tadı madı bi şeye benzemio[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

Aha sana gözel bi öneri. Canım istiyo ama anamla kavga ettim şimdi buzdolabına gidersem ağır sözlerle saldırı altında kalabilirim.
"Yaşamın özü" adlı bi içecek buldum. İsmini böyle kodum çünkü aynı hayat gibi; dışardan bakınca çok güzel ama aslında o kadar da güzel diil.
Yapısı:
Rengi süper bi yeşil. Felaket gaz yapıyo ve midesi hassas olanlarda (benim gibi) mideyi yakabilir. Tadı fazla güzel diil ama güzel serinletiyo.

Yapılışı:
Bi bardağın yarısına kadar pepsi blue dolduruyoruz. Üstüne schweppes bitter lemon koyuyoruz bitti. Ne kadar kolay di mi?[signature][hline]sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HUR_AFE, 01 Ağustos 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
Aha sana gözel bi öneri. Canım istiyo ama anamla kavga ettim şimdi buzdolabına gidersem ağır sözlerle saldırı altında kalabilirim.
"Yaşamın özü" adlı bi içecek buldum. İsmini böyle kodum çünkü aynı hayat gibi; dışardan bakınca çok güzel ama aslında o kadar da güzel diil.
Yapısı:
Rengi süper bi yeşil. Felaket gaz yapıyo ve midesi hassas olanlarda (benim gibi) mideyi yakabilir. Tadı fazla güzel diil ama güzel serinletiyo.

Yapılışı:
Bi bardağın yarısına kadar pepsi blue dolduruyoruz. Üstüne schweppes bitter lemon koyuyoruz bitti. Ne kadar kolay di mi?

Sizdeyken deneriz ölürsem üstüne kalıyım :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HUR_AFE, 01 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
Hadi lan bizde sizi gömcek kadar mezar yok. Savaştan çekiliyoz

Muahhaha yarıldım walla babam kalkıp vurucak şimdi gece gece ses yapıyorum die :D en iyisi ben bi kahve alıyım[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

yeterin ulan amma itirafta bulunuonus aksam aksam ne kadar kotu alıskanlık varsa hepsi bisim paticilerde toplanmıs hade zıbarın artık ne nescafe içersiniz o zaman nede bişi :D ben yatar kendinise iyi bakın kardesler pilim bitti (duracell diil bisimki yerli malı parasonic)[signature][hline]Depressive Mode :ON
Lovefool Mode :ON
Berserk Mode :ON
Hold my breath as I wish for death...
Sosyal ağlarda paylaş

özz' ye hazırlanırken son 2 ay sadece günde 3 saat uyudum. Bunu sağlayabilmek için de günde 5-10 kupa zift gibi kahve içtim.
özz bitti kahve bitti.

Ha şimdi aklıma geldi ben bir haftadır hiç içmedim herhalde. Gidip bi tane yapayım kendime :-)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

okul zamanı ben de deli gibi içiyodum sabah uyanınca bi tane sonra okula gidince,tenefüslerde birer tane
bi de lise1-2 de kupayla türk kahvesi içiyodum ayık kalabilmek için,her sınavı son güne atan sonra da bitarafı tutuşan öğrenci modunda :D[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, biri beni çağırmış???

Kafein ciddi bağımlılık yapıyor bence, ben de ÖSS ile abarttım, üniversitede işin suyunu çıkardım. "Bugün kahve içmedim" dediğim gün 5 fincan içiyorum. Hatta şöyle diyeyim, içmeyince başım ağrıyor, kendimi kötü hissediyorum. Belirli saatlerin geldiğini ağzımdaki kuruluk ve midemdeki tuhaf histen anlayabiliyorum (Saat sabah 11, öğleden sonra 5, akşam 9:30) çünkü bu saatlerde genelde bir fincan kahve içiyorum. Günde 35 fincana çıkmak gibi hayvanlıklara da imzamı atmışımdır, adı üstünde hayvanlık, insanoğlunun yapmaması gereken bir şey.

Valla nasıl bırakılır bilmem, ben herhalde 2-3 hafta komaya girer, durmadan uyurum. Böbreklere falan da zararlı çok kahve içmek, yapabildiğiniz kadar su için her fincan kahveden sonra, yolda kalmayın.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar evde oturunca daha cok içtimigi keşfettim ,bugun 8 tane içtim ve gerçekten bırakamıyorum :D kışın bir daha öss ye hazırlanıcam sanırım o zmn dahada fazla içicem eh kahve firmaları sayemde zengin oluyo fenamı :D 3 ü 1 arada deişmez favorim[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...