elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 "...Bunu söylemek ne kadar tuhaf olsa da benim için Muhammedilik, Haça tapmaktan mukayese edilemeyecek kadar yüksekte duruyor. Eğer insan seçme hakkına sahip olsaydı, aklı başında olan her bir insan, şüphe ve tereddüt etmeden Muhammediliği; tek Allah'ı ve onun Peygamberini kabul ederdi." Lev N. TOLSTOY (1828-1910) Rus halkı ve özellikle rus aydınları L.N Tolstoy u ilahi bir kuvvete sahip gibi seviyorlardı ve onun islamiyeti kabul etmesinin duyulmasının Rus toplumunda İslam'a güçlü bir akım başlatabileceğini biliyolardı. Bu yüzden Tolstoy un hz. Muhammedin hadislerinden derlediği kitapçığını KGB gibi rus istihbarat birimleri gizli tutmaya,unutturmaya,ve basılmasını önlemeye çalışıyorlardı....... ......hadislerden seçtiği konularda 'fakirlik' ve 'eşitlik' gibi kavramları esas almış, Rus halkına ve onları aldatanlara bir ders verir nitelikte olmasına özen göstermiştir........ Şu an elimde duran bu kitaptan bazı alıntılar yaptım. Daha önceden tartışılmamıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaw islam din yine karışacak[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Enteresan bunu bilmiyordum teşekkürler :). [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 01 Ağustos 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilginçmiş kitabı nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 rafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kitabın adı ne?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu kadar gizlenen bi kitap sana nereden geldi ayiptir sormasi? yani elinde tuttun mu bu kitabi? yoksa bi yerde var diye mi bu kaniya variyorsun yani sonra, bizim komsunun dedesi oldukten sonra musafirlige gelmis . walla yemim ediyolar muhabbetlerine donmesin diye diyorum..[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kitabın adı hz.Muhammed rusçadan azericeye azericedende türkçeye çevrilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi sen nerden buldun biz nerden buluruz onu söyle :) tolstoy bu boru diil büyük olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tolstoy'un kitabı mı var elinde yoksa tolstoy hakkında yazılmış bi kitap mı? eğer öyleyse kaynak, yazar adı vesaire rica edelim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kitap artık gizlenmiyo,piyasada var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben 1 ay once fılan gormustum megavizyon da yayınlandı yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bide cervantes vardı aslında müslüman denen.ama ne kadar doğru bilmiyorum.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sey war asıl kaptan kusto odur benim adamım enfes bi sahıos[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Muhammed her zaman Evangelizmin (Hıristiyanların) üstüne çıkıyor. O insanı Allah saymıyor ve kendini de Allah ile bir tutmuyor. Müslümanların Allahtan başka ilahı yoktur ve Muhammed Onun peygamberidir. Burada hiçbir muamma ve sır yoktur [Bu mesaj elesso tarafından 01 Ağustos 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Birazda c/p Tolstoyun seçtiği hadislerden bazıları şöyle: ;Hakikat insanlar için ne kadar acı olsa da, hakikati söyleyin ;Hiç kimse öfkesini yutmaktan daha güzel bir içki içmemiştir ;Çok fazla yiyip içerek kendi kalbinize yüklenmeyin ;Sizden biriniz, kendisi için arzu edip istediği şeyi, din kardeşi için de arzu edip istemedikçe, gerçek anlamda iman etmiş olmaz ;Ölüm bir köprüdür, dostu dosta kavuşturur ;İşçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz [Bu mesaj elesso tarafından 01 Ağustos 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben de bu kitabı okudum çok güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende 2 hafta once okumustum, secme hadıslerını yazmıs hz. muhammed ın bır de kendısı nasıl ınanca akıl ıle yaklasıp muslumanlıgı dıger dınlerden ustun olarak kabul etmıs vs onları yazmıs kısa bı kıtap fıyatı da cok makul alın yanı :)[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çoğu yerde satılıyor kitap, ilk gördüğümde şaşırmıştım bayağı, en kısa zamanda okuyacağım.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kitabin adini ve yayin evini vs. verebilir miyiz?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar bu kitabı Tolstoy'un yazdığına dair elinizde herhangi bir kanıt var mı acaba? Ben kitabı aldım ve biraz inceledim. Bunları Tolstoy'un yazdığına dair tek kanıt olarak baskının sonuna ilk basılan orjinal metin olduğunu iddia ettikleri Kiril alfabesinde bir metni göstermişler. Ancak bu metin bir el yazısı falan değil. Basbayağı matbaa basımı harfler. Kesinlikle inandırıcı değil. Hele ki son dönemde bazı dinci web sitelerinde Tolstoy'un, Victor Hugo'nun ve Goethe'nin aslında müslüman olduklarına dair bir takım zırvalamalar okuduktan sonra asla güvenemiyorum. Bana göre insanların resmi kaynaklara duydukları güvensizlikten ve komplo teorilerine olan ilgiden faydalanmaya çalışıyorlar. Ben paramı yedirdim bu heriflere bari sizler yedirmeyin. Sırf resmi tarihin söylediğinin aksini iddia ediyor diye bir tezin doğru olması gerekmez...[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar