Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mod ve Çiğ Çiğ Yemek


fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Deli_Hacı, pardon Cafein'i yeni görevinden dolayı tebrik ediyorum :) Hala da anlayabilmiş değilim güzelim nickini neden değiştirdi ama olsun biz onu her haliyle seviyoruz.

Neyse konumuza dönecek olursak ben modluktan ayrıldıktan sonra bölümde ciddi bir boşluk vardı ki sanırım bunu herkez kabul etmekte. Bu boşluğun doldurulması için bence en iyi aday olan cafein'in seçilmesi doğru tercih olmuştur. Bir insan evladı olan hacımızın tabii ki hataları olacaktır ancak bu onun insan olduğunu hatırlayıp daha bir sevmemize yol açmak haricinde bir etkiye sahip olmayacaktır.

Bir gayya kuyusuna dönen tarih bölümünde kimi zaman faşist, kimi zaman anarşist, zaman zaman boş insan arada bir komünist olarak suçlanan bir kişi olarak bendeniz yeni modumuzu bu şekilde sınıflara sokarak daha ilk günlerden yıpratıp onu da bu kuyunun içine çekmeye çalışmayın derim. Her ne kadar amacınız bu olmasa bile sonuç daha fazla gerilen sinirler ve daha da keskinleşen uçlar olmakta, deneyimle sabittir.

Kısaca yeni modumuza biraz zaman verin taşlar bir yerine otursun. Ha derseniz ki yok ben onu çiğ çiğ yemek istiyorum o zaman ben sizi yerim...

Hacım, kolay gele ve başarılar ve sabırlar :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha ilk günden sağcı falan denmiş adama, bu dediğini başarmak zor olacak baya :)

tarih bölümünde rahatsızlık veren çok şey vardı gerçekten, dahası, rahatsızlık veren şeyler sirkülasyonu bile oluşmuştu. o nedenle ben de pek sevinerek karşıladım. olabilecek tek beklentim, ideolojik, siyasi tartışmalara müdahale edip biraz daha temizlemen buraları, yoksa objektifliğine ben de bütün içtenliğimle referans veririm zaten.

umarım tarih bölümündeki patiler de işini kolaylaştırır.

ehh kolay gelsin :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih bolumunde tarihten cok ideolojiler tartishildigi icin bunlarinda radikal savunuculari oldugu icin normaldir asiri siddetli tartishmalar olmasi burada. Hemen hemen tarih bolumu oldugu gunden beri az cok burada milletle sidik yarishtiyorum ve en bashindan beri soyledigim sey burada modluk yapacak kisinin herhangi bir siyasi gorushu bulunmamasi. En azindan radikal bir siyasi gorushu bulunmamasi. Cunki her ne kadar tarafsiz olmaya calishsa da olamaz fedaykin`in oldugu gibi. Umarim daha seviyeli tartishmalar olur artik buralarda bende zevk alirim kufur yemeden yada sahsima ait saldirilar olmadan tartishmaktan.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belirttiğim gibi diğer konu başlıklarında, ideolojik tartışma ve atışma, şahsi saldırı ve küfürün önüne geçmeyi düşünüyorum. İsteyen beni çiğ çiğ yesin ama diğerlerini rahatsız edip forumu bozanı da ben yerim, bunu da açıkça söyleyeyim.

Dilerim herkes düzgünce tartışıp konuşabileceğimiz bir tarih bölümü için bana yardım eder, fikirlerinizi ve görüşlerinizi özel mesaj aracılığıla iletebilirsiniz.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi açıklama gereği duydum. İdeolojik tartışma, tarihle örülü ise bunun yeri burası. "Sen ne hakla şunu dersin pis faşist, asıl siz hepiniz gömnüstsünüz" şeklindeyse, bunun yeri burası değil, modun harekete geçmesi icap eder. Birinci belirli sınırlar içinde tamamen tarihseldir, ikinciyi yapanı yerim demek istiyorum.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, şu ayrımı yapalım öncelikle; burası siyaset forumu değil, tarih forumu. ve biz de tarihi konuşmak için buradayız, hobi olan, bilim olan, araştırdıkça, kavradıkça kıvama gelen tarihten. onun için propagandalara, siyasi söylemlere, bir süreliğine her hangi siyasi-ideolojik tartışmaya ve bunların meyveleri niteliğindeki başlıklara müdahale edilmesi gerekiyor bence moderasyon açısından. bakıyorum da şimdi, tarihi seven bir kişinin şu ilk sayfada ilgisini çekecek bi başlık yoksa, bu durumun vahametindendir. tarih bi ilgi alanı ve temeli de bilgiye dayanıyor, görüşlere değil.

o bakımdan, ideolojik tartışma arıyorsan, siyaset forumunun açılmasını beklemek durumudasın, siyaseti tarihe uyarlamayalım. yaratılan kirlilik oluyor çünkü o durumda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com


[Bu mesaj montezaus tarafından 01 Ağustos 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet. ben - olmadigim halde - bana fasist dinci diyenlerin olmadigi bir ortam istiyorum . islamci , seriatci ya da turkcu de demesinler bana . fikir degil ideoloji konusanlar var . bazen ben de onlara uymus olabilirim - hic sanmasamda - . bu bakimdan kurallari koyup uygulayabilecek birisi lazim .

haci , tartismalara fazla katilmadan sadece kurallari uygulayacaksa , ben derim ki : otorite her ortama lazim .

hayirli ugurlu olsun[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 01 Ağustos 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...