Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar neyi sever neye aşık olur...

Zyon

Öne çıkan mesajlar

said:
Mandoo, 29 Temmuz 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
clementine sütün kaynadı evladım hadi git uyu..

hahah pardon lanet arkadaşın fln mı sandın beni? de get manda mısın nesin..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..

[Bu mesaj Clementine tarafından 29 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onun daha kibarı ''ne bu samimiyet?'' dir.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zyon, 27 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
PARA bu kadar basit ....eh bide PARA sı olan da ayı olmayan birisi bulunursa ...daha süper aşık olunur..

dimi kızlar haksızmıyım bir tanenizde di diyin...

onuda demezler cok fenadırlar..

topic baştan batmış yaa
sizin istekleriniz yanında biz para istemiş olsak bile daha masum kalıyor bu biiirr
ayrıca da sana yüz vermeyen ve terk eden kızlar olmuş demek ki fazlasıyla sen de hemen bu blindik bahanenein arkasına saklanmışsın...
ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına arkadaşımmmmm[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında değişik bi açıdan mı baksak.Diyelim ki tipsizin tekisin ama paran var :)

yani düşünsene zenginsin ama kızlar sana bakmıyo.O çocuk için daha kötü:)

ya arkadaslar öyle genelleme yapmayın benim kız arkadasım sonucta benim parama bakmadı çünkü bende olmayan bişeye bakamaz:):)

Amaaaaa evlenmek söz konusuysa doğal olarak bakıyolar ve hakları da bence![signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR''
AL PACİNO
Sosyal ağlarda paylaş

Kızların hepsinide alıp tek bir yere koyamayız , zekisi var aptalı var , kıskançı var vs... ama büyük bir bölüm genelde para + arabaya gelir , suya olta atıp balık tutmak kadar kolay birşey olsa gerek.

Son tanıştığım kız beni zaten şok etti soruları ile ehliyetin var mı?sevgilin var mı?vs.. daha ilk tanışmamızdı bismillah dedim içimden.

Bazı güzel kızların odun , tipsiz erkeklerle çıkmalarına hakkaten insan üzülüyor hele para uğruna.Bu bir bakımdanda insanın kişiliğini gösteriyor yani para ile elde edilip , edilememesine bunlar tabiki benim kişisel görüşlerim + aynısı erkekler içinde geçerli :).Kalite insan bulun hayatınızın tadına bakın , kalite derken kişilik olarak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 29 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 28 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 28 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 28 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 28 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
ya kaç kere dicez aşk diye bişi yok öğrenin

eh bu da doğru

yok bea..var öyle bişi var var..hem malkavian senin yaşın kaç ki daha yok dion bakiim :P?

sus döverim yaşına bak bücür

Bana hAaaa??? ulen ben senin ablan yaşındayım kime bücür diyousun bakiyim sen??? ORTA ŞEKERLİİİ SENİ :-P
JNMS YA!11!![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben takıntılıyım galiba kızla ilk tanıştığımda arabam yok falan diorum olmasına rağmen ve ortamdaki en güzel kızla konuşurum hep bende galiba komplex var ama öyle söylediğim zaman kendimi mükemmel hissediyorum ve arklarıma bak arabam yok dedim ama yinede tavladım diorum :) ama bi bakıma iyi bişey ya kızın nasıl bi tip olduğunu anlayamıyosun ki ilk görüşte .
Bi kızın arabam için benimle çıkması benim başıma gelebilecek en kötü şeydir heralde yanlış mı düşünüyorum ??? ama bu bahsettiğim şey kızla sadece cinsel ilişkiye girmenin dışındaki olay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...