Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olm bittin sen[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayrıca ablam yaşında değil kendisi bendende küçük kendini yaşlı sanıo[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hahahah :D olm ha? ulen sıkıysa nüfus cüzdanın fotokopsini koy bakiiim :P tamam bak affetim bu seferlik...uslu çocuk ol şimdi ;)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sus bücür ben affettim seni[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hadi çocuklar sizin yatma vaktiniz geldi...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya anten git uyu nedense uyurken seni hiç göremiyorum msn de hehe[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 para birazda laf sanirim konusmayi bilmesi lazim dimi ama para cogunlukla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 29 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki: hadi çocuklar sizin yatma vaktiniz geldi... oh yeahh..?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 clementine sütün kaynadı evladım hadi git uyu..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 29 Temmuz 2005 01:33 tarihinde demiş ki: clementine sütün kaynadı evladım hadi git uyu.. hahah pardon lanet arkadaşın fln mı sandın beni? de get manda mısın nesin..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 29 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 onun daha kibarı ''ne bu samimiyet?'' dir.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki: +1903 ZTN BTN KZLR ŞRFSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLHN BLELRIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!1111111111111111111 YTRRRRRRRRRRRRR yazık sana ya fena dağıtmışlar façayı anlaşılan[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Zyon, 27 Temmuz 2005 01:03 tarihinde demiş ki: PARA bu kadar basit ....eh bide PARA sı olan da ayı olmayan birisi bulunursa ...daha süper aşık olunur.. dimi kızlar haksızmıyım bir tanenizde di diyin... onuda demezler cok fenadırlar.. topic baştan batmış yaa sizin istekleriniz yanında biz para istemiş olsak bile daha masum kalıyor bu biiirr ayrıca da sana yüz vermeyen ve terk eden kızlar olmuş demek ki fazlasıyla sen de hemen bu blindik bahanenein arkasına saklanmışsın... ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına arkadaşımmmmm[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aslında değişik bi açıdan mı baksak.Diyelim ki tipsizin tekisin ama paran var :) yani düşünsene zenginsin ama kızlar sana bakmıyo.O çocuk için daha kötü:) ya arkadaslar öyle genelleme yapmayın benim kız arkadasım sonucta benim parama bakmadı çünkü bende olmayan bişeye bakamaz:):) Amaaaaa evlenmek söz konusuysa doğal olarak bakıyolar ve hakları da bence![signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Clementine ve Malkavian konunun cıvığını çıkardığınız için size teşekkürü borç bilirim.Şakalaşmak istiyorsanız msnden şakalaşın veyahut özel mesaj denen bir sistem var.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kız lar ne mı arrar yanıt tam karsınısda duruo benı:) (cok mu ıddalı oldu ne?):P[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gözlerinin içine bak aşık olduğunu anlar zaten[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kızların hepsinide alıp tek bir yere koyamayız , zekisi var aptalı var , kıskançı var vs... ama büyük bir bölüm genelde para + arabaya gelir , suya olta atıp balık tutmak kadar kolay birşey olsa gerek. Son tanıştığım kız beni zaten şok etti soruları ile ehliyetin var mı?sevgilin var mı?vs.. daha ilk tanışmamızdı bismillah dedim içimden. Bazı güzel kızların odun , tipsiz erkeklerle çıkmalarına hakkaten insan üzülüyor hele para uğruna.Bu bir bakımdanda insanın kişiliğini gösteriyor yani para ile elde edilip , edilememesine bunlar tabiki benim kişisel görüşlerim + aynısı erkekler içinde geçerli :).Kalite insan bulun hayatınızın tadına bakın , kalite derken kişilik olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Zyon, 27 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki: sarhostum ayıldım...doluydum bosaldım..bosverin.... burdada belirtigim gibi fazla alkolun etkisiyle acılmıs bır konu sacmalamısım biraz uzatmayalım...bence . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Clementine, 29 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: said: Malkavian, 28 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 28 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: helena, 28 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: said: Malkavian, 28 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: ya kaç kere dicez aşk diye bişi yok öğrenin eh bu da doğru yok bea..var öyle bişi var var..hem malkavian senin yaşın kaç ki daha yok dion bakiim :P? sus döverim yaşına bak bücür Bana hAaaa??? ulen ben senin ablan yaşındayım kime bücür diyousun bakiyim sen??? ORTA ŞEKERLİİİ SENİ :-P JNMS YA!11!![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kızlar beni sever bana aşık olur![signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Voys, 29 Temmuz 2005 06:35 tarihinde demiş ki: onun daha kibarı ''ne bu samimiyet?'' dir. yok inan bana benim dediğim demek istediğimin kibar versiyonuydu :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yok abi genç kızlar benim bildiğim tipe bakıyolar o senin dediğin şey çirkinlerin uydurduğu bişeydir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben takıntılıyım galiba kızla ilk tanıştığımda arabam yok falan diorum olmasına rağmen ve ortamdaki en güzel kızla konuşurum hep bende galiba komplex var ama öyle söylediğim zaman kendimi mükemmel hissediyorum ve arklarıma bak arabam yok dedim ama yinede tavladım diorum :) ama bi bakıma iyi bişey ya kızın nasıl bi tip olduğunu anlayamıyosun ki ilk görüşte . Bi kızın arabam için benimle çıkması benim başıma gelebilecek en kötü şeydir heralde yanlış mı düşünüyorum ??? ama bu bahsettiğim şey kızla sadece cinsel ilişkiye girmenin dışındaki olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya ben çok mu şanslıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar