Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 PARA bu kadar basit ....eh bide PARA sı olan da ayı olmayan birisi bulunursa ...daha süper aşık olunur.. dimi kızlar haksızmıyım bir tanenizde di diyin... onuda demezler cok fenadırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Çoğunluğu evet, senin işin azınlıkla olmalı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 özgüven-karizma...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Madcat, 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe. harbi ha olay odur abi :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Loras, 27 Temmuz 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Çoğunluğu evet, senin işin azınlıkla olmalı. benim işim daha zor iş se tabi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Madcat, 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe. oha bu kadar olur hehe. bunu yazmaya açmıştım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Sly-One, 27 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe. oha bu kadar olur hehe. bunu yazmaya açmıştım. film olmusuz yokmu baska olayınız..bide nedir replik merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 merak etmemek daha saglıklı bence[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister +99...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 +1903 ZTN BTN KZLR ŞRFSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLHN BLELRIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!1111111111111111111 YTRRRRRRRRRRRRR[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 27 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 alexi? iyimisin sen?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 erkekler neyi sever neye aşık olursa ona. ancak biraz daha kişilik ve statüye bakıyorlar.ya da bazen yeterince piç görünümlüyse ve öyle bi imaj veriyolarsa direk aşık olabiliyor bazı salak olanları.%50 si mesela.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hakikaten ya bu topicler öldürüyor beni, kişiselden soğuttunuz fenalık geldi...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki: +1905... ŞRFSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLHN BLELRIIIIIIIIIIIIIIIII mesaj alındı[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet, gayet iyiyim, neden?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 seni böyle görmemiştim ondan :)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 genelleme yapmicam ama gozümün önünde geçen bi dialog -cocugun mavi clk sı var aşık oldum tanışmam lzm :) yeterli sanırım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o tür dialoglar her kesimde her yerde...[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Manti, 27 Temmuz 2005 01:46 tarihinde demiş ki: hakikaten ya bu topicler öldürüyor beni, kişiselden soğuttunuz fenalık geldi... bu benim kişiselim üsüdüysen sıcak bir yerlere kaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: tAKA, 27 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: o tür dialoglar her kesimde her yerde... sen hangi kesimdensin su an her kesimden dialoga girecek durumdayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hangı tur kızdan bahsettıgınıze baglı eger basıt kızı soruyorsanız: ıste ozamn mal mulke bakar... paran olsun,umursamaz ol, agzın ıyı laf yapsın,pic ol bırazda ortamlara ak tamamdır mutlaka bulursun:) eger normal kızı soruyorsan cevreye bakar populer ol,guzel gıyın,kızları cok takmıyor gıbı davran,ama ılgıde goster,(hafıften yavsayabılırsın) eger zekı kızı soruyorsan kısılıge bakar kendıne guven,ona ıhtıyacın yok ama olursa cok mutlu olursun havası yarat,muhabbetın guzel olsun,ıyı ol yanı bence bole:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beni sevip bana asik olmuyolar onu biliyorum neye asik olduklarini orenirsem kimseye soylemem,hepsi bana asik olsun muahahah...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: aquila, 27 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki: beni sevip bana asik olmuyolar onu biliyorum bunu soyleyen cok kız tanıyorum:) tek dıılsınız yanı [signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla [Bu mesaj _gZm_ tarafından 27 Temmuz 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar