Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internette Kredi Kartı

neuromancer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar annemin artık internet üzerinden kredi kartını kullanmama izin vermemesi üzreine yeni bir kredi kratı alma kararı aldık. Birşeyler bliyorum, sadece internet üzerinden kullanılan, sizn içine yüklediğiniz kadar para bulunan kredi kartları vardı, aylık oyunlara yatırmak için lazım bana bu kredi kartı ve 15 gün sonra ödemem lazım yine.. Nasıl olacak bu, kullananlar, bir bilgis iolanlar söyleyebilir mi?[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...

Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl?
Sosyal ağlarda paylaş

Kredi Kartına Bulasmayın Cunku Hacklenme Durunumuz Olabilir.Tum Kredi Kartı Bilgilerine Ulasılabiliyor.Cok da Basit
Mesela Ben ahahaha Patick Userlarına Tavsiyem Nette Fazla Alisveris Yapmayın Kurbanım Olabilirsiniz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
FRP-Tr.Net
Sosyal ağlarda paylaş

Bende garantinin karti war ole bisi.Para yatiriosn istersen para cekiosn cekmek istemessen kredi karti gecen heryerde banka hesabinda ne kdr para warsa o kdr harciabiliosun.Kontorlu kredi karti yane :) . He o kart hakkinda bisi sorcam mesela bi oyuna basladim ayda 10 yuro odemem lsm.Her ay o hesaptan cekebilirler mi acaba annemlerin ruhu duymaz nioaha :) bilen warsa cvp werirse sewinirim[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PawligeR, 01 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
Kredi Kartına Bulasmayın Cunku Hacklenme Durunumuz Olabilir.Tum Kredi Kartı Bilgilerine Ulasılabiliyor.Cok da Basit
Mesela Ben ahahaha Patick Userlarına Tavsiyem Nette Fazla Alisveris Yapmayın Kurbanım Olabilirsiniz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
FRP-Tr.Net

Acaba o kredi karti kullanicilari aldiklari seyin fiyatinin 10 kati bi fatura geldigini gorduunde we borclarini odeyemedikleri icin ihaleye gittiklerinde seni ne kdr cok sewerler bi de ordan dusur.Hackliosn aferim ama dusun bi sana olsa napardin ?[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...