neuromancer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Arkadaşlar annemin artık internet üzerinden kredi kartını kullanmama izin vermemesi üzreine yeni bir kredi kratı alma kararı aldık. Birşeyler bliyorum, sadece internet üzerinden kullanılan, sizn içine yüklediğiniz kadar para bulunan kredi kartları vardı, aylık oyunlara yatırmak için lazım bana bu kredi kartı ve 15 gün sonra ödemem lazım yine.. Nasıl olacak bu, kullananlar, bir bilgis iolanlar söyleyebilir mi?[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 o kartlar hakkında bilgim yok ama limiti 50 milyonluk bir kart al.bankaya talimat ver hicbir sekilde limit asılmasın diye..en fazla giren 50 girer.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 senin dedigin sey debit card. turkiye'de var mi bilemiyorum ama bunlar yatirdigin para kadar harcamana izin veren ama kredi kartinin kullanildigi her yerde gecen kartlardir, visa electron? bankaya bi sor.[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Kredi Kartına Bulasmayın Cunku Hacklenme Durunumuz Olabilir.Tum Kredi Kartı Bilgilerine Ulasılabiliyor.Cok da Basit Mesela Ben ahahaha Patick Userlarına Tavsiyem Nette Fazla Alisveris Yapmayın Kurbanım Olabilirsiniz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » FRP-Tr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Yapı Kredini böyle bir kartı var ilk önce yapıkredi de bir hesabın oluyor ve o hesaba para yatırıyorsun hesaptan kredi kartına para geçiriyorsun o kadar harcanıyor sadece WebKart yapı krediile konuş derim[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Garanti'nin de vardı sanırım böyle birşeyi Sanal Kart diye...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ille dolar koymak zorunda dğeilsin onu o günkü dolar kurundan çeviriyolar türk lirasına[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ahanda ne güzel la bende öle bişey şeediim[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Peki bu kartlara parayı netten yatırabiliyor muyuz? Ben şimdi bu kartı aldım diyelim. Sonra Almanya'ya gittim. Ordan parayı nasıl yatırabilirim? Mümkünse hemen yarın gidip başvurayım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bir foruma bir şey soruyorum. Bakıyorum kayboluyor. Sonra aratıyorum cevap yazmışlar mı diye. Hep en son mesaj benimki. Ugh, cevap istiyorum ben de.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bende garantinin karti war ole bisi.Para yatiriosn istersen para cekiosn cekmek istemessen kredi karti gecen heryerde banka hesabinda ne kdr para warsa o kdr harciabiliosun.Kontorlu kredi karti yane :) . He o kart hakkinda bisi sorcam mesela bi oyuna basladim ayda 10 yuro odemem lsm.Her ay o hesaptan cekebilirler mi acaba annemlerin ruhu duymaz nioaha :) bilen warsa cvp werirse sewinirim[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: PawligeR, 01 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Kredi Kartına Bulasmayın Cunku Hacklenme Durunumuz Olabilir.Tum Kredi Kartı Bilgilerine Ulasılabiliyor.Cok da Basit Mesela Ben ahahaha Patick Userlarına Tavsiyem Nette Fazla Alisveris Yapmayın Kurbanım Olabilirsiniz.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » FRP-Tr.Net Acaba o kredi karti kullanicilari aldiklari seyin fiyatinin 10 kati bi fatura geldigini gorduunde we borclarini odeyemedikleri icin ihaleye gittiklerinde seni ne kdr cok sewerler bi de ordan dusur.Hackliosn aferim ama dusun bi sana olsa napardin ?[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 netten bankacılık olayı var.Oldukca da guvenli, gidip bankaya basvurursun ben netten bankaya erismek istiyorum diye, onlar sana musteri no,vs vs verirler, bırak Almanya'yı Tanzanya'dan bile bankana erisebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 mirage yaparsın heralde çünkü bir hesabından diğer hesabına para aktarmak gibi bir şeydir muhtemelen vardır yani bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hade bnm soruma cvp ole bisi olursa swg ye baslicam yoksa hayal :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar