tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: unaccompanied, 30 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: ben kucukken sigara kapagı yutmustum:d pardon, sigara kapagi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nası beceriyonuz yaw..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İşin ilginci tuvaletimi yaptım ama içimden cıktımı cıkmadımı bilmiyorum :D eh artık içimdeki kapakla yaşamayı ögrenmem gerekiyor sanırım[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Puhpuh :) ...Bu sana KapPak olsun ..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]asdastasb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Norak, 30 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki: gidip 1 kilo kayısı alıp ye, bide üstüne bolcana soğuk su iç, bide gidip haşlanmış mısır al onu ye, soraki 3 gün tuvalettesin zaten :) kesin çözüm :) activia akti regü hede hödö bahane :D[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: khalad, 31 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki: İşin ilginci tuvaletimi yaptım ama içimden cıktımı cıkmadımı bilmiyorum :D eh artık içimdeki kapakla yaşamayı ögrenmem gerekiyor sanırım büyür o orda..birgün rotring olur ve alien misali çıkar mideden.. "hani vakti zamanında hiçe sayıp yuttuğun bi kalem kapağı vardı, plastik diye de aşağılamıştınız.. AL ULAN KALEM OLDUM AL NİHAHAH" :d[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Khaldern, 31 Temmuz 2005 10:58 tarihinde demiş ki: Puhpuh :) ...Bu sana KapPak olsun .. Goptum :D Hakkat doru solemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bşy olmuyo ben de yutmuştum çıktı tuvalette:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abi nerden anlıycam cıkıp cıkmadıgını tuvalette b.kumu karıstırıcak deilim ya :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Puahuehau ara iyice :)...Yada kecı kıvamında yap bole tek tek pat pat :)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... ESkgi khaldern yeni böcük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hahahahaha çıkar yakında yaa çıkarken acısını hissedersin zaten :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 doktor napcak :D ağızdan giren elbet götten çıkıcak yani kasma :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yattı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kimseye elletmem dötümü :D ya bekliyoruz işte olmassa doktora gidicez mecburen napalım ama cıkar ya dimi? :P[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 midedeki asitler eritmiştir onu[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: tamirci, 31 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: midedeki asitler eritmiştir onu yok artık :d[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Plastik kapaksa kokar dikkat et...:)D emirse erir gider...:[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: keyn, 31 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: said: tamirci, 31 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: midedeki asitler eritmiştir onu yok artık :d ne diyon olum ph ı 2 olan asit bilem var midede siz bu muhabbeti yaparken o çoktan eriyip kanına karıştı bence kanından nasıl ayrıştırcağınızı tartışmanız lazım[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cacık yapalım..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: St_Dreamer, 31 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: said: keyn, 31 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: said: tamirci, 31 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki: midedeki asitler eritmiştir onu yok artık :d ne diyon olum ph ı 2 olan asit bilem var midede siz bu muhabbeti yaparken o çoktan eriyip kanına karıştı bence kanından nasıl ayrıştırcağınızı tartışmanız lazım Ne diyonuz yaw!!?? (Kafası karışır) :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ağzınıza aldığınızda biraz dikkat edin sizde ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Millet aç napsın ..:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 asit çoktan eritmşitir, ama kana fln geçmez merak etme, erimiş olarak çıkacak alttan[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o ünlü kapağın çıktığında ki resmini istiyoruz ailecek hastasıyız birde imzali foto lütfen :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: BeIlow, 31 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: o ünlü kapağın çıktığında ki resmini istiyoruz ailecek hastasıyız birde imzali foto lütfen :( fotograf makinam olsaydı kesin koyardım ama yok malesef :( Genede arakdaslardan bi soruşturıyım :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar