Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalem Kapagı Yuttum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D Şimdi sarı yuttum iştahım açıldı gerdek gecesinden öne kırmızı yutucamki özel bir güç gelsin die :D Bu arada hala cıkaramadım patatesler bitti...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
said:
TimarliSipahi, 30 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
plastik mide asidiyle tepkimeye girince ne oluyor?

Bir bilsem :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 30 Temmuz 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
o haşlanmış patatesin ortasını ez boş rendelenmiş kaşarla ez iyice yedir kaşarı sonra üzerine sosis parçaları zeytin parçaları amerikan salatası ketçap mayonez koy....

of! acıktım

said:
khalad, 30 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Naptın yaw biz burda gebericez sen kumpir tarifi verion

oy iyi güldüm :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Zuahaha yazık sana! bizim 9. sınfta derste faruk adlı arkadaş kalemin arkasını ağzına götürürken yutmuştu. Rotrring kapağıydı. metalimsi bişi :D anüs ile çıkmasını bekle :) o oyle yapmıştı.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ya kalem kapagı ile agzımda oynuyodum can sıkıntısı işte o sırada msnden bir arkadas güldürdü bende yuttum :d ama igrenç bir duygu bi daha öle bişi yapmam iyi bir ders oldu bana anüs yolu ile cıkmasını bekliycem baska carem yok cıkınca haber vericem sizede :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
said:
Andy, 30 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
yaa sarı boyle ufak dimi off, yaa bnm ki kayboldu bulamıyorum cıkınca bi zahmet alsam ben senden onu pls

Sen iste yeterki cıkınca haber veririm gelip alırsın :D ama temizlemem bak o kadarınıda sen yaparsın.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
valla ne diim sana geçmiş olsun şimdi durum nasıl çıkartabildin mi[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR''
AL PACİNO
Mesaj tarihi:
:D bısı olmazda bogazında kalıp kalmadını orenmek ıcın, ekmek al ıslat ole ye bogazından tam gecsın yanı,.
bısı olmaz benm kardesım kucukken knex ın yesıl en kucuk parcası wardıya onlar ortada kalıodu bulmus kardesım yutmus ,annem bezını gostermıstı oldugu gıbı gerı zıcmıs, sende cıkarırsın,tekrar kullanırsın :D yaptıktan sona kontrol et(bunu yazan ben olamam)(kendımden utanıorm)
sozlukteki "sıctıktan sona bokuna bakmak" adlı baslıgı okumanı onerırım, burda sozluk reklamı yapmak hos kacmadı pardon ama tam yerıne oturdu onun ıcın
Mesaj tarihi:
Bak korkutmak gibi olmasında bizim rahmetlide aynen sarı kalem kapagı yutmustu :( nese allahtan ümit kesilmez ama. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Mesaj tarihi:
Saat 01:09 sarı kapak hala içimde yaşam fonksiyonlarım baya iyi ama bu kapak benden cıkmadıkça rahat edemiyorum pöff[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
afiet olsun cikar ya merek etme benim kardesim annemin inci kolyesi kopunca 2 3 taneyi yutmus cikti sonra :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
wc yap çıkar gider o[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...