Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalem Kapagı Yuttum!

khalad

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
Voys, 30 Temmuz 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
o haşlanmış patatesin ortasını ez boş rendelenmiş kaşarla ez iyice yedir kaşarı sonra üzerine sosis parçaları zeytin parçaları amerikan salatası ketçap mayonez koy....

of! acıktım

said:
khalad, 30 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Naptın yaw biz burda gebericez sen kumpir tarifi verion

oy iyi güldüm :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kalem kapagı ile agzımda oynuyodum can sıkıntısı işte o sırada msnden bir arkadas güldürdü bende yuttum :d ama igrenç bir duygu bi daha öle bişi yapmam iyi bir ders oldu bana anüs yolu ile cıkmasını bekliycem baska carem yok cıkınca haber vericem sizede :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Andy, 30 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
yaa sarı boyle ufak dimi off, yaa bnm ki kayboldu bulamıyorum cıkınca bi zahmet alsam ben senden onu pls

Sen iste yeterki cıkınca haber veririm gelip alırsın :D ama temizlemem bak o kadarınıda sen yaparsın.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

:D bısı olmazda bogazında kalıp kalmadını orenmek ıcın, ekmek al ıslat ole ye bogazından tam gecsın yanı,.
bısı olmaz benm kardesım kucukken knex ın yesıl en kucuk parcası wardıya onlar ortada kalıodu bulmus kardesım yutmus ,annem bezını gostermıstı oldugu gıbı gerı zıcmıs, sende cıkarırsın,tekrar kullanırsın :D yaptıktan sona kontrol et(bunu yazan ben olamam)(kendımden utanıorm)
sozlukteki "sıctıktan sona bokuna bakmak" adlı baslıgı okumanı onerırım, burda sozluk reklamı yapmak hos kacmadı pardon ama tam yerıne oturdu onun ıcın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...