khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :D Şimdi sarı yuttum iştahım açıldı gerdek gecesinden öne kırmızı yutucamki özel bir güç gelsin die :D Bu arada hala cıkaramadım patatesler bitti...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 plastik mide asidiyle tepkimeye girince ne oluyor?[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oha bende kumpir istiyorum :( bende kapak yuttum banada verinnn böhüüüü[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: TimarliSipahi, 30 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: plastik mide asidiyle tepkimeye girince ne oluyor? Bir bilsem :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun kusmayı dene[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 afiyet bal şeker. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Voys, 30 Temmuz 2005 19:02 tarihinde demiş ki: o haşlanmış patatesin ortasını ez boş rendelenmiş kaşarla ez iyice yedir kaşarı sonra üzerine sosis parçaları zeytin parçaları amerikan salatası ketçap mayonez koy.... of! acıktım said: khalad, 30 Temmuz 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Naptın yaw biz burda gebericez sen kumpir tarifi verion oy iyi güldüm :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Zuahaha yazık sana! bizim 9. sınfta derste faruk adlı arkadaş kalemin arkasını ağzına götürürken yutmuştu. Rotrring kapağıydı. metalimsi bişi :D anüs ile çıkmasını bekle :) o oyle yapmıştı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Herseyi birakalimda nasil yuttun?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya kalem kapagı ile agzımda oynuyodum can sıkıntısı işte o sırada msnden bir arkadas güldürdü bende yuttum :d ama igrenç bir duygu bi daha öle bişi yapmam iyi bir ders oldu bana anüs yolu ile cıkmasını bekliycem baska carem yok cıkınca haber vericem sizede :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zıçarsın pokunla çıkar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaa sarı boyle ufak dimi off, yaa bnm ki kayboldu bulamıyorum cıkınca bi zahmet alsam ben senden onu pls[signature][hline]a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Andy, 30 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: yaa sarı boyle ufak dimi off, yaa bnm ki kayboldu bulamıyorum cıkınca bi zahmet alsam ben senden onu pls Sen iste yeterki cıkınca haber veririm gelip alırsın :D ama temizlemem bak o kadarınıda sen yaparsın.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Andy, 30 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: yaa sarı boyle ufak dimi off, yaa bnm ki kayboldu bulamıyorum cıkınca bi zahmet alsam ben senden onu pls Haha[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla ne diim sana geçmiş olsun şimdi durum nasıl çıkartabildin mi[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dua et kalemi yutmamışsın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hemen çıkar mı canım , lahmacun türevi şeyler yemezse daha 2-3 günü var kafadan. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :D bısı olmazda bogazında kalıp kalmadını orenmek ıcın, ekmek al ıslat ole ye bogazından tam gecsın yanı,. bısı olmaz benm kardesım kucukken knex ın yesıl en kucuk parcası wardıya onlar ortada kalıodu bulmus kardesım yutmus ,annem bezını gostermıstı oldugu gıbı gerı zıcmıs, sende cıkarırsın,tekrar kullanırsın :D yaptıktan sona kontrol et(bunu yazan ben olamam)(kendımden utanıorm) sozlukteki "sıctıktan sona bokuna bakmak" adlı baslıgı okumanı onerırım, burda sozluk reklamı yapmak hos kacmadı pardon ama tam yerıne oturdu onun ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bak korkutmak gibi olmasında bizim rahmetlide aynen sarı kalem kapagı yutmustu :( nese allahtan ümit kesilmez ama. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben kucukken sigara kapagı yutmustum:d[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Saat 01:09 sarı kapak hala içimde yaşam fonksiyonlarım baya iyi ama bu kapak benden cıkmadıkça rahat edemiyorum pöff[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gecmis olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 afiet olsun cikar ya merek etme benim kardesim annemin inci kolyesi kopunca 2 3 taneyi yutmus cikti sonra :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 wc yap çıkar gider o[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 esas o sari kalem kapagi icinden cikarken daha cok nefret edeceksin kendinden[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar