Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şimdi tek tek topic açacağıma bütün soru işaretlerini bir çatı altında toplayayım dedim..başlıyorum arkadaşlar: 1-istanbul bilgi üniversitesinde bilgisayar bilimleri var iyi hoş.. ama bu fen edebiyat fakültesinde ,mühendislik değil; ne yani adamlar bana bilgisayarın tarihçesini mi anlatacak? 2-Bahçeşehir üniversitesinin sabancı gibi şehirle alakası olmadığını duydum ne kadar doğrudur?ve garanti olması açısından bahçeşehirde yeni açılan mekatronik ve yazılım mühendisliklerine gitmek ne kadar sağlıklı olur geleceğim açısından? 3-son olarak da doğuş üniversitesi hakkında biraz bilginiz varsa çok mutlu olurum..dinciler minciler olmasın da! okumak zahmetine katlanan herkese çok teşekkürler=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Birinci soruya elimden geldiği kadarıyla cevap vereyim. Ne bilgisayar bilimlerindeyim ne de bilgisayar mühendisliğinde, fakat her ikisinde de var bir kaç arkadaşım. Onlardan anladığım kadarıyla, bilgisayar mühendisliği sadece öyle oturup 5-6 tane programlama dili bilen, saatlerce oturup kod yazan bir şey değil (Uzmanlaşmaayı o alanda da seçebilir kişi). Daha çok teknik dersler görülüyor, mesela Microprocessors, Signal, Data Structeres, Network falan gibi. Bilgisayar bilimin de ise daha çok programlama dilleri üzerine yoğunlaşıyorlar, benim bildiğim kadarıyla bu[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dogus dinci deildir ilkogretimi orda okumustum oyle 1 si yoktu lisesini unisinide bilirim dinci felen deiller rahat ol o konuda :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 peki üniv . inin eğitimi konusunda ne söyleyebilirsin?ordan burdan duyduğun birşeyler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 doğuş üni.de ablam okumuştu dincilerle felan alakası olmayan bi yer hmm eğitimi nasıl ablama sorayım ben bi ara nasıldı zamanında die izlenimleri aktarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bahçeşehir ünisinin bi beşkiktaş bide bahçeşehir kampüsü var bahçeşehir kampüsü bahçeşehirde,evet şehirle hiç alaksı yok,yol uzun ve pahalı,kenslikle bahçeşhr ünide okumak istiosan o taraflara(avcılar,esenkent,bahçeşhr,esenyurt) fln taşiınman lasım[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sağolun arkadaşlar peki bu bahçeşehirde yeni açılacak bölümlerle ilgili ne düşünüosunuz yani ben bi miktar tercih yaptım ama rehberlikçi düşük bikaç şey daha bul dio acaba puansız bölümleri yazsam garanti olur mu?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya mühendislik okulun o alana taktıgı derslerle ılgılı bı baslıktır. bılmemne fen dersı ve matematık dersı alan herkese muhendıs denılebılır... sımdı bılgısayar muhendısı, bılgısayar dersının yanında o muhendıslık derslerını de alan kısıye denır. sen bu derslerı almazsan, buna bılgısayar bılımı mezunu denır, kı abd'de sadece teknık okullar bılgısayar derslerının yanına muhendıslık derslerını de sart kosarlar. yanı bu mantıkla, senın odtu'de okuyacagın bılgısayar muhendıslıgı olur, ama ıstanbul unı. teknık bı unı olmadıgı ıcın, bılgısayar bılımı okursun... (oyle bı bolum varsa tabı) data structures vs. bunları bılgısayar bılımınde de okuyosun zaten, bu bıraz yanlıs bılgı olmus. ıkısı arasındakı fark, muhendıs adam multıvarıable calculus okumak zorundadır, ama bılgısayar bılımı mezunu degıl. muhendıs, bazı okullarda fızık 2 okumak zorundadır, bılımı okuyan degıl... aynısı kımyada da gecerlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sehirden uzakligini dert etme derim eger ozel vasitayla gidip gelmeyeceksen. sabanci univden sehre inmek bi itulunun bi yildizlinin karsiya gecmesiyle ayni suruyor hatta daha kisa bile.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet uzaklığı dert etme. ben şile'de okuyorum mesela (ışık üni - IT). eve uzaklık 1 saat. yaz okulunda maslağa gidip geliodum. 1,5 saat sürdüğü bile oldu.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 peki beykent ve bahçeşehir için ne söyleyebilirsiniz yani bahçeşehir çok uzak dedi arkadaş o sorun olmazsa benim sorunlarım bitecek gibi=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nerede oturuyorsun sen? Beykent in 3 kampüsü var. Taksim, ayazağa ve beylikdüzü. Bilg. mühendisliği veya mimarlık seçersen ayazağada okursun onun harici diğer bölümler şimdilik taksim ve beylikdüzünde. Bu arada taksimi hiç söylemiyorum çünkü sadece güzel sanatlar var taksimde artık. Eğer beylikdüzü olacaksa hiç önermiyorum dostum. Şu an bostancıda oturuyorum ve kocaeli universitesinde okusam bostancıdan ulaşım çok daha kolay olacak doğrusu :) Tabi bende bostancıdann git gel yapmıyorum. Baba subay olduğundan orduevinde kalıyorum beylikdüzünde. Yoksa imkanı yok hergün minimum(gidiş-dönüş) 4 saat yol çekilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende beykente gidicem sanırım.şişli ayazağa kampüsüde bu öğretim yılında açılıyormuş oraya taşıncak. yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum beykente gidecek olan warmı baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben izmirde oturuyorum=)) ilk sene yurt sonra ev taşınmayı düşünüyorum..ben beykent bilgisayar burslu yazdım bakalım..bahçeşehir zor mu ulaşım?sultanahmetten 25 km fln dedi arkadaş ama anlamıom ki ben ist hiç bilmem=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Thraine_Numeheru, 01 Ağustos 2005 08:33 tarihinde demiş ki: bende beykente gidicem sanırım.şişli ayazağa kampüsüde bu öğretim yılında açılıyormuş oraya taşıncak. yönetim bilişim sistemleri düşünüyorum beykente gidecek olan warmı baska Yönetim bilişim idari ve iktisadi bilimlere bağlı ve beylikdüzünde bu yıl seneye bölümlerin çoğu geçecek ama sanırım ayazağaya. Ama malesef bu yıl da beylikdüzündeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o sorulardan söyliyebiliceim tek şey bilgisayar bilimlerine kesinlikle girmemen gerektiği. mühendis bile olmuosun kimsenin sallıyacağı birşey değil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Sly-One, 01 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki: o sorulardan söyliyebiliceim tek şey bilgisayar bilimlerine kesinlikle girmemen gerektiği. mühendis bile olmuosun kimsenin sallıyacağı birşey değil. puhauhauhauahu nasi uydurdun boyle bi seyi? nerden cikardin coook merak ettim... muhendis bile olmuyomussun... hayatta her sey muhendislik mi? muhendisin daha ne demek oldugunu bile bilmeden boyle konusmayin bari, insanlari yanlis yonlendiriyosunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bence sen beni tanımadan biraz uyduruyorsun gibime geliyor. ben mühendislik okuyorum, ayrıca o bilgi'nin bilgisayar bölümünde kuzenim 3. sınıfa geçti oradan biliyorum. sen ya hiç birşey bilmiosun, ya da orada okuyosun yaran var gocundun bişey oldu sana.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaptigin yorum sadece bilgi uni.'nin bilgisayar bilimi bolumune yonelik degil, hepsine yonelik. birincisi bilgisayar bilimini kimse sallamaz demen cok sacma; sadece bilgi uni.'ye gore konusuyosun ama bolume laf atiyosun. komik olan bu. ozellikle turkiyede orneginin olmadigini dusunursek, bilmeden konusman cok normal. ancak ozellikle bilgilendirme amacli bi konuda, yanlis bilgiyle yorum yapman kotu... ikincisi boyle bi yorumu yapman muhendisligi temel bilim bolumlerinden ustun gormen yuzunden, beni asil gulduren bu (kusura bakma, boyle olmasa bile yazdigin yazidan bu anlasiliyo). cok yanlis bi dusunce. fizik muhendisligi, fizik bolumunu dover gibi bi tartisma oluyo ki asiri derecede sacma. iki bolumde gosterilenler kismen farklidir, birisi digerinden daha iyi diye bi yorum yapamazsin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şu meslek iyi bu meslek kötü diye ayıramam tabiki, yoksa herkes doktor olsun zaten. ama aşağı yukarı mühendislik düşünen biri için orası cehennem gibi olacak onu biliyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mühendis olalım hepimiz o zaman "mühendislik bile değil" diye bir cümle kurdu adam ya hahahah [Bu mesaj Goering tarafından 01 Ağustos 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bahçeşehir mekatronik kaç puan olur acaba burslusu yazsam mı :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar