Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien 1,2,3,4

Bone

Öne çıkan mesajlar

Evet alien serisini bitirdim sonunda. Çok güzel bir tat bıraktı ağzımda. Bence alien en iyi bilim-kurgu filmi. Süper zevkli film.

Ama en sevdiğimden en kötüsüne sıralayacak olursam 3,2,1,4 derim.

Alien: Ya bir gemi bu kadar mı dandik olur? Her yerde ledler, minik ampüller var. Bir de anlamadığım birşey, o küçücük alien, bir anda nasıl o kadar büyüdü ki? İyi yapmışlar filmi ama o şartlara göre.

Aliens: Birincisindeki heyecan yoktu. Sentry gunlar, soldierlar yüzlerce alien öldürmüştür. Alien filmindeki heyecanı yakalayamışlar. Şöyle bir alien olcak da, herkesi yiycek daha zevkli. Hem o kadar alien ölüyor, kimseye bir damla asit gelmiyor. En iyi marine'ler bu filmdeydi bence.

Alien 3: Bu filmi çok beğendim. İlk filmin havasını yakalamışlar bence. Hatta efektler müthişti. Alien'ın gözünden gördüğümüz sahneler mükemmel yapılmış bence.

Alien Resurrection: Serinin en kötüsü. Efekt koyalım diye filmin cılkını çıkarmışlar. Yok Ripley yeniden canlandırılmış da, yok queen evrim geçirmişte... Saçma sapan şeyler. Filmin sonu ise çok başarışızdı. İlk filmin yanına yaklaşamaz bile.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şöyle olması lazım
3,2,4 - 1

1 i ayrı tutmak lazım
çoook eski
kullanılan teknoloji çok önemli sonuçta bilimkurgu filmi
1 öbürlerinden iyi olsada izlerken pek zevk almıyorum artık
o yüzden öbürlerinden kötü geliyor
küçükken ilk izlediğimde çok sevmiştim o zaman güzel gelmişti[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın
Sosyal ağlarda paylaş

umarım etmezler.

ama çok önyargılısın sen de. Adamlar yeni film çekcek diye neden içine etçekler ki?

çünkü ripleyi koymak zorunda değiller.

Mesela, bu alienlerın nasıl çıktığını, alien 1deki heykelin ne anlama geldiği anlatılabilir.

Belki süper bir son filmi yapılabilir.

Ya da filmin öle bir sonu olur ki, çok anlamlı bir şekilde seeri devam edebilir.

O yüzden kilit bir film. Umarım güzel yaparlar[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 06 Şubat 2003 01:23 tarihinde demiş ki:
umarım etmezler.

ama çok önyargılısın sen de. Adamlar yeni film çekcek diye neden içine etçekler ki?

çünkü ripleyi koymak zorunda değiller.

Mesela, bu alienlerın nasıl çıktığını, alien 1deki heykelin ne anlama geldiği anlatılabilir.

Belki süper bir son filmi yapılabilir.

Ya da filmin öle bir sonu olur ki, çok anlamlı bir şekilde seeri devam edebilir.

O yüzden kilit bir film. Umarım güzel yaparlar[hline]

önyargilikla ilgisi yok ki bone adamlar yine ripley i koymayi planliyolar filme yani sonuc bence biraz isin suyunu cikartmak gibi olcak yaniliyomuyum? daha cok bilgi icin www.movie.com[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
1.2.3.4. derim gercek sırasiyla bastan en güzeli devam ettikce kötülesiyo işte :)

gerce 2 deki aksiyon ve alien havasi bence hiçbirinde yoktu zaten 2. nin yönetmeni arkadas alien5 i cekmeye karar vermis ridley sott la konusmuslar sanırmsam tam bilmiyorum alien5 projesi var ... daha cok marineler fln üstüne sanirsam gezegendeki ana gemiye dönus ve orayi yok etme falan filan ne oldungu bilmiyotrum ama muhtemelen budur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RichardRiddick, 24 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
ben hala ilk filmdeki gezegende terkedilmiş geminin içindeki o büyük iskeleti merak ediyorum.hani çok büyük bir parazit vardı ölmüş vaziyette ve bir yaratığın ağzında duruyordu bunun sırrı hiç bir filmde açıklanmadı.

Hemen acıklıyım bu alienlar uzaylilarin genetik olarak yarattigi süper askerler nette bazı yazilar var bu konus uzeirne ... insanlarin yaptiig gibi egitmöeye calismislar ama Sanırsam egitim kontolden cıkmıs ve yarattiklari seyler hepsini zıbartmis .. zaten uzayli kuculariş gibi biseyler ... ayrica o gemide gördügün yumurtalarin hepsi Quenn yumurtasi söyliym...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aslinda öyleydi ama sonra sunuda dusun quenn nerden cıkıyo ? muhtemelen o gemideki yumurtalarin hepsi, quen zaten oyunlarindada böyle gerce oyunlari ofical saymıyorum ama FOX yazisi görünce sayiyiorum...

belki o sansadari zaten ıcıne girdigi adamda salakti :-P

yada belki kızlara girine queen erkege girine warior oluyodur ama gerce o zaman alien2 dede zilyar tane quenn görmeliydik... o konuda haklisn evet,[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yaw 2. filmi izledim cumartesi günü.filmin sonu kafama takıldı.
şimdi ripley 2 elemanı kabine koyduktan sonra uyuyor.ondan sonra ekran kararıyor felan.biraz sonra biraz aydınlanınca(yine karanlık gerçi) arkadaki duvarların böyle alien hive lerindeki gibi bir duvar yapısında olduğunu gördüm.yada gördüğümü mü sandım nedir olay?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...