Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evet alien serisini bitirdim sonunda. Çok güzel bir tat bıraktı ağzımda. Bence alien en iyi bilim-kurgu filmi. Süper zevkli film. Ama en sevdiğimden en kötüsüne sıralayacak olursam 3,2,1,4 derim. Alien: Ya bir gemi bu kadar mı dandik olur? Her yerde ledler, minik ampüller var. Bir de anlamadığım birşey, o küçücük alien, bir anda nasıl o kadar büyüdü ki? İyi yapmışlar filmi ama o şartlara göre. Aliens: Birincisindeki heyecan yoktu. Sentry gunlar, soldierlar yüzlerce alien öldürmüştür. Alien filmindeki heyecanı yakalayamışlar. Şöyle bir alien olcak da, herkesi yiycek daha zevkli. Hem o kadar alien ölüyor, kimseye bir damla asit gelmiyor. En iyi marine'ler bu filmdeydi bence. Alien 3: Bu filmi çok beğendim. İlk filmin havasını yakalamışlar bence. Hatta efektler müthişti. Alien'ın gözünden gördüğümüz sahneler mükemmel yapılmış bence. Alien Resurrection: Serinin en kötüsü. Efekt koyalım diye filmin cılkını çıkarmışlar. Yok Ripley yeniden canlandırılmış da, yok queen evrim geçirmişte... Saçma sapan şeyler. Filmin sonu ise çok başarışızdı. İlk filmin yanına yaklaşamaz bile.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 3,2,4,1 uzun uzun yazıcam birşeyler ama neyse sonra yazarım :)[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Aliens vs Predator ün ilk oyunu Aliens filmine, ikinci oyunu da Alien Resurrection filmine benziyor bence.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 4 teki ripley çok sakat cd si var defalarca izledim çok alienvari davranıyor aşırı ben olsam onu da temizlerdim..[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 aslında şöyle olması lazım 3,2,4 - 1 1 i ayrı tutmak lazım çoook eski kullanılan teknoloji çok önemli sonuçta bilimkurgu filmi 1 öbürlerinden iyi olsada izlerken pek zevk almıyorum artık o yüzden öbürlerinden kötü geliyor küçükken ilk izlediğimde çok sevmiştim o zaman güzel gelmişti[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 dediğin doğru aslında. ama ben kurgu olarak bakmıştım. 4, süper efektler kullanmış. Ama bana 1'in verdiği tadı veremedi. 3 en güzeliydi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 4 ün su altı sahnesinin unutmamak lazım queen i de. 1 ve 4 ü bi daha izlemem sanırım 3 ve 2 yi defalarca izleyebilirim ama şansa bakın 1 ve 4 ün cd si var 2 ve 3 ün yok eheuheu[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hepsinin dvdsi var eueuhe. divx?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 parasızlığın canı çıksın :)[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 daha bitmedi Alien 5 te yolda üstüne Alien vs Predator ünde filminin cekilmesi planlaniyor yani serinin icine etcekler bence ticaret yapcaklar diye[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 umarım etmezler. ama çok önyargılısın sen de. Adamlar yeni film çekcek diye neden içine etçekler ki? çünkü ripleyi koymak zorunda değiller. Mesela, bu alienlerın nasıl çıktığını, alien 1deki heykelin ne anlama geldiği anlatılabilir. Belki süper bir son filmi yapılabilir. Ya da filmin öle bir sonu olur ki, çok anlamlı bir şekilde seeri devam edebilir. O yüzden kilit bir film. Umarım güzel yaparlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Bonecrusher, 06 Şubat 2003 01:23 tarihinde demiş ki: umarım etmezler. ama çok önyargılısın sen de. Adamlar yeni film çekcek diye neden içine etçekler ki? çünkü ripleyi koymak zorunda değiller. Mesela, bu alienlerın nasıl çıktığını, alien 1deki heykelin ne anlama geldiği anlatılabilir. Belki süper bir son filmi yapılabilir. Ya da filmin öle bir sonu olur ki, çok anlamlı bir şekilde seeri devam edebilir. O yüzden kilit bir film. Umarım güzel yaparlar[hline] önyargilikla ilgisi yok ki bone adamlar yine ripley i koymayi planliyolar filme yani sonuc bence biraz isin suyunu cikartmak gibi olcak yaniliyomuyum? daha cok bilgi icin www.movie.com[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 predator ile saçma olur arada bin yıl var[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ripleyi koymaları o kadar saçma olmaz. ama ripleyi alienle birlikte yapmaları kötü olur. hmm bekleyip görücez. Allahtan ümite kesilmez.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben hala ilk filmdeki gezegende terkedilmiş geminin içindeki o büyük iskeleti merak ediyorum.hani çok büyük bir parazit vardı ölmüş vaziyette ve bir yaratığın ağzında duruyordu bunun sırrı hiç bir filmde açıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 1.2.3.4. derim gercek sırasiyla bastan en güzeli devam ettikce kötülesiyo işte :) gerce 2 deki aksiyon ve alien havasi bence hiçbirinde yoktu zaten 2. nin yönetmeni arkadas alien5 i cekmeye karar vermis ridley sott la konusmuslar sanırmsam tam bilmiyorum alien5 projesi var ... daha cok marineler fln üstüne sanirsam gezegendeki ana gemiye dönus ve orayi yok etme falan filan ne oldungu bilmiyotrum ama muhtemelen budur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: RichardRiddick, 24 Haziran 2005 23:05 tarihinde demiş ki: ben hala ilk filmdeki gezegende terkedilmiş geminin içindeki o büyük iskeleti merak ediyorum.hani çok büyük bir parazit vardı ölmüş vaziyette ve bir yaratığın ağzında duruyordu bunun sırrı hiç bir filmde açıklanmadı. Hemen acıklıyım bu alienlar uzaylilarin genetik olarak yarattigi süper askerler nette bazı yazilar var bu konus uzeirne ... insanlarin yaptiig gibi egitmöeye calismislar ama Sanırsam egitim kontolden cıkmıs ve yarattiklari seyler hepsini zıbartmis .. zaten uzayli kuculariş gibi biseyler ... ayrica o gemide gördügün yumurtalarin hepsi Quenn yumurtasi söyliym...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 değil. çünkü ilk filmde yumurtadan çıkıp evrimleşen basit bir dronedu.. queen değil..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet aslinda öyleydi ama sonra sunuda dusun quenn nerden cıkıyo ? muhtemelen o gemideki yumurtalarin hepsi, quen zaten oyunlarindada böyle gerce oyunlari ofical saymıyorum ama FOX yazisi görünce sayiyiorum... belki o sansadari zaten ıcıne girdigi adamda salakti :-P yada belki kızlara girine queen erkege girine warior oluyodur ama gerce o zaman alien2 dede zilyar tane quenn görmeliydik... o konuda haklisn evet,[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 2 yılsonra konu up :D güzel üstünde bide avp yi izlemişsindir şimdi tam tiksinmişsindir para için abartıyorlar ya nese...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ama dediğim parazit çok büyüktü ve onun çıktığı yumurtayı düşününce queen alienın ne kadar büyük olacağını tahmin edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 benim adamım bishop tır. bide yazıldımı yukarda bilmiyorum. ripley ilk erkek olarak düşünülmüş :)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ilk filmdeki ash bozulup mürettebata saldırdığı için ikinci filmde bishop'tan mutlaka bir hainlik bekliyordum.hatta filmin sonunda değişim falan geçiriyor sandım ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaw 2. filmi izledim cumartesi günü.filmin sonu kafama takıldı. şimdi ripley 2 elemanı kabine koyduktan sonra uyuyor.ondan sonra ekran kararıyor felan.biraz sonra biraz aydınlanınca(yine karanlık gerçi) arkadaki duvarların böyle alien hive lerindeki gibi bir duvar yapısında olduğunu gördüm.yada gördüğümü mü sandım nedir olay?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zamanın teknelojik imkanlarını da göz önüne alarak 1-3-2-4. 4 hiç sevmemiştim. Biraz zorlama bir filim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar