Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 "O denizler, o kumsallar, diskolar, barlar, haydi kızlar, hepsi de beni bekler; teknede içkiler, tepside beni bekler" bütün şarkı boyunca bunu söyledi, karar verdim bende albüm çıkaracağım. bu ne tür muzik oluyor? çıkartamadım. muzik mi tekerleme mi?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kaliteli bi adamdı ama bencede son albümü(beklenen) pek ii degil[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 çok yazık ediyo kendine, bu kadar yetenekli ve birçok enstrümana bu denli hakim bir adam, sırf para için piyasa için dandik şarkılar yapıyo. neyse ihtiyacı varsa yapsın, biz yine yankılar'ı izleyelim :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mükemmel bir sesi var adamın , süper jazz söylüyor ama böyle albümler çıkarmasını anlamıyorum. 10 sene aradan sonra üstelik.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Zenci kliplerine özenmiş. Kendi şap dırıdıtdıt.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kesinlikle ihtiyac meselesi,zaten adam para kazanamadigini defalarca soledi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 adamın gitme diye bi şarkısı var ebnim o haoşuma gitti[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: sir, 22 Temmuz 2005 20:31 tarihinde demiş ki: çok yazık ediyo kendine, bu kadar yetenekli ve birçok enstrümana bu denli hakim bir adam, sırf para için piyasa için dandik şarkılar yapıyo. neyse ihtiyacı varsa yapsın, biz yine yankılar'ı izleyelim :) yankilar super programdir.. TRT 2 deydi degil mi Cuma ya da Pazar aksamlari?/?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 cumartesileri akşam 10da oluyodu en son, ama izlemedim aslında uzun süredir. *!utanır, üzülür*[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tam anlamıyla İĞRENÇ bir şarkı.. yazık..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 en sonunda kendini asardi fatih erkoc... superdi ya bir de 3 yasli amcamizin mini konserleri vardi onlarin da tadina doyum olmazdi[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bencede kaliteli bir adamdı fakat biraz sapıtmış gibi duruyor. sanırım içinden gelen şeyleri şarkı yapıyor artık, hemen :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şarkı igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ne son albümü ne de şarkıyı dinledim. Ama Fatih Erkoç Türkiye'deki sayılı müzisyenlerdendir bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 allahim bu hepsi de tepsi de ve saire de nedir, adam kendini hepten hepe tom jones zannetmeye basladi...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya fatih erkoç aşmış birisi. jazz fln yaptığını gormuştum ud la (sanırım o aletin adı uddu). uber bi muzik bilgisinin olduğunu dusunuyorum. ama nedense bi okadarda uberkötü pop parçalar yapıyor. bi aralar oynatmaya az kaldı fln diye çıkmıştı bu son parçası gibisinden. bilmiyorum neden boyle yapıyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Oynatmaya az kaldı çok kral parçadır öyle deme. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben bu adamı çözemedim! TRT2 de program yapıyor... Orada mükemmel. Herşeyi çalıyor, aklınıza gelebilecek her türlü ensturmanı usta bir şekilde çalıyor. İyi şarkı söylüyor ama kaset yapmaya gelince... İğrenç şeyler çıkartıyor! Garip bir adam. O kadar yetenek ve böyle iğrenç şarkılar. Çok tezat ya! dediğim gibi, ben bu adamı çözemedim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya o klibi çok komik.adam naapmış öyle ya hahah.ben utandım be izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İzledim süper... :) Müzikalitesi çok yüksek olmasada hoş bir şarkı... İnsaın izleyince işte Fatih Erkoç sapıttı isyan ediyo diyorr... Ardından 5-10 dk düşününce neyse yakışır Fatih abime diyesi geliyor... [Bu mesaj Feandreu tarafından 01 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu adamı ben çok küçükken severdim 5-6 yaşlarında da şu son klibini geçen gün izledim de çok komikti beğenmekten çok güldüm zanki çoo yakışıklı çekici bi herifmiş gibi 60 yaşına gelmiş kızlar mızlar hepsi de beni bekler diyo hey allahm ya[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 What the hell did I come to these mountains for? I'm here emmoğlu! Haha ne güzel söyledi ya öyle, tek kelimeyle müthiş. Dün Beyaz showdaydı, gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Fatih Erkoç'un muzikal kalitesini tartışabilecek kadar hakkımız olduğunu "şahsen" düşünmüyorum. Türkiye'de reklam müziği olsun albüm olsun hoşunuza giden parçaların yaklaşık %70-80'in de bu adamın eli vardır, bundanda emin olun. Albüm ve şarkıyı dinlemedim, ne kadar kötü olursada olsun saygı duymak lazım. Parasız yaşanmıyor bu memlekette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bu kadar döküntü insanı görünce bu adama saygı duyuyorum fakat sesini hiçbir zaman beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar