Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Erkoç

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

çok yazık ediyo kendine, bu kadar yetenekli ve birçok enstrümana bu denli hakim bir adam, sırf para için piyasa için dandik şarkılar yapıyo. neyse ihtiyacı varsa yapsın, biz yine yankılar'ı izleyelim :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 22 Temmuz 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
çok yazık ediyo kendine, bu kadar yetenekli ve birçok enstrümana bu denli hakim bir adam, sırf para için piyasa için dandik şarkılar yapıyo. neyse ihtiyacı varsa yapsın, biz yine yankılar'ı izleyelim :)

yankilar super programdir..
TRT 2 deydi degil mi Cuma ya da Pazar aksamlari?/?[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya fatih erkoç aşmış birisi. jazz fln yaptığını gormuştum ud la (sanırım o aletin adı uddu). uber bi muzik bilgisinin olduğunu dusunuyorum. ama nedense bi okadarda uberkötü pop parçalar yapıyor. bi aralar oynatmaya az kaldı fln diye çıkmıştı bu son parçası gibisinden. bilmiyorum neden boyle yapıyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu adamı çözemedim!
TRT2 de program yapıyor... Orada mükemmel. Herşeyi çalıyor, aklınıza gelebilecek her türlü ensturmanı usta bir şekilde çalıyor. İyi şarkı söylüyor ama kaset yapmaya gelince... İğrenç şeyler çıkartıyor! Garip bir adam. O kadar yetenek ve böyle iğrenç şarkılar. Çok tezat ya! dediğim gibi, ben bu adamı çözemedim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

İzledim süper... :)

Müzikalitesi çok yüksek olmasada hoş bir şarkı...
İnsaın izleyince işte Fatih Erkoç sapıttı isyan ediyo diyorr... Ardından 5-10 dk düşününce neyse yakışır Fatih abime diyesi geliyor...

[Bu mesaj Feandreu tarafından 01 Ağustos 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamı ben çok küçükken severdim 5-6 yaşlarında da şu son klibini geçen gün izledim de çok komikti beğenmekten çok güldüm zanki çoo yakışıklı çekici bi herifmiş gibi 60 yaşına gelmiş kızlar mızlar hepsi de beni bekler diyo hey allahm ya[signature][hline]S b N N
b
N
N

:horace: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Fatih Erkoç'un muzikal kalitesini tartışabilecek kadar hakkımız olduğunu "şahsen" düşünmüyorum. Türkiye'de reklam müziği olsun albüm olsun hoşunuza giden parçaların yaklaşık %70-80'in de bu adamın eli vardır, bundanda emin olun.

Albüm ve şarkıyı dinlemedim, ne kadar kötü olursada olsun saygı duymak lazım. Parasız yaşanmıyor bu memlekette...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...