LejYoNeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi insanda bu kadar mı yetenek olur yaaa?? -Iron Maiden gibi bi grupta wokal.. -yazar -eskrimci -pilot -sunucu -Bruce abimzn sesınn uzerıne tanımam:D ne diim...[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 futbolda oynuyodur muhtemelen o her ingiliz gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Steve Harris oynuomusda... dierlerini bilmiorm.. ama soole bısı duymustum..galiba janick'e sormuslar(baska bırıde olabılır..) gruptaki mevkiin ne die.. adam ben sag acık oynuyorm demıs :D[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Pilottu bu abi birde ehhe. Kendi solo çalışmalarına imza attı artis insan. *Tiiiıırrss Offff Dııı Dııraaagggınnn!?!!?!!!* *Scream For Me Brazil*[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hakket yetenek ya,gerci sadece sesi de yeter ayrı mesele[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pilot oldugunu bilmiyodum, hatta 9 yildir plotluk yapiyomus hic bilmiyodum, hatta yakin zamanda karaya oturmus ucaktan yolculari kurtarmis, vay bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hatta bi ara program sunuyodu uçaklarla ilgili, vay bunu biliyorum. Hatta ve hatta şu an hala sunuyo galiba, işte bunu tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bruce oynamiyor Steve'le birlikte futbol. Pilot oldugu dogru, ucaklar hakkinda da belgeseli vardi Discovery Channel'da yayinlanan. Hatta Airbus'un yeni ucagini (A bilmem neydi) test etmisti, yayinlanmisti bayagi bir kanalda. edit: astraeus airlines icin calisiyor bruce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 "Flying of Heavy Metal" Discovery Channel'ın sunduğu uçak belgeseli sunucusuda Bruce Dickinson. ayrıca eleman konser alanına kendi uçağıyla gidiyor.Ed Force One: şunun pilot kabininde bruce dickinson var mesela şu anda. düşünmesi bi enteresan bi garip bi hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bruce Dickinson diyince mesela bizim burda akan sular durur. Öyle über, öyle ulvi bir insandır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 adam pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 allah vergisi biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tank koleksiyoncusu aynı zamanda.T-34 ü vardı hatta discovery channelda çıkıp kullanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Silmarwen said: Bruce Dickinson diyince mesela bizim burda akan sular durur. Öyle über, öyle ulvi bir insandır kendisi. sizin oralar nereler abi gelim bende oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ama oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Xenocide said: Silmarwen said: Bruce Dickinson diyince mesela bizim burda akan sular durur. Öyle über, öyle ulvi bir insandır kendisi. sizin oralar nereler abi gelim bende oraya dünya denio adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oo güzel cevap dfgd abi bizim buralar ozaman dünya değil daha doğrusu dünya dünyalıktan çıkıyor baksana millet tokyo pansiyon falan sardı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/More_cowbell Yapmadan edemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 öldü sandım başlığı görünce be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 valla bende birşey oldu sandım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yok yok daha yaşıyor. Ama ölse cidden aşırı üzüleceğim adamlardan birisi. Dedim ya, akan sular duruyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar