tom Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yeni closed beta code dağıtımı başladı herhal, bugün geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evet, 250 tane cmtesi, 250 tane salı günü dağıtılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bizde şans olsa anam kız doğururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 oyunun uretimi durduruldu. star trek onlineida ayni firma yapiyor tum kaynaklari oraya kaydirmak icin bu oyunu cancel ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Alla la ben Beta testindeydim ve oyun bitmiş gibiydi. Emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Evet, kesin haber çıktı. Yeni bi firma satın mı almış ne olmuş tüm kaynakları ST:O a aktaracaklarmış. Oyun güzele benziyordu yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bence iyi oldu pek özgün bişey deildi STO dahi iyi olabilir.. yanlız SOE nin elinin değdiği herşey çöküyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tekrar geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kaynak, resim, video, bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben bunu yazmayi unutmusum 4-5 ay kadar once tekrar basladilar kaldiklari yerden daha dogrusu bir baska firma aldi kaynak kodunu vs. http://www.godsandheroes.com/ subatta okumusum http://www.massively.com/2010/02/22/gods-and-heroes-returns-from-the-dead/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Thank you for signing up! resim güzelmişte video neyim bişey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 key gelmişti bi kaç gün önce bana client'ı cekiyorum şimdi. Yarın (yani bugun :o ) stress test var bakarım oyuna nasıl diye. SS fln.'da eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 oynayabiliyormusun şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Şu anda uyuyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ha evet orası kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 kesin değil ^^ çok su içmişim erken kalktım. şuan install yapıyo bakıcam ama pek umutlu değilim 4 gb bişey di download'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya pardon uyandırdık :) download linki versene bi bakayım bende eve geçince oyunun sitesinde hiç bişey yazmıyor ne beta diyor ne relase diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 şurdan cektim mail'e gelmişti: http://heatwave.us1.list-manage.com/track/click?u=9f2ef2d5231c92b6aa1db5e1f&id=8cb5a03181&e=82b3a9e0fe Buda beta sitesi galiba http://hwp-alpha-ext.godsandheroes.com/ 3 saat varmiş beta'nın başlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 beta key olayını halledemedim stress test maili diyorlar ama bişey anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla ben yeni üye olmadım aylar önce üye olmuştum dün mail atmışlar key ile birlikte. Şuan beta key veriyorlarmı bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 epey bi spamladım adamları key istiyorum die :) bakalim artik ben yeni üyeyim verirler mi bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 said: Don't forget your opportunity to get early access to Gods And Heroes:Rome Rising is TODAY from 2:00 p.m. to 3:00 p.m. CST. We are stress testing our servers in anticipation of some exciting activities we’re planning in the coming weeks. This is a pre-launch stress test, so you can expect some wonkiness with the game balance and content path. Please note any bugs in the forums. nereden anlıycam saat kaçta oldugunu yahu. Client'ta server saaat'i güncelleniyor sanıyordum ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 wiki den baktım ama ; The Central Time Zone is in North America and observes standard time by subtracting six hours from UTC during standard time (UTC−06) and five hours during daylight saving time (UTC−05). diyor dolayısıyla utc-5 olmalı.. istanbul da utc+2 olduğuna göre 7 saatlik bi fark söz konusu. o zaman akşam saat 9-10 arası galiba.. yanlış hesap yaptıysak affola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yakın tutturdun :)bir aksilik cıkmassa son 30 dak. yazıyor forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar