Omorfo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu siteyi Apeiron sayesnde tanıdm ve bayaa sevdim:)Güzel bi siteymş:) Neyse arkadşlar forumlarda görüşmek üzere :):) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoşgeldn kardeşim :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hosgeldin:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 alla için güzel site ama[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omorfo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoşbuldkk:) [Bu mesaj Omorfo tarafından 31 Temmuz 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 selam hoşgeldin[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Merhaba Yeni Paticik Üyesi. Lütfen bu yazıyı okumadan önce FORUM KURALLARI'nı ve Paticik Kültürü by Emaleth'i okuyunuz.Paticik Forumlarına nasıl üye olabilirim?,Üyelik Başvuru Sayfası'nı açıp, kendinize bir kullanıcı adı seçin. Atacağınız tüm mesajlarda, bu kullanıcı adı gözükecektir. Yani örnek olarak benim kullanıcı adım Karpuz'dur ve attığım her mesaj, açtığım her konu benim adım altındadır. Kesinlikle gerçek isminizi yazmanız gerekmez. Ardından geçerli bir e-posta adresi yazın. Altta da bazı programlarla otomatik üyeliği engellemek amacıyla konulmuş yazıyı yerine yazın. E-posta'nıza bir onay mektubu gelecektir. Eğer kullanıcı hesabınızı 72 saat içerisinde aktive etmezsiniz, üye olma girişiminiz başarısız olur. E-posta'nıza gelen mektubu onayladıktan sonra artık siz de bir Paticik üyesisiniz.Konulara nasıl cevap yazılır? Bir konuya cevap yazmak için, konu başlığına tıklayıp konu sayfasını açtıktan sonra, sağ üst veya sol alttaki "Yanıtla"lardan birine tıklanır. Çıkan ekranda büyük boşluğa, yazılmak istenen cevap yazılır ve gönder tuşuna basılır.Yeni Konu nasıl açılır? Kuralları nelerdir? Konu açmak için, içinde konuyu açacağınız bölüme girdikten sonra sağ üstteki "Yeni Konu" butonuna tıklanır. Karşımıza gelen sayfada Konu Adı yazan ince satıra, konunun başlığı konur. Altta kalan büyük boşluğa da, konuda bulunması istenilen mesaj yazılır.Konular hakkında uyarı:1) Yeni bir konu açarken, o hangi bölüme giriyor diye bakın. Eğer açacağınız konu örnek olarak Vizyon'la ilgili ise, onu lütfen Konu Dışı'na açmayın!2) Yeni bir konu açarken, o konu daha önce açılmış mı diye bakın. Bunun için aramayı kullanın. Eğer konunun daha önce açılmamış olduğundan eminseniz açın.İyi bir başlık nasıl bir başlıktır? 1) İyi başlık, içinde ne olduğunu kısaca belirten, görüldüğü zaman içinde ne olduğunu aşağı yukarı anlaşılan, arama yapıldığı zaman istenilen rahatlıkla bulunabilen başlıktır. Örnek olarak "ÇOK KOMİK LAN GELİN BAKIN" iyi bir başlık değildir. Oysa ki "Chop Cücü (Cüneyt Arkın - Chop Suey) Çok komik!" gibi bir başlık ne kadar cici olacaktır? Arama yapıldığında, Cüneyt arkın yazılsa bulunabilinecek, chop cücü yazılsa bulunabilinecek, chop suey yazılsa bulunabilinecek, hatta komik yazılsa bile bulunabilinecek bir başlıktır. 2) İyi başlık, büyük harflerle yazılmayan başlıktır. Hatta ilk harfin büyük harf, devamının küçük harf olması, imla ve noktalamaya dikkat edilmesi ilerde yapılacak aramalar için önemlidir. Büyük harfle yazılmaması da kötü durmaması için önemlidir. Örnek: "BİLGSAYRIMDA SROUN VAR İMDAT"! kötü bir başlıkken, "Bilgisayarım durmadan restart oluyor (RPC) (Uzaktan yordam çağrısı)" iyi bir başlıktır.Arama nedir? Etkili arama nasıl yapılır? Eskiden açılmış konuları aramaya arama denir. Ne kadar ilginç değil mi? Aramaya buradan ulaşılır. Etkili arama nasıl yapılır? Etkili arama by BonecrusherMesajlarda BBCode KullanımıBBCode nedir? Bbcode, bazı komutlarla yazıya şekil ve işlev vermektir. Bu komutlar forumdan foruma değişebilir. Peki nedir bu komutlar? Aşağıda hepsi var.Not: her bbcode'un uygulanmasının 2 yolu vadır. 1.si otomatik, 2.si manual.Küçük nasıl yazarım? 1) Küçük olması istenilen yazı seçilir ve mesaj kutusunun solundaki bölümden ikonuna tıklanır. 2) Manual olarak, küçük olması istenilen yazının başına [ small], sonuna [ /small] konur. (Boşluklar yok) Örnek olarak : [ small] Ben minik yazıyorum. [ /small]. Boşluklar silinip bir daha yazılırsa : Ben minik yazıyorum. oluyor.Kalın (bold) nasıl yazarım? 1) Bold olması istenilen yazı seçilir ve mesaj kutusunun solundaki bölümden ikonuna tıklanır. 2) Manual olarak, bold olması istenilen yazının başına [ b], sonuna [ /b] konur. Örnek: Ben Bold yazıyorum.İtalik (yana yatık) nasıl yazarım? 1) İtalik olması istenilen yazı seçilip gene yandaki yerden ikonuna tıklanır. 2) Gene italik olması istenilen yazının başına [ i], sonuna [ /i] konulur. Örnek: Ben italik yazdım.Altı çızıklı (Underlined) nasıl yazarım? 1) Gene aynı yol. Yazıyı seçilir, soldan da ikonuna tıklanır. 2) Altı çizgili olması istenilen yazının başına [ u], sonuna [ /u] konur. Ben altı çızıklı yazdım.Mesaja resim nasıl konur? 1) Resimin adresi (örnek: htt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 insight ne yaptın c/p bu kadar değildi ya genişletmişsin maşallah adam okurken sıkılır[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 okuyomuki?:)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hoşgeldin insight update yapmışsın!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Okursa bizim olur okumazsa fake olur :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 oha insayt o ne öyle O_O bu arada slms :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoşgeldin. insight helal olsun mükemmel bir c/p olmuş çalasım geldi hatta çaldım :) ellerine sağlık. bizim zamanımızda yoktu böyle c/p'ler tey tey.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 insight vallaha bildiğim halde okudum bi bölümünü, güzel olmuş ayrıca yeni gelen arkadaşım Aramıza Hoşgeldin, iyi bir pati ol ve kurallara uy, kendine fake dedirtme, fakelik yapma, şimdiden kolay gelsin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ehue.. Tamam ınsight bundan sonra bunu çalcam senden. Vışgeldin :horace:[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yuuhhh okuyahn ürker yavv hoşgeldin[signature][hline]DN 41 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omorfo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoşbulduk :)[signature][hline]ayrilanlar icin....... Terkedilmissindir,yine...gunler gecmek bilmez,geceler gunduzlerden hep daha uzun gelir; yataginda uyuyamazsin, o aklina gelir.. gozlerini kapadigin an yaslar akar..actigin zaman yine; ayriligin ertesi gunu en kotu zamandir; kalkarsin yerinden , gozlerin nasil da acir,uyuyali bikac saat olmustur ve deli gibi aglamissindir,radyo hala acik; sonra telefonuna gider elin; hatirlarsin, ayni hizla cekersin elini, yaslar yine bosalir gozlerinden.onsuzsun artik ona ait diyilsin,onsuzlugunun ilk gunu hic gecmek bilmez gozun bi yandan hep telefonda,hep hep ama hicirsey yok kafani dagitmak icin cikarsin disari belki hatirlamam diye, iyi gibisindir sonra bir sarki calar..allah kahretsin nerden cikti simdi bu sarki goz yaslari .odana gelirsin aci cekmek hosuna gidermiscesine acarsin sarkinizi dinlersin, teker teker dusunursu onunla oldugun zamanlari iste gunler boyle gecip gider birkac ay olmustur..sabahlari aglamiyosun artik sadece geceleri, resimlerle yetinirsin sonra bikac hafta daha geceleri hala agliyosun, radyo hala caliyo ama mesajlari silicek gucu buldun kendinde..resimleri de bikac hafta daha aglamiyosun artik.radyoyu da kapadin..iyisin galiba gozlerin doluyo sadece o kadar sabahlari kalkarken gozlerin acimiyo mutlusun bile denebilir seni beyenen bi cocuk vardi arkadasin, adi neydi? Onla konusabilirsin aslinda..biraz kendine bakmaya basliyosun yine,kuafore gidiyosun,saclari kestirme zamani,o kdr uzun zaman olmus ki bir gece ic cekerek yatiyosun..ertesi gunu kalktin, yuzunde garip bi gulumseme,hayirdir banyoya gidiyosun.. muslugu aciyosun basini kaldirip aynaya bakiyosun..O nu gordun ruyanda evet, onu gordun, bitaneni gordun...elini tuttun, sarildin, optun, saclarini oksadi senin, eskisi gibi. Goz yaslari akti akti akti.odana gittin radyonun dugmesine bastin, yine acikli kanal acimasiz sarkilar iste o geceler yine basladi, gecmeyen uzun geceler resmini ariyosun bulamiyosun 1 tane varmiydi acaba, evet vardi bilgisayarinda sadece 1 tane acip bakiyosun aslinda sen onu hic unutmadin a$iksan yokedemezsin,yangin soner.kulleri kalir, icin acimaya devam eder, onun icin akittigin herdamlaya deger diye dusunursun, onun icin agladigin hicbir geceye hicbir gune hicbir saniyeye pisman olmadin ki sen..yine aglayabilirsin o yuzden o hissetmese de..'O' genc yillarinin en taze a$ki olarak kalicaktir hep...onun da seni oyle hatirlamasini umarsin, ve kalbine onu hatirladigin en guzel haliyle gomersin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yanlız böyle bir imza olamaz.5 satırı geçmemesi lazım imzaan.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ehuehu :) O imza değil be bariz destan :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 euhehue aynı şeyi biras önce bn söledm omorfo ya msn den:D ama deiştrck en kısa zamnda:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 En kısa zaman loL O da güzel walla :) Bide begimizin keyfinimi beklicez?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 beklemene gerek kalmadı deiştrmş;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omorfo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bak bakalm deiştirdim olmuşmu şuan aklıma gelen buydu sora daa füzelini bulur deiştirirm :D[signature][hline]SeNi HeR özLediğiMde KalbiMe biR yıLdız çiZiyoRum!Seni nE KaDaR mı özLedim?İnanKi BİTanem ArtıK kaLbimde Bir göKyüZü wAr! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.