screamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Film için görüşler pek olmulu değil hatta imdb notu 6,3 gözüküyor.Japon vrsn un yanında sönük kalması muhtemel olarak görüyorum. Jennifer Connelly oynuyor.Jenni 12 saatlik kurbağaların bağırsakları ile ilgili belgesel bile yapsa izleyecek biriyim.Hatta bu konuda yalnız değilim.:) Başka bir tesellim yazın gelecek olan House of Wax den her koşulda daha güzel bir film olacaktır. Kaynak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Japon versiyonu çok güzeldi gerçekten, bakalım nasıl yapçaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Japon versiyonuna göre çok daha iyi olduğunu okudum çoğu yerde. Kaldı ki IMDB den 6.3 not almak iyi sayılır aslında 7 ve üzeri notlar iyi kategorisine giriyo çünkü çok oy veren insan var. Pek gitme taraftarı değilim Halka dan sonra geçirdiğim bi kaç ayı düşündüğümde :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 amerikalilar gene bu orta halli korkuyu evirir cevirir cilalayip pazarlarlar .bu arada uzumaki(Spiral (aka. Vortex)'ye ayip oluyo bence onada el atmalari lazim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Grudge kadar olur.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 genelikle bu filmde daha abartılmış efektler göriceğimize emınım. yoksa yapılmış bir korku filmıne daha fazla efektden başka eklencek bişi göremıyorum ..japon versıyonunu anca öle geçebilir. şahsen japon cocukları çok korkunçlar : ( yanı küçükken annlerı nasıl buyutup besliyolar korkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Çoğu korkudan tamagochi besliyo işte...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 7 puanın üstü çok iyi filmler vs. diyorsunuz ama orjinal Dark Water 7,1 puan alırken Amerikan versiyonu 6,1 almış. Mesela karşılaştırmak amaçlı Ring' e bakarsak Japon versiyonu da Amerikan versiyonu da 7,4 almışlardı. Demek ki Amerikan versiyonu vasat filmin bu kadar basit. Ancak Jennifer var diye izlenebilir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Japon versiyonunu çok beğenmiştim. Ondan iyi olacabileceğine ihimal vermiyorum.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İzledim dün. I ıh, olmamış. Orjinal filmin sonundaki dramatik aroma bunda yok. Sonu olmamış, ortasıda olmamış. Atmosfer tutmamış. Başka bir nokta da bekleyen varmıydı bilmem ama öyle pek bi dijital efekt falan kullanılmamış filmde.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 film pek olmamış bence de. sönük olmuş. gerilim sahnelerini de az buldum ben. tüylerimin de diken diken olduğu sahneler yok değil ama[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Japon versiyonu da o kadar hoşuma gitmemişti, hele bir de holivut eli değmişini düşünemiyorum. Halka'daki o özgünlük yok bence bu filmin konusunda. Ondan çok daha basit ve düz. Demek istediğim izleyiciyi çekecek, sarıp sarmalayacak bir film değil. Anca , afişine "Ring'ten daha korkunç" yazarsanız insanları etkileyebilirsiniz, onlar da öyle yapmışlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya zaten artik tüm korku filmleri ayni oldu resmen bi kiz bi su bi tane anne deisik bi ses artik korku denilen sey bu oldu mistiklestirdiler olayi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya film son yarım saatine kadar nedensiz yere geriyo.hiç bi korku sahnesi herhangi bişey yok,artık bişe olsun korkayım istiyosun yok gelmiyo..son yarım saatte açıldı film ama bi sahnede acayip tırstım baya da bi gerdi.vasat yine de bence[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pati Sistem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 filmin iki versiyonunu da beğenmedim, amaçsız bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar