Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Water ( Made In Hollywood )

screamer

Öne çıkan mesajlar

Film için görüşler pek olmulu değil hatta imdb notu 6,3 gözüküyor.Japon vrsn un yanında sönük kalması muhtemel olarak görüyorum.

Jennifer Connelly oynuyor.Jenni 12 saatlik kurbağaların bağırsakları ile ilgili belgesel bile yapsa izleyecek biriyim.Hatta bu konuda yalnız değilim.:)

Başka bir tesellim yazın gelecek olan House of Wax den her koşulda daha güzel bir film olacaktır.

Kaynak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Sosyal ağlarda paylaş

genelikle bu filmde daha abartılmış efektler göriceğimize emınım. yoksa yapılmış bir korku filmıne daha fazla efektden başka eklencek bişi göremıyorum ..japon versıyonunu anca öle geçebilir. şahsen japon cocukları çok korkunçlar : ( yanı küçükken annlerı nasıl buyutup besliyolar korkmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

7 puanın üstü çok iyi filmler vs. diyorsunuz ama orjinal Dark Water 7,1 puan alırken Amerikan versiyonu 6,1 almış.

Mesela karşılaştırmak amaçlı Ring' e bakarsak Japon versiyonu da Amerikan versiyonu da 7,4 almışlardı.

Demek ki Amerikan versiyonu vasat filmin bu kadar basit.

Ancak Jennifer var diye izlenebilir. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İzledim dün. I ıh, olmamış. Orjinal filmin sonundaki dramatik aroma bunda yok. Sonu olmamış, ortasıda olmamış. Atmosfer tutmamış. Başka bir nokta da bekleyen varmıydı bilmem ama öyle pek bi dijital efekt falan kullanılmamış filmde.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Japon versiyonu da o kadar hoşuma gitmemişti, hele bir de holivut eli değmişini düşünemiyorum.
Halka'daki o özgünlük yok bence bu filmin konusunda. Ondan çok daha basit ve düz. Demek istediğim izleyiciyi çekecek, sarıp sarmalayacak bir film değil. Anca , afişine "Ring'ten daha korkunç" yazarsanız insanları etkileyebilirsiniz, onlar da öyle yapmışlar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ya film son yarım saatine kadar nedensiz yere geriyo.hiç bi korku sahnesi herhangi bişey yok,artık bişe olsun korkayım istiyosun yok gelmiyo..son yarım saatte açıldı film ama bi sahnede acayip tırstım baya da bi gerdi.vasat yine de bence[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...