Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haber Müzikleri (!)

sir

Öne çıkan mesajlar

Az önce atv ana haber bülteninde rasladım artık pes doğrusu dedim..müzik koymadan haber sunulamıyor mu?2 astsubay şehit olmuş, helikopter kazasında, arkada bi savaş filmi müziği çalıyor. sonraki haberde ankara depremi, 60 yaşında bir kadıncağız şok geçirmiş, korkudan titriyor, arkada terminatörün o meşhur müziği. hüzünlü haberlerde requiem for a dream soundtrack'i veya apocalyptica tercih ediliyor. peki haberleri sürükleyici ve çekici yapmaya çalışıyolar, reyting'i yükseltmek istiyolar ama adı üstünde haber bu, bu insanlar da gerçek, klip çekilmiyo ki orda![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

ya vallahi bu işlerin boku çıktı ya bitlisle ilgili bi haber vardı geçen bitlisde 5 minare yi fln çalıyolar delirdi bunlar televole nin tereyağındal kıl çekmek kadar kolay sözünde ekranı ikiye bölüp bi tereyağı koyup içinden kıl çekmesi gibi bişey oldu buda....[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

bide haberlere reklam alma modası çıktı 2 3 aydır sanki dizi film vs izliyoruz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

@gremlin: o imza nedir oyle abi.rekora mı kasıyosun 11 satır ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Atv'nin haberleri zaten özellikle iyice çığırından çıktı da.... Ne kadar saçma mı diyeyim gereksiz değersiz şeyler var. Mubabirler devamlı geziyo ohh bakın kaplıca var masaj da yaptırılıyor... *!arada masaj yaptırır*[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah evet çok şikayet edio herkes imzamı :D deiştircem ama çok hoşuma gidio scriptsharing günlerini unutamam :D neyse konu değişmesin...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Atv'de ana haber bülteninden sonra arada sırada çalan müziğe hastayım. Bi ara söylemişti sanatçının adını ama unuttum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

hmm stardaki objektifte bazen mgs1 müziği çalıyorr...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
atv haberdir dediğin :)
atv haber bayağı bir sapıttı. birkaç ay önce savaş ay başına geçti ve bayağı bir değişti. konsept ve haberleri değişti. bugünde fatih altaylı geçmiş onlara, ehehe röportaj yapmışlar yalandan dolandan. adam konuştu konuştu ama hiçbirşey anlamadım her zamanki gibi :)
dikkat ederseniz artık atv haber oto tamircileri,beni baştan yarat,şehir efsaneleri vb. tarzda şeyler yayınlıyor. birde the pirates of the caribbian'ın sound track'ini koymuşlar. arada çalıp, reytingleri yükseltiyor :-p rezil herifler..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben de bitiyorum o olaya
arkadan müziği veriyolar gazlıyolar izleyiciyi
heheh[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi haber'de ben metal gear solidin müziğini duyduğumu ve koptuğumu biliyorum[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...