dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bize öle çinj çunj sökmez dayı.. pound'n punch, fist of the gods! hele ground and pound'a getirirsen her yumrukta kafa ile kutudan altınları tıngırdatan mario gibi hediye dökersin rakibinden. Plink! Plink! Plink! Plink! Plink! Plink! Plink! diye
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Luzumsuz işler bunlar kesin ben sabah kalkıp ilk gördüme söylerdim gözümü açmadanbile sölerdim :D
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bone said: Ayın 1i gelmiş yine. ama bu sefer pazartesiyle başlıyor ay. nedense yeni ay, pazartesiyle başladığında bir başka keyif veriyor bana. Pazartesi-Pazar 1-7 diye sıralanıyor. Sanki o ay çok düzenli ve rahat geçicekmiş gibi. Bir de adettendir :P pinch punch first of the month. evet enfes ay basi ramazanin ilk gunu pazartesi mukemmel bi komboyla sigortada 6 saat bekledim gec e9 da yatirabildim taksidi cidden enfes duzenli
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2028 Aralık 1'dede pinç panç förzt of dı mont diyecekmisin? Çocuklarımı bu topaçtan uzak tutacağım dfgdf
Öne çıkan mesajlar