duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lexius bence dextradan daha iyiyidi de hala gelmedi finale kalanlaaaar[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 zoom nasil oluyor? edit: tamam buldum, sag tiklaymis :p ben de kendi menüsü var sandım [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bide ben yolliim oylesine bakim :) --------2---2---6-3---3---3---0---2---884-884-6-3---3---3---3---3---3---6-0---0---8898---8-------3-3-7-a---a---c---0---3-3-8---8---7-a---a---c---2---2---2-----0---3-5-0-c----2-3-2-3-4-4-9---6---8-2---4-4-6-6-7---7-8-9---6---8-2-----1---7-9---2-1---1---96a[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 e iyi peki.[signature][hline]böyle iyi. [Bu mesaj elvyn tarafından 08 Haziran 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Amaç kimse kimin ne sarkı yaptını bilmemesi koyarsanız bir anlamı kalmıyor acıkcası....[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ELVYN sil ONU! yarışmaya yolladığını koymicaksın![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yarın antalyadayım ben hadi:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 [spo1=albüm kapaam][/spo] [signature][hline]i'm ashamed, i was shamed[Bu mesaj Agirol tarafından 08 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 amuhaha 7 ye yakın şinin dinledin çoğu introyu 8 le yapıyo eauhaeuh koptum agi Abi Spoiler yaparmısın yaw onu cok büyük [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 elvyn sağlam olmuş valla[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Abi ritm gitarın 8'i introyla çok alakasız ya. Yersiz olmuş yani.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sagolun sagolun :)[signature][hline]böyle iyi.
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hehe tüm patilere dağıtıcam şarkını. Oy vermesinler deyü hıhıhı.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ştt yorumlar yarışma sonunda ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İyi de yarı finali geçenleri sölemediler hala.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yarışmaya yolladığım çok kötü be abi keşke ikincisini yollasaydım.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kesin birinci benim kardeşim ne kasıonuz yaa??? varmı benim gibi Solo gitarı öküz gibi kullanabilen? Herkez ritimle ritim götürmüş Ben tam Solo döktürdüm :D aeaeuaeuhaeuhaeuh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben de tüm neo-conların desteğini bekliyorum. Richard Nixon shall rule again.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Daha önce bu bestemle aldıgım bazı ödüllerim.[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 verin ödülümü ben gidiyim[signature][hline]Deviant art gallery
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vala açıkcası iddalıyım biraz, yarışmacı arkidişlere başarılar :P dex ikincisi hoş olmuş harbi de ilk gitar biraz fazla kullanmışsın kuru geldi biraz :) aslında ilk gitar kuru olması için yapılmış sanki, ikinci gitar bangır bangır ses veriyo ilki miyav diyo :)[signature][hline]Your Ad Here!
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heyy o 4. foto bnm odulumun fotosuydu calmis diskalfiye edn sunu[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 @aegean: daha çok davul gitar uyumuna kastım =) keşke bu şarkıyı koysaymışım ya. ilkinden yuhalancaz ona üzülüorum =))[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ama sıkıldım ha. Refresh refresh.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 buıne bre türkiyenin yıldızları gibi oldu Bekle bekle bekle bune yaw :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar