Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yahu ön elemelerde kim ne oldu söyleyiverin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 peh arkadaş mesaj atmısta nete giremedim bi müddet ne cabuk ön eleme fn yapılmıs bende katılsaydım keşke[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kim çıktı kim kaldı onu yazıp öle mp3'e çevirselerdi :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: trgdy, 08 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar hepinizi ayri ayri(juri uyelernden bahsediyorum) cok cok sevdigimi tekrardan belli etmek isterm hele papirus daima favori grubum olmustur neyse tekrardan sizi nekadar sevdgimi soyleyp msjimi sonlandiriyorum... teşekkür ederiz, biz de sizi seviyoruz.. banka hesabımız: 32987asd89lsd / @ papirusbank-kasımpaşa şubesi said: Mirage, 08 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki: höh amma katılan olmuş. son katılanlar "90+2" grubuna dahildirler :) dip*: biraz sonra upload etmeye baslayacagız mp3leri, linkleri buradan 1 saat sonra falan alabilirsiniz. phil&ari[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 en özgün şarkı kategorisi olsun mirage çokzel yapmış =)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ayrıcana başkalarının yaptığı şarkıları dinlemek de ayrı zevk.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 en iyi şarkı : Erutan Livin' in Heaven En iyi intro : Erutan Living in Heaven En iyi Outro : Erutan Living in heaven ehjeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mp3'lerin download edilmesini herkes tercih etmeyebilir. Ben etmem mesela. Onun yerine punk'o matic'e kod c/p etmeyi tercih ederim. Bence kalan şarkıları açıklayıp, kodlarını yazsanız, bir çok kişi şimdiden dinlemiş olurdu.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hadi söyleyin şu ön elemeyi atlayanları. meraktan pörtledim[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 YA bu Yarı final çok saçma! adam benim şarkımı indirmez gider LExius ınkini indirir ben ne anladım ozaman? Bence Hepsini Arka arkaya Kayıt Edin aralara bi 2 3 sn koyun sonra 1. Sarkı : Erutan 2. Sarki : Alexi 3. Sarki : Lexius felan böyle yapın yoksa dediğim gibi herkez arkadaşınkini dinler ne anladım :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Haklı. Kimse kasmaz hepsini dinlemeye.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hadi bakalım önemli olan katılmak, eğlenmek ( yalann ben kazancam işte benn )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hadi abi koyun artık listeyi , öldüm ya...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Helecan manyaa oldum.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mrk ettim bende koyun kodları bari yada heres kendi şarkısının kodunu koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi bence parçanın kimin olduğunu yazmayın, herkes de biraz duyarlılık ve sabır gösterip pörtlemesin su sarkı benim diye, daha sağlıklı bi seçim olur. sahsen ben hepsini indirmeyi düşünüyorum.[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iide saröı isimleri olursa o da belli eder. En mantıklısı numaralandırmak?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Chuck, 08 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki: mrk ettim bende koyun kodları bari yada heres kendi şarkısının kodunu koysun Böle birşey yapmayınız lütfen.Ayrıca 2dk daha bekleyin allah allah tamam işte yapıyoruz en hızlı şekilde gelicek sanki sananda başbakanlık seçim sonuçlarını bekliyor sanar sizi...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bak ben unutmusum parça isimlerini :) evet numaralandırılsın demek istemiştim bende. ama simdi tekrar aklıma geldi arianlar cevirdikleri sarkıları isimleriyle kaydedip upload etmiştir bile, indirirken gözükür yani dosya ismi. yatar numaralandırma işi de :)[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 08 Haziran 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 alin bakalm size senden yadigar pardon silmem gerekti [signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz [Bu mesaj trgdy tarafından 08 Haziran 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En güzel şarkı benim bi kere sizinkilerde hiç duygu yok! Alın buda benden 2. yaptığım koyulmadı Bu seçmelere! ----9-6-0---0---2---2---2---2---2---2-6-3---3---5855555555-9-------------------------0---0---0---0---2---2---2---2---8---8---a---a-----9---b5-5-c-----------------------------a------------------a---a------------6-7-6-7-8----8-----a------------------------- Şarkı yapmaya çalıştım bayada güzel oldu tam punkie (not:1. şarkımı yolladım seçmelere bunu öylesine yapmıştım) [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sabredin adamlar yayınlar :P benim şarkının introsu ya direk gazzz[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Trgdy'ninki benimkinden güzel. Yok ben mümkün değil geçemem elemeyi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hehe geçişlerinde problem var bence :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 basi sonu biraz sey olmus laaak diye:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar