Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 birinci olcam kaçarı yok eahe bu arada 2 şarkıyla kadılmak ÂDİL DEĞİL BEA? [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 4/4 lük ritmle ilk turda nanay olacakmışım gibi geliyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Önelemelerde Jury kim???[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla "Papirus" olarak 4 kişi jüri üyesi olduk :), 2 tanemiz sadece pati üyesi yani tamamen kişisel zevk,yaratıcılık ve duygusal yapıya bağlı olarak karar veriyoruz lütfen kimse daha sonra gelip "siz müzikten anlamıyorsunuz,ne anlarsınız ki zaten,vb.." gelmesin yani dediğim gibi herşey bize bağlı :horace: ön elemeye alınmayan arkadaşlarada kesinlikle bir garez veya bir önyargı yok zaten katılanların 3-4 kişi dışında tanımıyoruz bile onlardan 1-2 tanesi sadece görüştüğümüz insanlar.Birde biz asla süper jüriyiz ve bizden iyi kimse müziği anlayamaz demiyoruz insan evlatıyız :). dipnot:44 böle zom zom parçada kafamızı ... hafiften :), resmen müzikten soğuduk punk dinlemez olucaz valla :D...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iide biz dinleyemiyoruz!!![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: arian, 08 Haziran 2005 19:43 tarihinde demiş ki: dipnot:44 böle zom zom parçada kafamızı ... hafiften :), resmen müzikten soğuduk punk dinlemez olucaz valla :D... 41 o. Ayrıca anlamıyorsunuz müzikten =P.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim 2. şarkım yok orda ?! :D[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 katılımlar bittikten sonra yayınlayabilirmiyiz şarkıları[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Zaten ön elemeden sonra finale kalan şarkıları bizler oyalamicakmıyız? Benmi yannış annadım ? =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 2. şarkım hala yok şike var çok iyi oldugunu anladilar çıkardılar listeden lol*dalacak birini arar* öhöm bu da albüm kapaa[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.[Bu mesaj octopus tarafından 08 Haziran 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ewt biz önelemeleri yaptıktan sonra siz finalde pati üyeleri yani parçaları oylayacaksınız.Bu akşam yada yarın öğlene doğru parçaları koyacağız sitelere sizde mp3 olarak dinleyip oy verebileceksiniz.Başka anlaşılmayan bişey?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yohtiiiir =o) Kırocan Diab =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: arian, 08 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Ewt biz önelemeleri yaptıktan sonra siz finalde pati üyeleri yani parçaları oylayacaksınız.Bu akşam yada yarın öğlene doğru parçaları koyacağız sitelere sizde mp3 olarak dinleyip oy verebileceksiniz.Başka anlaşılmayan bişey? yok çok zevkli olcakta benim 2. şarkı gümbürtüe gitmesin[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hehe para yedirdim o şarkının katılmamasını sağladım kih kih :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Octopus saçmalama abi ya ne demek 2. şarkı gümbürtüye gitmesin bende 500 tane şarkı yazsaydım opzaman 1. olurdum Zaten 1 şarkınız dinlencek 2 si değil[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nası olm herkes 2 şarkıyla katılıo ben ondan bahsediorum bi listede 2. şarkım var dierinde yok ;)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eee ? bende 2 tane yaptım ama almadı? ne iş??? şşş :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 haha hakkını ara diorum sana :D iyi şarkıları eliolar önceden hmmm[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1-creephead "daglar bayırlar punk ulan" 2-wendigo "erotik kelebek" 3-chuck "no way punk" 4-patonojen "Kill all moster!" 5-fistan "area masterz" 6-daesu "ben olmuşum punk aglar neylesin" 7-h1v "?" 8-alexi_septimus "41" 9-chemical "clockwork" 10-chemical "cologne" (2) 11-head "eğlence" 12-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" 13-hymnofsnuk "ey ahmet, etme zahmet" (2) 14-paparnoz "sev yada defol" 15-mirage "onspring" 16-mirage "master of buckets" (2) 17-nimloth "seksi gergedan" 18-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" (2) 19-sughnuk "letonya halkı tırttır" 20-sughnuk "yasal uyarı" (2) 21-philoxenus "vejeteryan punk böceği" 22-tuor_annare "argonath" 23-aegean "life sucks" 24-diablesse "mor kuzu" 25-elvyn "kalbimden bir parça" 26-mino "ben böle distorionu" 27-predator- "?" 28-aktiftablet "pek şeniz bugün" 29-agirol "?" 30-che "melancholy" 31-che "iki gözüm iki çeşme" (2) 32-jandor "salladık" 33-trgdy "senden yadigar" 34-sir "kozmik düdük" 35-lexius "bacak omuz" 36-octopus "kopuk kopuk" 37-erutan "living in heaven" 38-wendigo-diablesse "energizer tav$ani" 39-werewolf "richard nixon" 40-aktiftablet "kuytu" (2) 41-lexius "dam üstünde tikiler" (2) 42-tuor_annare "umbar" (2) 43-tarist "ibrahim tatlises ve vakvakları" 44-black-ice "uçucaksan, haber ver" 45-octopus "here they come" 46-arian "soul" 47-arian "marcury" (2) 48-dextra "in a parade of falling rain" Önelemelere tam olarak katılan parçalar bunlardır ne eksik ne fazla, zaten 40 parça varken biz dinlemeye başladık ve kategorileri oluşturmaya başladık.Kategorilerdeki parçaları akşama doğru koyacağız sitelere ve indirme şansına sahip olucaksınız ve zaten oylama sisteminide anlatıcam bölece herkes mutlu mesut olucak -ancak bizde kafa mafa kalmadı-. -En iyi şarkı -8 parça finalde- -En iyi giriş -8 parça finalde- -En iyi bitiriş -7 parça finalde- -En gaz şarkı -8 parça finalde- -En duygulu şarkı -7 parça finalde- dipnot:"arian" olarak bende katıldım 2 şarkıyla yarışmaya bunlar taaaa 7 haziran günü yapmıştım yani sonra hile,şike durumları olmasın zaten 4 kişi oylama usulü seçtik yani benim parçamda oylandı saygılar :).[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 taa 7 haziran O_o dün deilmi bu taaa 7 haziran euheueh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eheuh kandırıkçı :P en fazla 1 şarkın finale kalıcak ona göre :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 höh amma katılan olmuş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaslar hepinizi ayri ayri(juri uyelernden bahsediyorum) cok cok sevdigimi tekrardan belli etmek isterm hele papirus daima favori grubum olmustur neyse tekrardan sizi nekadar sevdgimi soyleyp msjimi sonlandiriyorum...[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi kimler finalde kim çıktı oylanıyo mu noluyo anlamadım ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ön elemeler yapıldı arian lar şimdi elemeyi geçen şarkıları mp3 e cevirip bi siteye koycaklar sarkıları ondan sonra da oylar işte :)[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 08 Haziran 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar