Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şike var wendigo şarkısının ismini değiştirdi :O[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Evet bende yerimi alıyorum yarışmada. şimdi yüklenio flash.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende bende! Bende varim yeni yukledim flashi yapinca kodu yollarim :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim neyim eksik. "ben oldum punk aglarneylesin" adlı tek parçama tek kaset cd[signature][hline]Deviant art gallery[Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Mirage, 07 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: şike var wendigo şarkısının ismini değiştirdi :O gergedanli baska sarki varmis karistirmasin sevgili juri uyeleri die efenim alla alla :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abicim bende katıldım, albüm kapağıda yaptım, da albüm kapağını nereye ul edebilirim bi help arkidişler. sarkımın ismi life sucks bu arada :P[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Wendigo, 07 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: -erotik kelebek- Erotik benim bi kere, hıh =P.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Punk özürlü olarak salladım bir şeyler bakalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 08 Haziran 2005 01:22 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 07 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: -erotik kelebek- Erotik benim bi kere, hıh =P. kelebek de sensin anam :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben yapmicaktm ama bana ozel msj atilinca gaza geldim hieyt bende varm lan dedm alin size ucanadamin bana zamaninda yapmis oldugu album kapagi srkimin adi senden yadigar bakalm nasil olcak [signature][hline]excuse me while jimmy kisses the skyslash kotu solo yazmaz[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b][b]boooys dooont cry[b][Bu mesaj trgdy tarafından 08 Haziran 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben gönderdim şarkımı. ismi area masterz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuk sanatçı olarak Darth Vader ve saz arkadaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkada çalan şarkılara bittim ya...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Herşey bana ait , mastering , mix vs. Albümün 2. şarkısı "ey ahmet etme zahmet" yaza damgasını vuracak...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Seksi gergedan adlı albümümün ikinci parçası "çekoslavakyalılaştırıldım" çıktı!! Şimdilik sadece bende ve arianda.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Katılımcılar; 1-creephead "daglar bayırlar punk ulan" 2-wendigo "erotik kelebek" 3-chuck "no way punk" 4-patonojen "?" 5-fistan "area masterz" 6-daesu "ben olmuşum punk aglar neylesin" 7-h1v "?" 8-alexi_septimus "41" 9-chemical "clockwork" 10-chemical "cologne" (2) 11-head "eğlence" 12-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" 13-hymnofsnuk "ey ahmet, etme zahmet" (2) 14-paparnoz "sev yada defol" 15-mirage "onspring" 16-mirage "master of buckets" (2) 17-nimloth "seksi gergedan" 18-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" (2) 19-sughnuk "letonya halkı tırttır" 20-sughnuk "yasal uyarı" (2) 21-philoxenus "vejeteryan punk böceği" 22-tuor_annare "argonath"3 23-aegean "life sucks" 24-diablesse "?" 25-elvyn "?" 26-mino "ben böle distorionu" 27-predator- "?" 28-aktiftablet "pek şeniz bugün" 29-agirol "?" 30-che "melancholy" 31-che "iki gözüm iki çeşme" (2) an itibariyle "31" şarkılık bir katılım var.Ayrıca listede katıldığınız halde isminiz yoksa bana şarkının kodu ve adıyla birlikte bi özel mesaj atmanız yeterli.Birde "?" olan arkadaşlar bana şarkıların adlarını bildirirse sevinirim.Başarılar...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yanlış anlamışım çok hoş yA!! şarkımı yapıyorum! SÜPER GİDİYOR shu anda kesin birinciyim!! [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Haziran 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yuce punk grubu immortalin destegini arkamda hissetmek bana guc ve yaraticilik veriyo heyt be su endama su hareketlere bakin bi of bea ben bunun uzerine gider 6-7 sarki daha yaparim artik[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the skyslash kotu solo yazmaz[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b][b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende yapıorum çok gaz bi olaymış haha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bende Living In Heaven yaptım şarkının adını[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benimki kopuk kopuk haha süper bişiymiş tiplere koptum ben[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: trgdy, 08 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki: yuce punk grubu immortalin destegini arkamda hissetmek bana guc ve yaraticilik veriyo heyt be su endama su hareketlere bakin bi of bea ben bunun uzerine gider 6-7 sarki daha yaparim artik Ben bunu klip yapcaktım.Benden once davranmışın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 (=o=) TIE Bomber gibi duruyor :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 YAAAAA benim şarkım süper oldu Başı paso Solo gitarla süsleme ortası rhythm ile gazlama :) sonu punk sonunun sonu biraz solo gitarla süsledim sonracımaa bitiş :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sus artık yeter. Yarışma başlar yakında zaten. Azıcık sabır Erutan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar