Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(=o=)Pati punk-o-matic yarışması.. // Sonuçlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işi iice ilerletmeyin yakında video klip flnda yaparsınıs biz nası yetişces :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
MEAJEAUAHUAHUAEHAEUA
perfekto![signature][hline]valandil ownz j0o!
seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
2 şarkıya koşanlar biraz kolpa.
Onlar baba parasıyla albüm yapıyorlar.
Biz yıllarca barlarda süründük.
Ayıp.[signature][hline]g3nk.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kapak da hazır:
[signature][hline]http://www.papirusband.com

[her sey iyi guzel de kapaklarin diskisini cikarmayin lutfen /hh]

[Bu mesaj HellHound tarafından 07 Haziran 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
Yok efendim abartmıyalım lütfen şike vs.. olmaz öle şeyler :D, şaka bir yana zaten oylamaları pati üyeleri yapıcak yani şike olamaz ki :), katılımlarla şuan 20 kişi oldu.Dahada bekliyoruz.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyi alın beni de... Ne zamana hazır etcez şarkıyı?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Aha program bozuldu, save kısmında --- çııyo sadece... O kadar da yapmıştım.. imdak.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
efenim benim de sarkimin ismini yaziniz

-erotik kelebek-[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 07 Haziran 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kurtardım. :) Parçamızın adı: "pek şeniz bugün"[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
  • Yeni Oluştur...