h1v Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben birince olcaam:P yolladım bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 O zaman belirtelim hemen bu yarışmanın paticik yöneticileriyle alakası yoktur hiçbir şekilde sadece paticik forum platformundaki üyelerle eğlencesine yapılmaktadır.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gerçek punk çöpte uyur.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arabesk versiyonu yokmu bunun ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yahu "çaas" eden tek vuruşluk crash i bulamadım :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben de yaptım bişiler 5 dk da. Zevkliymiş.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: HymnOfSnuk, 07 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: yahu "çaas" eden tek vuruşluk crash i bulamadım :B 8 di sanırım öle bişi :D[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 -Patonojen -Head -Chuck -Fistan -Creephead -Wendigo -Bishop -H1v -Mirage -Alexi_Septimus son durum bu beklemekteyiz yeni çalışmaları.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben punk sınırları dışında , haykodelik tarzında bir çalışma sunacağım.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende bende:) (daha önce böyle bi yarışmaya girmiştim nokia gamede ama kazananı seçmemişlerdi iptal olmuştu ama çok beyenilmişti votelerle falan.)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 madem bu kadar katilim var 1 haftaligina sticky yapayim bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Birde arkadaşlar şimdi şarkılarını yapanlar ve bana yollayanlar acaba şarkılarınada birer ad verebilir mi?Onu ister buraya yazın ister bana özel yollayın artık kafanıza göre.. dipnot:ayrıca teşekkürler 'hellhound'. [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 41 benim şarkının adı.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 Haziran 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 182 benim şarkının adı olsun , geliyor birazdan...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Benimkinin adı "onspring"[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Tekrar listeyi sunuyorum. -creephead "daglar bayırlar punk ulan" -wendigo "?" -chuck "no way punk" -patonojen "?" -fistan "?" -bishop "?" -h1v "?" -mirage "onspring" -alexi_septimus "41" -chemical "clockwork" -head "eğlence" -hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" -paparnoz "sev yada defol" -mirage "master of buckets" (2.şarkı) ...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 load da nassı isim veryos ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Loadtan isim verilmiyor.İsmi bana söylüyorsunuz ben koyuyorum.Loadda bildiğim kadarıyla ip üzerinden save ediyor.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bnm şarkının adıda no way punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim şarkımın adı sev yada defol =Pp[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 2. parçayı da yaptım. Master of Buckets. Bu daha hoş oldu gibi.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Buyrun şarkım. şarkının ismi "Seksi Gergedan" Edik : Resmi sildim. İknci bi şarkı daha yapıp afiş yapcam da. [signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki [Bu mesaj Nimloth tarafından 07 Haziran 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nimloth tarafından 07 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hmm , rekabet varsa bizde hemen albüm kapağı hazırlayalım.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 -creephead "daglar bayırlar punk ulan" -wendigo "?" -chuck "no way punk" -patonojen "?" -fistan "?" -bishop "?" -h1v "?" -mirage "onspring" -alexi_septimus "41" -chemical "clockwork" -head "eğlence" -hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" -paparnoz "sev yada defol" -mirage "master of buckets" (2.şarkı) -nimloth "seksi gergedan" -sughnuk "letonya halkı tırttır" -chemical "cologne" (2.şarkı) -philoxenus "vejeteryan punk böceği" ...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arian tarafından 07 Haziran 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 altta kalmayaraktan , işte albüm kapağım.[signature][hline]valandil ownz j0o!seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsızWoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar