duende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 En Duygusal Şarkı 1.aktiftablet "pek şeniz bugün" 1.trgdy "senden yadigar" 2.lexius "bacak omuz" Oy çizelgesi; 1-aktiftablet "pek şeniz bugün" +++++++++ 9 2-hymnofsnuk "ey ahmet,etme zahmet" +++ 3 3-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" ++++++ 6 4-lexius "bacak omuz" +++++++ 7 5-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" ++ 2 6-trgdy "senden yadigar" +++++++++ 9 7-tuor_annare "umbar" ++++ 4 lexuis 7 oy almis[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Ferrero, 16 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: aslında dereceye girenlere title verilebilir? Ewt güzel olabilir ama adminlerle konuşulması lazım ve kabul ediceklerinide pek zannetmiyorum açıkcası.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 title ne?[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Birincilik titlemızı isteriz! =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 duygusal pati yazin bana lutfen :D[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 efenim değerli oylarınızla en gaz şarkı seçtiğiniz master of buckets adlı şarkının single'ını yakınlarda tüm müzik marketlerinde bulabilirsiniz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sırf album kapagı icin alıcam[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: arian, 16 Haziran 2005 11:10 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 16 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: aslında dereceye girenlere title verilebilir? Ewt güzel olabilir ama adminlerle konuşulması lazım ve kabul ediceklerinide pek zannetmiyorum açıkcası. eet arian konuş bi adminlerle title isterüük.. :lol:[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj yolladım 'karakedi' ile 'sharky'ye ama artık bilmiyorum onların bilebileceği bir iş orası...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 3. olmuşum , bu yarışmayla şevkimin kırılmadığını söylemek isterim , en kısa zamanda daha über bir şarkıyla piyasaya dönüciim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 neyse.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben acıkcası bir oy veren olarak tüm "en iyi parça" dalındakı sarkıları cekıp dınledım ve oyumu gercekten iyi buldugum nimloth'unkine vermiştim ama en az oyuda o almış ve en fazla ındırılen sarkılar arasındada degıl. Dogru, saglıklı bi oylama oldugunu dusunmuyorum (Çok çekilen şarkıların daha fazla oy alması bakımından, yani dinlenmeyen şarkılar haliyle oy alamamış) [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 reklamını iyi yapan daha fazla oy almış :9 olmaaaz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 En çok outroya kasmıştım, en kötü o yapmış. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 2 oy almışım sadece ztn biri benim oyum :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya herkes titleını almıs punkstar1.si diye bende yookk[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yürekten istemek lazım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 napmam gerekiyo şimdi[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kimsede yok şuan sanırım :) heyecan yapmıyalım sakin..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hadi kadıköy o zaman.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben de title istiyorum gaz pati diye :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hakikaten ben de kazandım ama benim de titlem yok. (Türkçe okuyunca komik oldu:p) Ben de bir adet punkstar birincisi rica edicem. Hatta varsa altına bir de alemin kralı alabilir miyim?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 harbiiden biz de dereceye girdik bize nie title yok!..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yetkilere sesleniyorum "lütfen ya vericekseniz herkese verin yada hiç vermeyin aaaaaa..." :). Ama arkadaşlar olayın benle bir alakası yok adminlerle konuşmak lazım.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar