Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(=o=)Pati punk-o-matic yarışması.. // Sonuçlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En Duygusal Şarkı

1.aktiftablet "pek şeniz bugün"
1.trgdy "senden yadigar"
2.lexius "bacak omuz"

Oy çizelgesi;

1-aktiftablet "pek şeniz bugün" +++++++++ 9
2-hymnofsnuk "ey ahmet,etme zahmet" +++ 3
3-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" ++++++ 6
4-lexius "bacak omuz" +++++++ 7
5-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" ++ 2
6-trgdy "senden yadigar" +++++++++ 9
7-tuor_annare "umbar" ++++ 4

lexuis 7 oy almis[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock:
Mesaj tarihi:
Birincilik titlemızı isteriz!

=oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
arian, 16 Haziran 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
said:
Ferrero, 16 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
aslında dereceye girenlere title verilebilir?

Ewt güzel olabilir ama adminlerle konuşulması lazım ve kabul ediceklerinide pek zannetmiyorum açıkcası.
eet arian konuş bi adminlerle title isterüük.. :lol:[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
Ben acıkcası bir oy veren olarak tüm "en iyi parça" dalındakı sarkıları cekıp dınledım ve oyumu gercekten iyi buldugum nimloth'unkine vermiştim ama en az oyuda o almış ve en fazla ındırılen sarkılar arasındada degıl.

Dogru, saglıklı bi oylama oldugunu dusunmuyorum
(Çok çekilen şarkıların daha fazla oy alması bakımından, yani dinlenmeyen şarkılar haliyle oy alamamış)
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
En çok outroya kasmıştım, en kötü o yapmış. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
2 oy almışım sadece ztn biri benim oyum :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim
Mesaj tarihi:
Yürekten istemek lazım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Mesaj tarihi:
Hakikaten ben de kazandım ama benim de titlem yok. (Türkçe okuyunca komik oldu:p) Ben de bir adet punkstar birincisi rica edicem. Hatta varsa altına bir de alemin kralı alabilir miyim?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
harbiiden biz de dereceye girdik bize nie title yok!..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
  • Yeni Oluştur...