Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni RP-PVP realm ve PVP realms

Pantalone

Öne çıkan mesajlar

nerde çokluk...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard yeni serverlarin ne zaman acilacagini web sitesinde soyleyecek. Henuz belli degil ama 1.7 patchlen birlikte yeni serverlarin aktif olacagi kesin. Su anda tek yapilacak sey elleri kollari baglayip blizzard dan haber beklemek. Ayrica migration olanagi yeni rp-pvp realm icin olmayacak. Herkes sifirdan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem PvP hem RP mi olacak bu serverlarda? Yani normal server olmayan PvP server mi olacak anlamadim ben :([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper : ) Forsaken olmanin tadi bi baska olur, ben de undead mage acarim heralde : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kelle avcısı hunter açarım.Hatta psikopat psikolojik sorunlu birşey yaparım ki corpse camping yapabiliyim niahahah niahaha :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

muhaha türklerin hastasiyim general'daki muhabbete bak...valla bazen turkle de direk ingilizce konusup mesafeyi korumayi düsünmüo deilim ;) türk olduunu anlayinca hemen laubalilesio olay cünkü..ve hatta hatta migration olayi nekadar zamanda bir aciliyor ben burning legion'dan kurtulmak istiyorum ama move a character sayfasinda karakterimi göremiyorum deistirmek adina..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...