2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaf millet burda dışarı cıktı pc yi bırakıp gidemiyom kaynak olur şimdi kızlar felan muahha[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: odchu, 31 Temmuz 2005 00:52 tarihinde demiş ki: ben de ilk defa bu kadar hissettim said: Ragnar, 31 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: valla ben baya bi hissettim evet evet, bende bir terslik var. ne biçim ankaralıyım lan ben.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 5.3 simdi ntv de gordum[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Bonecrusher, 31 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: alla alla çok ilginç. kırk yılda bir ekşi sözlüğe bakayım dedim, bir baktım 31 ağustos ankara depremi, uplanmış eski birşey zannediyordum, baktım pc'nin tarihine, 31 Temmuz olmuş lan vay be. İlk dumuru bunu farkedince yaşadım. Meğersem ciddi ciddi bugün olmuş. Patide ve ekşide maşallah herkes direk mesajları döşemiş patır patır. Ama ben hissetmedim. Benim de canım var, ben de insanım. Niye hissetmedim? Acaba depreme "aramaya inan, bu deprem daha önce olmuştu" diyeceğim için bana uğramadı mı ne yaptıysa? ODTÜ'de hissedilmiş, e ben de Bilkent'te oturuyorum, yanyana değil mi bu? Millet duvarlar sallandı, cd'ler sallandı, lambalar sallandı felan diyor ama valla billa ben hissetmedim. İkinci dumuru da bundan dolayı yaşadım. Tuhaf, bir terslik var valla bende. Bilkenti Doğramacı amca yaptığı için hissedilmemiştir...EE nede olsa ODTÜ 50 senelik binalar...[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 5.3mus ya bende hic hissetmedim, umitkoydeyiz oyle kayalik falan fistikda yok ilginc[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun Başkent[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gecmıs olsun Allah karusun..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 WoW oynuyordum babam kalkmış hissedip. Ben hissedmedim bile Yaralanan ölen falan yoktur umarım. Millet dışarlara dökülmüş yine ama.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 derinde olduğu için 5.3 gibi hissetmemişsinizdir. merkes üssü neresi?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tam bilgi yok galiba sadece siddeti var[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Insallah hasarsiz ve olumsuz atlatılmıstır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çiğdem de oturuyorum hiç hissetmedim bende ilginç inşallah bişey yoktur.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sanerixx de hissetmemiş sanırım. ne güzel sorun bende değil demek ki, bilkent sağlam tabii kesin ondan. oh rahatladım /lol[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Temmuz 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sanırımı yok bunun hiç hissetmedim ehhe.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 atıyo ya şekil yapacam diye hissetmiştir[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Merkez ustu BALA (ANKARA) gozukuyor Tam olarak; Enlem(N) Boylam(E) 39.4375 33.0890 Derinlik 5km buyuklugu ise 5.3 gozukuyor Kaynak:Kandilli Rasathanesi [Bu mesaj Theo tarafından 31 Temmuz 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun ankara halkı bu ardaa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 5,3 az değil geçmiş olsun millet :|[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! [Bu mesaj taz tarafından 31 Temmuz 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yaralanan yoktur işallah, Kendini balkondan atan insanlar falan oluyor genelde. Ben akuttan telsizi dinliyorum da herhangi bir cagrı falan yapılmadı hiç.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 niye sinirlendin ki şimdi durduk yere? bkz: :| smileyi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 İnşallah Kimse kendini balkondan pencereden atmamıştır[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yalnız en hızlı yukselen forum olayına sahip :)[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet halamla konuşurken öğrendim. şuan tgrt haber söylüyor, 5.3 büyüklüğünde olmuş. merkezi ankara / bala... kandilli rasathanesi son depremler off içime kurt düştü gece gece, gerçi arayıp konuştum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: unaccompanied, 31 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: yalnız en hızlı yukselen forum olayına sahip :) Boyle post kasanlar oldukca...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sanırım merkes üssü fazla derin, o yüzden çok fazla hissedilmemiş bazı yerlerde.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar