Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da deprem

Jester

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 31 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
alla alla çok ilginç.
kırk yılda bir ekşi sözlüğe bakayım dedim, bir baktım 31 ağustos ankara depremi, uplanmış eski birşey zannediyordum, baktım pc'nin tarihine, 31 Temmuz olmuş lan vay be. İlk dumuru bunu farkedince yaşadım. Meğersem ciddi ciddi bugün olmuş.

Patide ve ekşide maşallah herkes direk mesajları döşemiş patır patır.
Ama ben hissetmedim. Benim de canım var, ben de insanım.
Niye hissetmedim? Acaba depreme "aramaya inan, bu deprem daha önce olmuştu" diyeceğim için bana uğramadı mı ne yaptıysa?

ODTÜ'de hissedilmiş, e ben de Bilkent'te oturuyorum, yanyana değil mi bu? Millet duvarlar sallandı, cd'ler sallandı, lambalar sallandı felan diyor ama valla billa ben hissetmedim.
İkinci dumuru da bundan dolayı yaşadım.

Tuhaf, bir terslik var valla bende.

Bilkenti Doğramacı amca yaptığı için hissedilmemiştir...EE nede olsa ODTÜ 50 senelik binalar...[signature][hline]"Coincidence is God incognito."
A. E.
Sosyal ağlarda paylaş

5,3 az değil
geçmiş olsun millet
:|[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!

[Bu mesaj taz tarafından 31 Temmuz 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet halamla konuşurken öğrendim. şuan tgrt haber söylüyor, 5.3 büyüklüğünde olmuş. merkezi ankara / bala...

kandilli rasathanesi son depremler

off içime kurt düştü gece gece, gerçi arayıp konuştum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...