Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Return of the Zurnacı:: episodeII

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

peki wen sizin gelecek olan cevap bona istinaden mi gelecek yoksa hemen arkasından hazırlamakta olduğunuz projeyi mi yapıştıracanız kısaca çok bekletmeyin zaten merakla bone u bekliom bi o kadarda sizi beklemiyelim ellerine sağlık vücudunuza beyninize derman aynen devam.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 01 Kasım 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
hayir ben anlamadim biri izah etsin
simdi bunnar komikmi

nedir bu aksilik?
I sense much muhalafetence in you[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Kasım 2004 07:30 tarihinde demiş ki:
ya bu cidden komik mi buldunuz olayı nedir ben anamadım
yane girişte okumayanı dovucez diye bi ibare mi var
zorla mı okuttuk
beenmediysen beenmedin
yane cok aglamadım
sonuctya ben kendi yaptıgım kısmı sacma sapan bi sekilde sabah saat 5.30 uyandıgım bi guun
30 dakkada yaptım
pek elenerek
yane hayatımızın en basarılı calısması felan deil

Burda insanlar senin yaptigin seyi övüyo farketmedinmi ?
senin ve arkadaslarinin yaptigi eseri begendigimzi icinmi elestiriyosun[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası izledim ve zoraki sit comlardan pek farkı olmadığına üzüldüm ama sevindiğim yanı o kadar para harcanmadan da aynı kaliteyi yakalamış olmaları..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 07 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
Celebrity çift işte ehau

yok estaafurullah asıl gizli celebrity ler var di mi griz bey ;)=

yeni bolumde griz in oynaması henuz kesin deil. zira kendisi çok kaprisli bi sanatçı. yok masor istermiş, özel karavanmış fln. figuranlık yaptıgı gunleri unuttu star olunca alla alla ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...