kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bazen güldük bazen eylendik:)(biraz fazla hızlıydı ama...) artık episode 3ü bekliyoruz REVENGE OF BONE SİNEMALARDA[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 eheh güzelmiş ama asıl olayı dyna bitiriyor yani...adamda C&C'deki Kane karizması var :P bakınız: kane resmi (valla bulabildiğim en iyi resim...daha doğrusu sc :) )[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA. [Bu mesaj PUMA tarafından 01 Kasım 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj PUMA tarafından 01 Kasım 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 aahahh harbi dyna yannız ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 harbiden bi dakka yaw...... *!kıllanır* yoksa.. yoksa cane dyna mı???[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 gülmekten kardeşimi uyandırdım bide canım anneciğimin terliği yedim ama deydi :-P[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 gener yardnz emi :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Infeqted, 01 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki: simdi siz buna bakip tebessummu sergilediniz? bakıp ta Tebessüm etmekle kalmadik, kurgularken gülmekten ağladik, midemize kramplar, oha filan olduk yani =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ehahe söz hakkı bone da :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: DiaBLeSSe, 01 Kasım 2004 19:56 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 01 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki: simdi siz buna bakip tebessummu sergilediniz? bakıp ta Tebessüm etmekle kalmadik, kurgularken gülmekten ağladik, midemize kramplar, oha filan olduk yani =o) kal geldi bize :P yuh falan bile olduk hatta di mi şekerciim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ehue Harika olmuş yaf... Çok kilit resimler kullanılmış ehue[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Efek Pitanem =o) (L)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 (L) (K)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sevgi seli başladı :P Her neyse güzel olmuş cidden devamını merak ediyoruz :P Ellerinize sağlık wendigo abi / diablesse abla...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hehe..gzl olmuş..[signature][hline]..:Anol Shalom:.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 BonePART ın sesi soluğu cikmiyor. Valla wendicim tirstim beni kullansan bile yetmicek gibi geliyo özel cekim falan yapacaz galiba 4 icin ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Moon nasıl olsa 15 inden sonra temelli Antalya da olcam yani öle görünüo. Yazar kurgularız güsel bişiler =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yanlız iyi fikir ha volkan ın kamerası ile amatör film çekelim episodeIV için...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 nihihi susun susuuuuun fikrimiz çalcekley![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: DiaBLeSSe, 01 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Moon nasıl olsa 15 inden sonra temelli Antalya da olcam yani öle görünüo. Yazar kurgularız güsel bişiler =o) böhühühüh iyi beni uğurlamaya gelirsin artık lol Gel teskere gel teskere bitsin hasret Ya monitörüm bozuldu yeşil yeşil görünüyo. Yada askerlik sardı dört bir yanımı[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 askerden katılırsın sen de yavru bu arada bone beni ürperti az biraz... kpartacak gibi bi his var içimde iyi bi strateji geliştirmek lazım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Wendigo'nun hesaba katmadığı acı bir gerçek vardır. Son anda nincaaaa fedaykin "İş yine başa düştü anlaşılan" diyerek atılıp ortaya piknik alanından Diab'ı kaçırır. Wendigo'nun yapabileceği hiç bir şey yoktur zira fedaykin'in zırhları arasında ısarabilecek bir delik bulamadığı gibi denemeleri sırasında dişleri de bir bir kırılmıştır. Esas olarak buna kaçırma denilemez zira kötü büyücü wendigo tarafından büyülenmiş olan diab gerçekleri görememektedir. Diab'ı wendigo'nun ellerinden kurtaran fedaykin hemen onu karargaha götürüp karşı büyü uzmanlarının ellerine teslim eder.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 güzel olmuş. şafak 204 derken bütün sevenlere kınalı kar adlı şarkıyı yolluyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 *!Gine mi ya!* ay imdaaaaaaaaaaaaakkkk!!![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hişt Razorbi kere film antalyada çekilecek...antalya ne demek?otel demek...oteli ikiye böl noldu?ot-el oldu dimi?otu ters çevir ne yaptı?to-el oldu...ilk kısmı ingilizce, ikinciyi arapça oku noldu? sen hiç umutlanma onlar filmi el diyarlarda çekecek...anladın sen anladın... *!İğrençliğinde böyle dibine vururum işte...* ya ilk mesajımda ki son hadise sc değil ss olacak ya sc ne be abi starcraft temalı mı olacak yoksa film :P [Bu mesaj PUMA tarafından 01 Kasım 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Fedaykin saatlerce uğraştığımız bir animasyona tek bir resimle damgasını vurdu ahahah sufer ya! LOL :D kardeşim ceteden kurtarıyoruz hatunu ninjalar geliyo bu sefer.. starwars dan uzun olacak gibi bu seri aehaheh ;)= ben iki dakka dişlere protez taktırıp geliyorum müsadenizle ;p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar