Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 numara...

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 26 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Merak ediyorum nesi komik?

Komik nedir biliyormusunuz.

Yıldız davasına Sahne Elbisesi gibi 50 tane yıldız koyulmuş formayla sahaya çıkmaktır...

Yok o daha çok ağlayıp sızlanarak, gururu ayaklar altına alıp dilenerek elde edilen haksız bir yıldızın masabaşında verilmesine yapılan bir tepkiydi. Bence de yerindeydi.

1 numara olayıysa bence hoş, yani BJK'li olsam bu hoşuma giderdi benim. Güzel bişey. Ama bu kadar ön plana çıkmamalı, yapılan transfer vs lerin yanında ek olarak görülmeliydi bence...

LoL tarihten haberin yok galiba.
O yıldızın bize neden verildiğinden haberin varmı acaba ?
Yada Neden sizin armanızda olmayıp bizim armanızda olan Türk Bayrağından ???

Sırf laf sokalım diye yorum yapmıyalım.
6-0 hala konuşuluyor.Halada yapılıyor.
Peki siz hala neyi konuşuyorsunuz merak ediyorum ?

Bence son derece önemli bir olay.Sonuçta Lig Şampiyonu "en büyüğüm" diye geçinen bir takımı Kalecisiz 10 kişi aslanlar gibi mücadele edip yenmek son derece büyük bir başarı.
Ve bununda unutulmaması gerek.
Ha ayrıca...

Futbol da herkes istediği forma numarasını seçmekte özgürdür.Sonuçta Yönetim önermiştir veyahut Pancu istemiştir.
Adama zorla giydirtmiyorlar.
Adam Türkiye Liginde bir ilke imza attı ve Şampiyonu parmağında oynattı.
Ee daha ne olsun.???

Bak sen cok skor adamısın. Ama işine geldigi yerlerde bakiyosun skora. Şimdi acık yureklilikle söyle bana o maçta kim üstün oynadi kim daha cok pozisyon buldu. Kim izlerken 3.5 atti? Siz attiniz. Sonucta yendiniz tebrik ederiz. Sans sizden yanaydı o kdar bence fazla buyutup bunun etkisinde kalma. Durumlara bak biraz. Gecen sene ligin en iyi kadrolarndan birisine sahiptiniz. Neden olmadı? Bu sene bi dunya transfer yaptnz gene olmıcak. Fazla umutlanma bosuna. Gercekleri gormeye calış. Körü körüne baglanma bisilere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JuM, 27 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 26 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 26 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Merak ediyorum nesi komik?

Komik nedir biliyormusunuz.

Yıldız davasına Sahne Elbisesi gibi 50 tane yıldız koyulmuş formayla sahaya çıkmaktır...

Yok o daha çok ağlayıp sızlanarak, gururu ayaklar altına alıp dilenerek elde edilen haksız bir yıldızın masabaşında verilmesine yapılan bir tepkiydi. Bence de yerindeydi.

1 numara olayıysa bence hoş, yani BJK'li olsam bu hoşuma giderdi benim. Güzel bişey. Ama bu kadar ön plana çıkmamalı, yapılan transfer vs lerin yanında ek olarak görülmeliydi bence...

LoL tarihten haberin yok galiba.
O yıldızın bize neden verildiğinden haberin varmı acaba ?
Yada Neden sizin armanızda olmayıp bizim armanızda olan Türk Bayrağından ???

Sırf laf sokalım diye yorum yapmıyalım.
6-0 hala konuşuluyor.Halada yapılıyor.
Peki siz hala neyi konuşuyorsunuz merak ediyorum ?

Bence son derece önemli bir olay.Sonuçta Lig Şampiyonu "en büyüğüm" diye geçinen bir takımı Kalecisiz 10 kişi aslanlar gibi mücadele edip yenmek son derece büyük bir başarı.
Ve bununda unutulmaması gerek.
Ha ayrıca...

Futbol da herkes istediği forma numarasını seçmekte özgürdür.Sonuçta Yönetim önermiştir veyahut Pancu istemiştir.
Adama zorla giydirtmiyorlar.
Adam Türkiye Liginde bir ilke imza attı ve Şampiyonu parmağında oynattı.
Ee daha ne olsun.???

Bak sen cok skor adamısın. Ama işine geldigi yerlerde bakiyosun skora. Şimdi acık yureklilikle söyle bana o maçta kim üstün oynadi kim daha cok pozisyon buldu. Kim izlerken 3.5 atti? Siz attiniz. Sonucta yendiniz tebrik ederiz. Sans sizden yanaydı o kdar bence fazla buyutup bunun etkisinde kalma. Durumlara bak biraz. Gecen sene ligin en iyi kadrolarndan birisine sahiptiniz. Neden olmadı? Bu sene bi dunya transfer yaptnz gene olmıcak. Fazla umutlanma bosuna. Gercekleri gormeye calış. Körü körüne baglanma bisilere

şans bizden yanaydi bir defada olsa.şu maçlarda şans kimden yanaydı gençlerbirligi trabzonspor ve daha pek cok maç?trabzonsporu nasıl yedi hakem?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JuM, 27 Temmuz 2005 04:49 tarihinde demiş ki:

bu kişilik (!) kim be ? LoL

Seba Gitti Beşiktaş Bitti evet...
Yıllar sonra Nağmalup ünvanını tekrarlama çalıştı (yapabildinmi tarihinde?) 1 osfayt golüyle elden gitti.
Seba Gitti Beşiktaş Mali açıdan çok rahatladı.
Dahasını sayarım sana zaman yetmez.Bu konular kongrelerde konuşuldu.

O maçta evet biz 3.5 attık.Ama neden attık.Bunu Attıranlar utansın.Gereksiz yere şerefsizlik yaparak kaleci attıranlar utansın.
Kaleye Pancuda geçse Sonuç değişmeyecek Tarih te de Hep Üstün Beşiktaş tı yine üstün Beşiktaş olucak.
Genele vurduğumuz zamanda en çok kazanan yine Beşiktaş.
Azizin paraları yetmez Beşiktaş ı yenmeye...

Saraçoğlu Cehennem dediniz 5 sene oldu bizi 1 kere yendiniz.
Bozduğumuz rekorları saymıyorum.
Her takımın kötü sezonu olur.Sezon başı Del Bosque ye güvendik. (Güvenmeseydin lafını edicek son taraftar grubu sensindir herhalde? ) Ama adam şerefsizlik yaptı önüne geçemezsin.
Zaten İyi oynadığımızın göstergesi 2. Sezon
2.Sezona bakıldığında Beşiktaş 2 puan farkla Şampiyon gözüküyor.
Geçen Sezon ise saolsun FENERASYON katkılarıyla harika bi şampiyonluk yaşadınız kutlarım.

Şunu asla unutma.Siz bigün kısmet olurda Avrupa da birşeyler (!) yaparsanız ki imkansız olsada belli olmaz..
Yine Unutmaki herzaman sizden büyük bir takım var.
ben genele bakarım kardeşim.
Ligde Sebatı yenmişsin biz berabere kalmışız bana böyle büyüklüklerle konuşmıcaksın.

Tarihinde en çok kimi yenmişsin ?
Bizi Gs yendi kabul ediyorum Gs nin bizden büyük olduğunu.
Ama Ts ve Fb bizden küçük herzaman yendiğimiz takımlar.

Bana Genel konuş. 3-5 Kuruşluk takımlarla maç yapıp onları yenip konuşma.
Eğer Şampiyon oluyorsanda "şampiyon" gibi olucaksın
Bak bize 100. yılımızda şampiyon olduk
Ligde 1 Mağlubiyet
2 mağlubiyette Lazio dan Koskoca sezonda 3 maç kaybetmişiz...
Fenerbahçe (Çok konuşuyordunuz Manch. 40 yıl sonra evinde yendiniz diye yine konuşun) ve Galatasaray ın rekorlarını kırdık.

Derbi kaybetmedik. Hayatınızda Derbi kaybetmeden sezon geçirdin mi?
6 derbi 1 i beraberlik gerisi galibiyet

eee daha ne olsun be gülüm...

Lige Barca yı koysan yapamaz bu kadarını =)

Avrupa ya geçiyimmi yoksa sen kendi kendini döt edermisin ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

döveriz abi kralız biz !!!

bırakın şurda uslu uslu takılıyım ne gerek var benim sinirlerimi zıplatıyorsunuz ?
Bak ben kimseye laf sokuyormu takılalım şöyle güzel güzel.
niye açtırıyorsunuz bana maziyi...

bu gelir şimdi hala konuşur bide
tip değil mi işte...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

En büyük gök yüzü milyonlarca yıldızı var.
Uefa yıldızı kaldıralı kaç yıl oldu?

Tarihi çok iyi bilen arkadaşlar.. Şerefli 2. diye bişi duydunuzmu?

87-88 sezonunu banttan veya canlı izleyen varmı?

[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.

Sosyal ağlarda paylaş

black simdi mantikli konusmaya calisip hakli goruyorsun kendini de mantikli hic degilsin.
bir kere buyukluk muabbeti yapman en buyuk mantiksizlik. bende mantiksizlik devam etmesin diye ayrintilara girmiyorum sende girme lutfen cunku bunlar tartisilarak aciga kavusacak seyler degil.
avrupa basarisi imkansiz diyip ardindan belli olmaz demen de en buyuk mantiksizlik, kendini inandiramiyorsun okuyanlari nasi inandiracaksin.
2003-2004 sezonu fb derbi kaybetmeden sampiyon oldu. bu olay daha bir cok kez tekrarlanmistir tarihte abartma lutfen.
ayrica su federasyon, para ile mac alma, hakem ile mac alma yorumlarini yapmiyacak yasa ve zekaya sahip olman gerekir, unutmaki senin destekledigin takimda bu ligte mac kazaniyor sampiyon oluyor.
kadro ikiye bolunse biri 2. biri 1. bitirir ligi denen takimin a.sebat ve c.rizeye "hak ettikleri" galibiyetleri kazandirmis bir takimdir ki a.sebat maci inonu de bir gol yemistir bjk 3 sebatli ceza sahasinda hic bir bjkli futbolcu orta sahada bile degil ki bu olay 50 sene once bile zor oluyordu futbolda. yani o kadar ovulecek bir takimin yok bence "ahlak" bakimindan.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@Patos fenerin avrupada başarısı tamam belki abartı imkansız değil ama çok zor.Açıkcası söyliyim Trabzon fenerden daha başarılı olur (şu zaman zarfında demiyorum fener kadar fırsatı olsa)
Türkiye Liginde büyüklük genelde ölçülür.Bu kadar şerefsizliğin fesatın şikenin karıştığı ligde beni diğer 15 takım ilgilendirmez.
Ben Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki rekabete bakarım.
Görüyorsunuz ne rezillikler yaşanıyor sizde bunu iyi biliyorsunuz bu yüzden kasmayın.
2004-2005 sezonunu derbi kaybetmeden şampiyon oldun demek ?
Yahu Biz Kimi yendik o zaman bu sezon... Geçen sezonda kaybettınız.Gs dı sanırım.Bizlede ilkmaç berabere ikinci maçta yendiniz.
Ya geçen sezona gerçekten benim lafım yok.Eğer FİFA bile O sezon hakkında rapor istiyorsa federasyondan bu kadar düşmüşsse o lig.Benim lafım olmaz.Helal olsun fenerin şampiyonluğu ne diyim.Bizim Hiçbir şampiyon olduğumuz sezon FİFA Lig raporu istemedi Federasyondan...
Federasyonda Dönen Şikenin haddi hesabı yok sen hala federasyonu savunuyorsun...
Yapma patos ya... sende çok iyi biliyorsun rezillikleri.
Ayrıca Aziz Yıldırım Desteği olmasaydı Levent Bıçakçı bu seçimleri kazanamazdı.Neyse görücez bu sezon artık.Geçen sezon gibi olmasında...
Beşiktaşlı olarak söylemiyorum bunu.Objektif görüşüm gerçekten bu.
Beşiktaş Türkiye de ki en ahlaklı takımdır...
Zaten Seba dönemi herşeyin aynası oldu...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

1) Beşiktaş'ın hiç mi şaibeli bir maçı yok. Havada parende atan yasin'e çalınan penaltıları hatırlamıyorsunuz galiba. Şampiyon olunca site site, olamayınca "şereeeffffsiiizz federassssyooonnn" komik oluyorsunuz.

2) Fifa'nın TFF den istediği rapor hakkında kaynak verebilir misin?

3) Diyorsunuz ki beşiktaş tertemiz bir takımdır "peki bu şampiyonlukta hiç mi payımız yok sinancım..." lafınıda tertemiz bir vatan evladı mı söylemiştir?

4) Yine 2003 sezonunda Sinan Engin değil miydi tüm rakip takımların kamplarında futbolcu bağlayan... tesadüfen beşiktaş maçlarından bir hafta önce tabi...

5) Avrupa'da 0 çektik zamanında... peki siz avrupa'da 9 puan'ı bir arada görebildiniz mi? (ki bir GS'li Avrupa dediğinde sesimi çıkartamıyorum ama bir BJK'li Avrupa deyince komik geliyor)
Sosyal ağlarda paylaş

1- Beşiktaş ın şaibeli olan maçını göster bana herhangi bir gazetede yazı tamam inanıcam.

2- Fifa TFF den rapor istedi.Ayrıca birçok maç hakkında soruşturma açtı. Bunlar arasında Fenerbahçe-Rizespor maçıda vardı.O dönem yazdı gazeteler araştır biraz bulucaksın merak etme..

3-Sinan laf etmiş olabilir.Ben resim isterim ben kanıt isterim lafa bakmaz bunlar.Aziz de birçok laf etti.
Adam Kongrede hiç maç kaybetmiicez dedi. 2.yarı nasıl olduysa mucize gibi Beşiktaş Lig Tarihinin en kötü yönetilen maçıyla dağıtıldı.Ardı arkası kesilmeyen hakem hatalarıyla bitirildi.Ama fenerbahçe tüm maçlarını kazandı ?
Kuddusi Müftüoğlu fotoğrafını herkes biliyor zaten onun hakkında konuşmaya gerek yok.

4-Kamplarda futbolcu bağlmayı ilk defa senden duydum.Bilgin olsun diye söylüyorum.Hiçbir rakip takım yöneticisi.Kendi takımı dışındaki takımların hiçbirinin Kampına giremez antreman sahasına giremez.
Transfer görüşmeleri klup binalarında yapılır.Kampa zaten rakip takımın adımını maç öncesi sen sokarmısın.Bunu mantığın alıyor mu ?

5-Yahu 9 puan alıyorsunda napıyorsun? Bi turmu atladın herhangi bi kupada ? Gördük bu senede alınan 9 puanı.
Ne yapabildin.Kupayı kendi lig takımları arasında en çok puan alana vermiyorlar.
Beşiktaş 2. kez çeyrek final oynadı Uefa da siz ne yaptınız?
Yahu bana büyük başarılarınızı gösterin eyvallah diicem ya.
Parma , Manchester (1-0) dan başka büyük galibiyetin mi var ?
Ya vallahi olsun somut birşeyi olsun büyük diyecem ya.Ama yokki avrupada en başarısız takım fenerbahçe 3 büyükler arasında.
[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 28 Temmuz 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beni siz biktirdiniz bu forumdan zaten. hala adam olmamissiniz hehe. bundan sonraki hayatlarinizda basarilar. Takim savunmakla hayatte yer edinilmiyor maalesef :( COK ciddiye alip cok abartiyorsunuz. hepiniz ayni memleketin takimlarini tutuyorsunuz. ah bunu bir gun anlasaniz guzel olcak :tup:[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!

[Bu mesaj Azmodai tarafından 28 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kısmet smoke =)

Azmo niye coştun ki şimdi ne güssel tartışıyoruz fair-play çerçevesi içersinde evet belki smoke a kıl olabilir haklısın bazen öldürmek istiyorum keşke geberse dediğimde oluyor fenerli bundan adamda olmaz diyorum ama seviyorum :p[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

2003-2004 yazdim ve hic derbi kaybetmedik.
olimpiyat stadinda 2-2 gs , kadikoyde 2-1 yendik. abarttigin seyleri bile kabullenmeyip, hala ustune gidiyorsun bana "yapma" diyorsun ama bisi yapan biri varsa o da sensin, hakli olma pahasina sallamadigin sey kalmamis :p

benim bildigim tek rezillik, turk halkinin ayni senin gibi herkesi "serefsiz, namuzsuz, kotu yollarla para vb gibi seyler kazanan" ilan etmesi. biri senin isini gordugu zaman "aman bundan iyisi yok", isini gormedigi zaman "hadi be serefsizin teki o adamla is yapilmaz"(sampiyon olunca super, olmayinca herkes serefsiz)

yani bu kadar basit mi bjk bu ligin takimi degil mi, madem saibe oldugunu dusunuyorsun, kendini normal digerlerini serefsiz diye dusunuyorsun, ne diye bizim aramizdasin, tutma bu ligten bi takimi, git sen serefli insanlarla takil, var mi bole bir sacmalik.
Ayri takimlar olsa da azmo nun da soledigi gibi hepsi ayni ulkenin takimi, hepimiz ayni vatanin insanlariyiz, bu insanlara kara leke surme huyundan vazgecin, kendin neysen herkese o gozle bak, federasyon saibeliyse bjk sampiyon oldugunda da fb sampiyon oldugunda da oledir. eger degilse ikisinde de degildir, hicbirinde degildir. benim takimin ahlakli digerleri degil diyemezsin, dersin ama ardindan gelip objektifim diyemezsin degilsin cunku.

buyukluk, avrupa basarilari kavgasina girmem demistim ama,
ortada iki secenek var ya basari ya basarisizlik. birini secip "imkansiz basarili olmasi" demek anlamsiz, cunku ya basarili olucan ya da basarisiz. basarisiz olunca "aha iste ben demedim mi fb basarili olamaz, dandik takim diye" basarili olunca "imkansiz dedim ama belli de olmaz dedim" her yonden haklisin zaten, bu yuzden anlamsiz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon vs fener avrupa basarisini atlamisim,

baban kiz dogsaymis sen olmuyacakmissin black, cok uzulmemiz gereken bir durum,
lutfen kendimizi hakli cikarmak icin sacmalamayalim, ulke olarak basarili bir ulke degiliz zaten, ama birgun elbet olucak onlarda, herhangi bir takimla da olsa olucak. hic bir takimi basasiz oldu diye suclayamayiz dedigim gibi basarili bir ulke olmadigimiz icin. senin de ve herkesin de gordugu icin su an basari potansiyeli en buyuk takim fenerbahce ama illa da basarili olacak diye bir kaide yok.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@Patos sen haklı olmak için sallıyor demişsin.Benim senle tartışmam artık bitmiştir...
Kız mız bişeylerde saçmalamışssın da neyse.Kasmıcam cevap vermekle.
Ben söylüyorum açık açık bu Haluk Ulusoy federasonun şerefsiz olduğunu.Bunu ben değil tüm takım tarafarları söylüyor.
Rezaletleri sizde biliyorsunuz
ben tek birşeyin cevabını istiyorum

Aziz de birçok laf etti.
Adam Kongrede hiç maç kaybetmiicez dedi. 2.yarı nasıl olduysa mucize gibi Beşiktaş Lig Tarihinin en kötü yönetilen maçıyla dağıtıldı.Ardı arkası kesilmeyen hakem hatalarıyla bitirildi.Ama fenerbahçe tüm maçlarını kazandı ?
Kuddusi Müftüoğlu fotoğrafını herkes biliyor zaten onun hakkında konuşmaya gerek yok.

başka söze gerek yok sonrasında...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ole olsaydi bole olsaydi dedigin icin, halamin biyigi olsaydi amcam olurdu deyiminin degisik verisonunu soledim o kiz olayinda.
salladin dedigim de gs ye yenildiniz o sezonda "sanirim" dedigin icindi, ve abartigini kabul etmeyip sallamak oluyor bu da.

kuddisinin fotorafini anlayamadim, ben bilmiyorum ole bisi, fener yoneticileriyle mi var? kuddisinin yonettigi fb maclarini beraber izleyelim izlemedigin icin bilmiyorsun, acirsin fenere bu tarafliligin bile olsa. bilmem biliyor musun ama fb federasyona muracaat etti kuddisiyi istemiyoruz bi daha diye 2 senedir istemiyorlar ve selcuk dereli

sen bi de samsunspor macindaki kirmizi kartlara haksiz diyorsan, hala ben objektifim diye dolasma bence, siz nasil 2. yari butun maclari kazandiysaniz bu sene fenerbahce de kazanmisti 2 sene once, yani bu yuzden istersen gercekten konusmamiza gerek yok, objektifim diyip ben en iyiyim diger herkes kotu ve serefsiz diyorsun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 28 Temmuz 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Patos hala abuk abuk konuşuyorsun.

Biz bu sezon 2. yarıdaki maçların hepsini kazanıcaz diyerek kongrelerde konuşmadık.Ayrıca hepsini kazanmadık ama 2. yarının en iyi takımı olduk.
Fenerbahçe ise böyle değildi.Aziz çıkıyor kongrede konuşuyor.Nasıl bu kadar iddalı?
Böyle bir Beşiktaş varken.
Ben haksız demiyorum bazı kartlar doğru.Ama sende biliyorsun ki o maç felaketti.2 kırmızı Kart haksızdı zaten geriside ondan dolayı geldi.Öyle bir maç olmazdı.

Eğer Araştırırsan Kuddusinin fenerlilerle gol sevincinde sarılırken fotoğrafını görürsün.Hatta Beşiktaş Tribünlerinde dev bi pankart olarak "KUTSAL İTTİFAK" yazısı altında açılmıştı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

her takim yencez, sampiyon olcaz diyor ve zaten bu yuzden bazen olmadigi icin senelerdir fener ile dalga geciyorsunuz avrupa maceralari icin "baskaniniz yapicaz edicez dedi yapamadiniz hahaa" kendi kendinle celisiyorsun. sen bu saibeye ali sen'i de kat istersen 2 senedir ilk 5 sirayi soluyor sezon basinda ve dogru cikiyor.....
bundan sonra kim kazanicaz bu maci derse o mac saibeli olucak, yani butun maclar saibeli olucak.. off off..
2. kirmizi ibrahimin ki miydi? oydu sanirim, adami ensesinden tutup yere atmak kirmizi gerektirmiyor yani, "cesar faul yapti o yuzden o da onu mu yapti" mi diyorsun yoksa sende? futbolcuya cezayi hakem verir, futbolcu degil.
tek bi macla koskoca bjk yikildi he, vay anasini ve siz hala sucu kendinizde degil baskasinda ariyorsunuz, o mactan sonra ole sucu baskasinda aramayip futbolcularinizda arasaydiniz, futbolculara ceza ya da uyari gibi bisiler verseydiniz takim biz hatasiziz deyip kendini buyutmuyecekti, en iyi de olsaniz biz en iyiyiz derseniz ole gosterirler iyiyi adama.

sen biliyorsan o fotoyu goster hepberaber gorelim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...