Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Biliyorsunuzdurhani migrosda böyle bir cihaz var, migros kartınızı geçiriyorsunuz size o aylık kaç puanınız var fln söylüyor, reklamlar fln varsa onları yayınlıyor, kupon bastırabiliyorsunuz falan. Bugün gittim sakarya daki migrosa, kartı geçirdim cihazdan bir ekran cıktı geçtim falan derken kupon bas ibresi gördüm bastım çıkan kupona bak şimdi durdum durdum bastım kahkahayı sonra ekrana tekrar baktım asıl basacagım kupon tuşu daha yukarıda ufak olanmış, ona basıp aldım 2.5 ytl beleş çekimi ama kasaya gidene kadar güldüm hali ile :) [spo1=ha ?]amma cok espri yapmışınız kafamla ilgili cihaza bile bulaşmış[/spo][signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sen keldin dimi? onuda belirtsen iyi olurdu bilmio bi çok insan...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 buyrun benim[signature][hline]G3NKDC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ehehh! Şimdi komik oldu valla :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kismet..:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 harbi iyiyimiş dyna tırsardım ben olsam :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan [Bu mesaj Lexius tarafından 30 Temmuz 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lexius tarafından 30 Temmuz 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lol :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lol hedef kitleye ulaşmanın en iyi yolu bu reklamlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bıyıklara sürerdin dyna, ne olacak.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahahah pis denk gelmiş =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yahu bende ayar vermeye hazırlanıyordum alla alla ne biçim espiri bu diye ehuhuuh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ahahah süper yaa :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben olsam direk ortamdan fıyardım ama cuk die oturmus ne yalan söliim :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 O kupon veren aletlerin adı Kiosk di mi?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ehehe[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eheh cidden cuk oturmuş Al hazır indirimdeyken, sakal bıyık şekillendirirsin sen de[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: khalad, 30 Temmuz 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Ben olsam direk ortamdan fıyardım ama cuk die oturmus ne yalan söliim :D yok ben tam tersini düşündüm zaten güzel kellikle alakalı espri olunca gülerim bende komplexim yok işte arada bişiler üretmeye calısanlar oluyor msn den patiden fln da baymaya başlamıştım bu güzel geldi şu durumda pek bir hoş oldu güldüm geçtim :) valla seçilmiş adamım gülmemi istiyo birileri :) bir dönem jöle alayım diyodum sakalı uzatmıştım (chop suey sölücem diye ;) ) ama jöleyi alma kısmı zor gelicekti hehe migrosdan prezervatif almak kolayda jöle kasıcaktı almamıştım lol[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 güzel bir rastlantı[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: DynamicK, 30 Temmuz 2005 19:43 tarihinde demiş ki: said: khalad, 30 Temmuz 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Ben olsam direk ortamdan fıyardım ama cuk die oturmus ne yalan söliim :D yok ben tam tersini düşündüm zaten güzel kellikle alakalı espri olunca gülerim bende komplexim yok işte arada bişiler üretmeye calısanlar oluyor msn den patiden fln da baymaya başlamıştım bu güzel geldi şu durumda pek bir hoş oldu güldüm geçtim :) valla seçilmiş adamım gülmemi istiyo birileri :) bir dönem jöle alayım diyodum sakalı uzatmıştım (chop suey sölücem diye ;) ) ama jöleyi alma kısmı zor gelicekti hehe migrosdan prezervatif almak kolayda jöle kasıcaktı almamıştım lol Aslında alsaydın mükemmel olurdu adam sana acayip acaip bakardı sende ne var seçilmiş adamım ben derdin :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: DynamicK, 30 Temmuz 2005 19:11 tarihinde demiş ki: buyrun benim yansıyan ışıktan gözüm kamaştı :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 HAUEHAUEHAUHEUAHEAUEUA öldüm burda , efsanevi topiclere eklıyorum direk.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ahah çok güzel ya.a[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hehehe kelim benim :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben bişi anlamadım bu olaydan[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kel ya hani dyna, yanlıslıkla ona farklı bir hediye ceki cıkmış, hediye cekinde de saç bakım ürünleri için indirim var pek yaramıyor tabi, o bakımdan[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar