eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 VE yarın yeni album piyasada hayırlı uğurlu olsun... hatta cıkıs sarkısı radyolarda sımdıden daha sertmiş ve mükemmel sebnem fotoğrafı hemen anasayfada[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oh bea sonunda gitcem bizzat orj. alcm (korsana hyr):lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 merakla bekliyoruz vallahi yine yapmıştır güzel,anlamlı birşey ama ben bu kadının fotoğraflarında bir tek gözleri görebiliyorum geri kalan yerler beyaz :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yarın alıyorum albumu hemen orjinal olarak... sebnemin hakkını yemeyelim[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Orjinal alin aldirin[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Eet bende orjinal alıcam aynen merakla bekliyoruz yine yapmıştır yapacağını =))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öeh... http://forum.paticik.com/view.php?id=126747 Arama'nın gücü..! Ps: Yarın sabah 10 da elimde olacak oley.. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 biras geç kaldı albümü ama eminim beklediimize değcek bi albüm gelio:D[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Almanyada orjinalini ısmarlayabileceğim bir yer bilen var mı?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet kesinlikle orijinal alınmalı. emeğe saygı, korsana hayır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yarın sabahtan orjinalini almak lazim. fırından yeni çıkmış olarak sıcakkene. birde bu öğlen radyonun birisnde cıkış parçası cam kırıklarını dinledim. bana ilk albümdeki sertliğini hatırlattı parça. ayrıca keman solo (belki klavyeylede çalınıyor olabilir) yanında dist elektroda power metal gibi olmuş. birazda apocalypticayı anımsattı bana. ama çok hoş bi parça ve uzun sürüyor. şimdilik tek beğenmediğim husus ise albüm kapağı. bu kadar yapmacık olur yani. eski albüm kapakları super otesiydi. bakıp bakıp eriyordunuz yani o derece. şimdiki ise photoshop kapak gibi bişi olmuş.:( neyse yarın dinliyicez albümün hepisini.son olarak tekrardan orjinalini alalım diyelim... [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 05 Temmuz 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yarın sabah alıcam orjinalini.. ayrıca can kırıkları mp3 halinde var şimdiden ehue :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 az önce gittim almaya daha dağıtmamışlar öğleden sora dağıtırlar herhalde ve bende dinlerim bugun[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben akşam dinlicem , abim alıp gelcekmiş...dinleyenler hemen yorum yapsın plz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 can kırıklarını arkadas dinlemiş sebnemin meshur bağrıslarından bolca varmış gene harika sözlerle dolu bir sarkı ve sertmiş[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 öğlene gelir herhalde 1 gibi fln alıcam heheh cok heyecanlıyım ya nedense ya bu forumu okusa ağlar o kadın konserde herkes yagmurları söledi kadın ağladı acayip[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 resmi hiç begenmedim, o kadar şeker, o kadr güzel bir yüzü vamp kadınlara benzetmenin anlamı nedir ya?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bence seksi bile olmuş ama orjinaliyle alakası yok tabi :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 biraz sert bi album olcakmıs belkide ondan boyle biraz metalci gibi yapmıslar resmi[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 metalciden ziyade gotik daha uyumlu olur :lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 var mı alan dinleyen? ben de istiyoruuum :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gittim baktım daha gelmemiş gelince arıcak adam ama yarın dağıtıma baslayabilir fln dedi[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şebnem ferah 7 sinde gelicek heralde dedi. Bugun akşam bi daha gitcem duman ı almak icin bulursam onu da alırım ( duman da akşama gelcekmiş saten pof )[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 SARKI SÖZLERİ Okyanus önümde ağır bir kapı ardında okyanus var ben zaten suda doğmuşum kapıyı açmam gerek işte o an biri geliyor tutuyor kulağımdan gözü anahtar deliğinde bak diyor sadece burdan bırak diyorum o küçücük resmi yetmez bize bu küçük esinti nerde törpülendin böyle olmaz diyor tutup ayak bileğimi şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek bak diyorum koca dünyaya burdan derhal çıkmak gerek bari çekme bileğimden benim her şeyi görüp öğrenmem gerek bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek yüzmem gerek şimdi önümde ağır bir kapı ardında okyanus var bir de bileğimden biri çekiyor benimse kapıyı açmam gerek bırak diyorum o küçücük resmi yetmez bize bu küçük esinti nerde törpülendin böyle olmaz diyor tutup ayak bileğimi Can Kırıkları bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense dünyanın bir ucunda tek başımayım kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım benim belki de gizli bir bildiğim var elbette ağlarım benim can kırıklarım var senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var Bir Kalp Kırıldığında bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldığında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya bir kalp kırıldığında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldığında bir yerlerde yolculuk başlar mavi renkten siyahlığa her bir kalp kırıldığında bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilmeyerek değil ama bilerek kırılmışsa artık acı da duymaz başlar yokolmaya Delgeç gel bir parçam ol kanımdan canımdan gel bir parça al ekmeğimden suyumdan ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş gel bir de sen vur, hadi gel nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara bu sert iklimli ıssız hayata delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu biliyorum durma gel bir de sen vur bir de sen vur gel bir de sen vur bir de sen vur Geçmişe Yolculuk bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı çıkmaz bir sokağa benzetiyorum sadece o sokakta yaşayanlar üzerimden gelip geçiyor bugün kendimi odalarından çoğu boş bazen dolan bir otel gibi hissediyorum içimden ne hayatlar ne hikayeler ne aşklar geçip gidiyor ben böyle değildim ne zaman kayboldum rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum bir ses duydum geçmiş zamandan bir ses duydum küçük bir kızdan bir bilet istiyorum sadece gidiş olsun çocukluğun saflığına gidip orda yaşamam gerek bilet istiyorum tek kişilik olsun yarına çıkabilmem için heyecanı hatırlamam gerek bugün kendimi parktaki bir bank gibi sessiz ve sabit hissediyorum geceleri üzerimde şehrin ışıkları yatıp uyuyor bugün kendimi tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları içime akıyor Ben Bir Mülteciyim (Güç) ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok ben bir mülteciyim yüreğime sığındım burda savaş çıksa bile ölen yok tüm hayallerin sonsuzluğa ve sona erebildiği yerdeyim tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına görülebildiği bir yerdeyim ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok bu güçten daha büyük güç yok artık eminim her şey içimde filizlenip istersem büyüyor bakmazsam çürüyor aşil topuğum aşktı, başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım oysa içimde ne ok var ne de atan ne yön ne arka ön ister yaşa ister sön ben bir mülteciyim yüreğimde yaşıyorum esir değil kul hiç değil kendimde yaşıyorum ben bir mülteciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok bu güçten daha büyük güç yok ben bir mülteciyim kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok yurdum yok tüm kitapların arasında kurutulup saklanan anılarla dolu bir yerdeyim tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi incitmeden özgür kalabildiği yerdeyim Sana Bilmediğin Birşey Söyleyemem suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yine dokturmus sebo sozlerde :) of cok merak ettim simdi, nerden bulcam ben bu albumu :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar