Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.4.0 To 1.4.2

Sie

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
bu site kapanmış sanırım, başka site var mı yazabileceğiniz? oyunu yeniden kurayım dedim burnumdan getirdi resmen, en büyük yamayı yüklemek istiyor meret.. 1.4.0-1.4.2 yaması lazım bana da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah bu dertten az kafayı yemedim zamanında. Yukarıdaki site haricinde bir site daha var ama şu an adresini bulamadım ondan kendi yolladığım dosyaları indirin. Yalnız bandwidthi aşarsanız epey bir süre gerekiyor tekrar indirmek için. Özel mesaj atın yollarım ayrıca

WoW-1[1].4.0-to-1.4.1-enGB-patch

WoW-1[1].4.1-to-1.4.2-enGB-patch
Sosyal ağlarda paylaş

sağol çok makbule geçti de ben indirdim neredeyse tüm yamayı.. :-p hazır bu kadar indirmişken bu dursun bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...