Sie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya sole Bise var 1.40 a kadar indirdim bide 1.4.2 den 1.5 e kadar indirdim arasi yok bi yardimci olursaniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 otomatik yapıyor onları[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Allah allah ben neden dusunemedim . Bana bunlarla gelmeyin kardesim direk 1.5 e yuseltio 1 mb dosya lazim cekmicem onun icin 118 Mb ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 http://www.webspace-kostenlos.com/wowzer/patches/wowpatches.htm dan bulabilirsin kolay gelsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 saolasin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu site kapanmış sanırım, başka site var mı yazabileceğiniz? oyunu yeniden kurayım dedim burnumdan getirdi resmen, en büyük yamayı yüklemek istiyor meret.. 1.4.0-1.4.2 yaması lazım bana da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ah bu dertten az kafayı yemedim zamanında. Yukarıdaki site haricinde bir site daha var ama şu an adresini bulamadım ondan kendi yolladığım dosyaları indirin. Yalnız bandwidthi aşarsanız epey bir süre gerekiyor tekrar indirmek için. Özel mesaj atın yollarım ayrıca WoW-1[1].4.0-to-1.4.1-enGB-patch WoW-1[1].4.1-to-1.4.2-enGB-patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sağol çok makbule geçti de ben indirdim neredeyse tüm yamayı.. :-p hazır bu kadar indirmişken bu dursun bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar