Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.4.0 To 1.4.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
otomatik yapıyor onları[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
Allah allah ben neden dusunemedim . Bana bunlarla gelmeyin kardesim direk 1.5 e yuseltio 1 mb dosya lazim cekmicem onun icin 118 Mb ti
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu site kapanmış sanırım, başka site var mı yazabileceğiniz? oyunu yeniden kurayım dedim burnumdan getirdi resmen, en büyük yamayı yüklemek istiyor meret.. 1.4.0-1.4.2 yaması lazım bana da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
sağol çok makbule geçti de ben indirdim neredeyse tüm yamayı.. :-p hazır bu kadar indirmişken bu dursun bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...