George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaşlar ya daha once boyle bir sorun yoktu fakat dün başlamıstı dün playerlar girdikleri zaman invuL bir şekilde giriş yapıyorlardı server'a. Ama dün baktım sorun teot'un event'inden kaynaklanıyormus. Bir sorun var mıs.Onu düzelttim. Invul sorunu çözülmüstü. fakat bugun baktım yine aynı sorun var. Playerlar login olurken Verilen eventlar şunlar, src.hearall=0 src.allshow=0 src.invis=0 src.invul=0 src.detail=0 src.events +e_fix_anim src.events +fix src.events +e_death_announce src.events +e_stunblow src.events +e_yukseklik_farki src.events +e_teot src.events -mage src.f_player_login Burda ne gibi bir sorun var arkadaşlar. Yardımcı olursanı sevinirim. Şimdiden teşekkürler =(..[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu eventslerın scrlerine baktınmı[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet. baktım da eventlarin içinde bir tek invul'la ilgili bir yer şurda var, bunun da sorun olacağını sanmıyorum ama bi bakın, if ( == brain_vendor) || ( == brain_guard) || ( == brain_banker) || ( == brain_animal_trainer) || ( == brain_healer) src.action = -1 src.flags = & ~statf_war return 1 elseif ( == ) src.action = -1 src.flags = & ~statf_war return 1 elseif (&(statf_stone|statf_invul|statf_hidden|statf_invisible)) src.action = -1 src.flags = & ~statf_war return 1 endif Evet yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu arada yukarıda soylediklerim fix eventinda var. [Bu mesaj George00 tarafından 30 Temmuz 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok bunla alakalı dııl ama sanırım scrlerde gene bı kontrol et ıstersen[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Once hangi eventtan kaynaklandigini bul tek tek onlari kaldirip player login deneyerek bence. Sonra satir satir incelersin o event hangisiyse. Hicbiri degilse bak bakalim herhangi baska bir scriptte @login triggeri var mi, belki kaynagi direk orasi degildir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya eventlarin hepsini tek tek kaldırarak denedim. Fakat yine olmadı sorun çözülmedi. @login triggerlarina da bakıyorum invuL ile ilgili hiçbir şey yok Bunu nasıl cozcez ya yardım lütfen :([signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eventleri silmeden önce adamın invul özelliğini 0 yaptığından emin ol özellik açıksa faredemeyebilirsin . Hiç bir çare bulamıyorsan eğer şunu yap ama pek sağlıklı bir yöntem olmayacaktır . spheretables.scp in içinde ON=@environchange if (==1) src.invul = 0 endif ama pek tavsiye etmem çünkü server daki player sayısı arttıkça server kasmaya başlar bunun yüzünden . Geçici olarak kullanabilirsin ancak hatayı bulman en sağlıklısı olacaktır .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Temmuz 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok login'e de koysa olur invul 0'ı.. bu arada scriptlerinde invul 1 diye arayınca bulamayabilirsin, invulnerability'yi bozuk flagler de veriyor olabilir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya playerlogin'inde zaten geçiyor bu , src.invul=0 :([signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
Öne çıkan mesajlar