Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölümSüzlük =(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ya daha once boyle bir sorun yoktu fakat dün başlamıstı dün playerlar girdikleri zaman invuL bir şekilde giriş yapıyorlardı server'a. Ama dün baktım sorun teot'un event'inden kaynaklanıyormus. Bir sorun var mıs.Onu düzelttim. Invul sorunu çözülmüstü. fakat bugun baktım yine aynı sorun var. Playerlar login olurken Verilen eventlar şunlar,
src.hearall=0
src.allshow=0
src.invis=0
src.invul=0
src.detail=0
src.events +e_fix_anim
src.events +fix
src.events +e_death_announce
src.events +e_stunblow
src.events +e_yukseklik_farki
src.events +e_teot
src.events -mage
src.f_player_login
Burda ne gibi bir sorun var arkadaşlar. Yardımcı olursanı sevinirim. Şimdiden teşekkürler =(..[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan...
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Evet. baktım da eventlarin içinde bir tek invul'la ilgili bir yer şurda var, bunun da sorun olacağını sanmıyorum ama bi bakın,

if ( == brain_vendor) || ( == brain_guard) || ( == brain_banker) || ( == brain_animal_trainer) || ( == brain_healer)
src.action = -1
src.flags = & ~statf_war
return 1
elseif ( == )
src.action = -1
src.flags = & ~statf_war
return 1
elseif (&(statf_stone|statf_invul|statf_hidden|statf_invisible))
src.action = -1
src.flags = & ~statf_war
return 1
endif

Evet yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan...
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Once hangi eventtan kaynaklandigini bul tek tek onlari kaldirip player login deneyerek bence. Sonra satir satir incelersin o event hangisiyse. Hicbiri degilse bak bakalim herhangi baska bir scriptte @login triggeri var mi, belki kaynagi direk orasi degildir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
eventleri silmeden önce adamın invul özelliğini 0 yaptığından emin ol özellik açıksa faredemeyebilirsin . Hiç bir çare bulamıyorsan eğer şunu yap ama pek sağlıklı bir yöntem olmayacaktır .

spheretables.scp in içinde

ON=@environchange
if (==1)
src.invul = 0
endif

ama pek tavsiye etmem çünkü server daki player sayısı arttıkça server kasmaya başlar bunun yüzünden . Geçici olarak kullanabilirsin ancak hatayı bulman en sağlıklısı olacaktır .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 30 Temmuz 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok login'e de koysa olur invul 0'ı..
bu arada scriptlerinde invul 1 diye arayınca bulamayabilirsin, invulnerability'yi bozuk flagler de veriyor olabilir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • Yeni Oluştur...