Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekte küpenin nesi garip???

fellantis

Öne çıkan mesajlar

geri kafalilik... dar görüslülük.. cahillik....
hâlâ ülkemizde kuma almak gibi seyler varsa, küpe takmayi normal insanlar gibi algilayamicak bi insan topluluuda var...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Ama söyliyim sağlam bi sabır olucak vücud modifikasyonlarından sonra..
burası türkiye şartlar böyle sosyal yaşam böyle, bunu da sorgulayamassın.. insanlar bu kültürle yetişmiş, yadırgayamassın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
hâlâ ülkemizde kuma almak gibi seyler varsa, küpe takmayi normal insanlar gibi algilayamicak bi insan topluluuda var...

misal ben.
Geri kafalilik var bende ztn biliorum,hatta geri kafalı olmaya kasıyorum büyüdüğüm ortam yüzünden geri kafalı olmam biraz zor ama azimliyim =).Seviyorum valla böyle olmayı,küpeyide sevmiyorum tamam piercing bi yere kadar ama kupe ne ya erkek adama.
Ha gorsem bişey demem saygı gosterırım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

doğru dion da ben sana diorum

Hatice ümmiye sümmiye rahşan la takılcağına

melisa dilara jessica monika ile takıl daha hayırlı olur..onlar küpenin kıymetini bilir :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum; normal olan ztn saygı gostermek.. Bırak normalini, insanca olan bu..

said:
Suark, 26 Temmuz 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
said:
hâlâ ülkemizde kuma almak gibi seyler varsa, küpe takmayi normal insanlar gibi algilayamicak bi insan topluluuda var...

misal ben.
Geri kafalilik var bende ztn biliorum,hatta geri kafalı olmaya kasıyorum büyüdüğüm ortam yüzünden geri kafalı olmam biraz zor ama azimliyim =).Seviyorum valla böyle olmayı,küpeyide sevmiyorum tamam piercing bi yere kadar ama kupe ne ya erkek adama.
Ha gorsem bişey demem saygı gosterırım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 26 Temmuz 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
niye sen felsefesini mi benimsedin..
bu işler özentiliktir zaten.
vahiy gelmedi ya küpe tak diye..

Yok yok vahiy gelmedi gelse söylerim size merak etme. Demek istedigim simdi aa su küpe takmis bende takayim diyip takiyor insanlar ve sayıları "epey" arttı. Agresif olarak söylemedim elbet bir insan birine özenerek birşey yapabilir niye alındın onu anlamadım. Herhalde "özentilik" kelimesi biraz sert kaçtı ona veriyorum...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

geri kafalilik ve dar gorusluluk tamamda cahillik pek degil[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

@martin: yo hicte özentilik diildir ..
benim kulaklarimi 1 yasindayken deldirtmis annem .
ne yani o zaman benim annem özenti mi =P[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Temmuz 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
yo hicte özentilik diildir ..
benim kulaklarimi 1 yasindayken deldirtmis annem .
ne yani o zaman benim annem özenti mi =P

ehehe ilk kez böyle bir şey duyuyorum özentiliği bırak çok sıra dışı. Birde erkeksin herhalde değilmi yanılmıyorum?(yanlış anlama kız çocuklarının çoğunun kulağını küçükken deldiriyorlar ondan sordum yani yakıştıramadım o yüzden erkekmisi ndiye soruyorum falan değil)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki:
evet sapina kadar erkeim. eheuh

Şimdi yanında ki kalpde yazılı olan isim ve imzanda bu kişi tarafından kullanılan ve seni nitelediğinin düşündüğüm ''kız'' sıfatı [kız sıfatı?] bu cümleyle çelişiyor ya da çift kişilik sorunu da olabilir tabi dedik.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 26 Temmuz 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Yok yok vahiy gelmedi gelse söylerim size merak etme. Demek istedigim simdi aa su küpe takmis bende takayim diyip takiyor insanlar ve sayıları "epey" arttı. Agresif olarak söylemedim elbet bir insan birine özenerek birşey yapabilir niye alındın onu anlamadım. Herhalde "özentilik" kelimesi biraz sert kaçtı ona veriyorum...

alınmadım, zaten bende takıyorum kendimi özentilikle suçlamış oluyorum senin tabirine göre, tabii anladığım kadarı ile..

ama bana göre böyle yani. bakarsın birinin kulağına aa yakışmış dersin özenirsin takarsın.
Dünya'da çoğu şey özentiliktir, biz özenti kelimesini yanlış yorumluyoruz bence..

birinde bi saç görürsün özenirsin.

saçları uzatmakta özentiliktir.. ama ben özentiliğe kötü bakmıyorum, kafamda kötü bir yerde değil o kavram fark orada..

@vanille: senin ki istisna olmuş, birde bayanlarda artık alışkanlık gibi bişi.. gerekli bişi oldu artık..

ağırlık olarak erkekler için söyledim onu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Temmuz 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşımdır kendisi ben de yeni öğrendim olayı ama tabii ki de arkadaşlığımı bozmadım. bu ayrımcılık olur. bir insanın cinsel tercihi senin ona karşı düşüncelerini değiştirmemeli. arkadaşınsa arkadaşındır yani 'ıyy sen gaysin diyip arkadaşlığı silmek çok yanlış birşey.'[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

senin kız arkların yeni modaya ayak uyduramıyorlardır belki ama bence erkeğin küpe takmasındaki tek sorun tipine yakışmadığı halde küpe takması veya kendisine yakışmayan bir küpe takması

not:kızmıyım tabiki değilim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...