Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygun Mp3çalar!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşllar bi mp3 çalar alaacm fiyatı 100 ytl civarında bişey hangisini önerirsiniz!!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
128mb Minton var bende

Çok memnunum üstelik 120 ytl ye aldım hepsiburada.com dan
Çok güzel bi alet

+ sd/mmc kart ekleyebiliyorsunuz
+ radio var
+ Ses kayıt yapıyor. Ayarlayınca harika çekimler yapıyor.Radyodan direk mp3 olarak kaydedebiliyorsun.

bence minton 3002 128mb al derim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
saolun minton aldım 128mb 100 ytl ye :D baya güzel[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
mınton u onerebılırım hıc kullanmadım ama hafıza kartı desteklıyo yanında arabaya baglamak ıcın kaset gıbı bı apartıda verıyolar 104$ flndı sanırım onuda dusunebılırsın[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
ya aparatı satarız dedi adam :D keklendik galiba bu arada amcam aldı beleşe geldi :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Mesaj tarihi:
arkadaş almış ama alacaklara önereyim bari,
creative nomad sanırım siyah renkte 2 parça bir alet 512 mb 200 milyona yakın bir fiyatta idi teknosa'da görmüştüm tavsiye ederim.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Mesaj tarihi:
minton iyi yani?bende mp3 calar almayı du$unuyorumda 125 m ya aynı özellıklerde samsung buldum vestelın sıtesınde o da hehe.bu arada 100 m pe$ın fıyat dı mı?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 29 Temmuz 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyro, 29 Temmuz 2005 04:03 tarihinde demiş ki:
minton iyi yani?bende mp3 calar almayı du$unuyorumda 125 m ya aynı özellıklerde samsung buldum vestelın sıtesınde o da hehe.bu arada 100 m pe$ın fıyat dı mı?

ilk aldıgım 100 ytlligi iade ettimyenisiniamcam alınca ama peşindi ve harbi güzeldi ama bu daha güzel[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
  • Yeni Oluştur...