CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaşllar bi mp3 çalar alaacm fiyatı 100 ytl civarında bişey hangisini önerirsiniz!!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OKTAY55 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 creative 128mb...ben aldi, baya kullanisli bisey/modeli tulipfx 120 beyaz renkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 128mb Minton var bende Çok memnunum üstelik 120 ytl ye aldım hepsiburada.com dan Çok güzel bi alet + sd/mmc kart ekleyebiliyorsunuz + radio var + Ses kayıt yapıyor. Ayarlayınca harika çekimler yapıyor.Radyodan direk mp3 olarak kaydedebiliyorsun. bence minton 3002 128mb al derim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 saolun minton aldım 128mb 100 ytl ye :D baya güzel[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 mınton u onerebılırım hıc kullanmadım ama hafıza kartı desteklıyo yanında arabaya baglamak ıcın kaset gıbı bı apartıda verıyolar 104$ flndı sanırım onuda dusunebılırsın[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya aparatı satarız dedi adam :D keklendik galiba bu arada amcam aldı beleşe geldi :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkadaş almış ama alacaklara önereyim bari, creative nomad sanırım siyah renkte 2 parça bir alet 512 mb 200 milyona yakın bir fiyatta idi teknosa'da görmüştüm tavsiye ederim.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 minton iyi yani?bende mp3 calar almayı du$unuyorumda 125 m ya aynı özellıklerde samsung buldum vestelın sıtesınde o da hehe.bu arada 100 m pe$ın fıyat dı mı?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 29 Temmuz 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Pyro, 29 Temmuz 2005 04:03 tarihinde demiş ki: minton iyi yani?bende mp3 calar almayı du$unuyorumda 125 m ya aynı özellıklerde samsung buldum vestelın sıtesınde o da hehe.bu arada 100 m pe$ın fıyat dı mı? ilk aldıgım 100 ytlligi iade ettimyenisiniamcam alınca ama peşindi ve harbi güzeldi ama bu daha güzel[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende premier 256 mb var.çok güzel bi alet o araba aparatındanda veriyolardı ben alırken.140m[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm 40 m daha bayılıp 256 sını almak daha mantıklı sanki :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 150 mılyon daha koy ankarada 4 gb creatıve 250 ye al...Derdim 80 90 sarkı az be..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar