Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bir zamanlar paketimdeki son iki tek sigarayı hep saklardım Çünkü her gün aynı saatte okulunun önüne gider onu alırdım Evine kadar yürürdük her gün okul çıkışlarında ben ve aşkım Bir yerde dururduk bir tekini ona verir bir tekini ben içerdim Kendimce daha yumuşak bir sigaraya başlamıştım onla birlikte Sadece birlikte içtiğimiz sigaralar onu daha az zehirlesin diye O da çekip gitti ama değiştiremedim içtiğim sigarayı yine Neden olmasın belki bir gün kafasına eser dönerdi geriye Dönmedi dönmedi bana ne yazıkki bir türlü dönmedi Sonra görüşemedik bir türlü araya mesafeler de girdi Paketin gece mavisi yalnızlığımın tek şahidi idi Sonra değiştirdim sigaramı artık tek dostum bir deveydi[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok pardon ya yannış sayfaya yazdım dalgınlıktan silin direk lütfen edebiyata açcaktım[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [Bu mesaj Selamon tarafından 29 Temmuz 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cidden çok pardon direk silin lütfen[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 terbıyesız herıf sene ıcınde hıc egıtımle alakası olmaz,gelmı$ bır de ne topici acmı$ buraya.haysıyetsız![signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ehuehue,millet ös,s tercih bilmemne derdinde sende hovardılık çapkınlık peşinde:D[signature][hline]from exile...
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunabıyo lan burda dedim bian hehe :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 güzel olmuş.. winston light mıydı?[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ehehe yine de alakalı eğitimle. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bak bak eğitim kısmına sigaralar diye konu açıyor kafir seni =p[signature][hline];;suitfly
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aheueu :D Demek adam light sigaradan sonra camel'e başlamış.. Baksana deve fln dio :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Egitim sart. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Öne çıkan mesajlar