Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben bu reklamlardan bişi anlamadım nasıl oluo şimdi ? tıklayınca ne olacak ? tıklamazsak ne olacak ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Çok fazla tıklamak kötü ama siteye her girişte bi kere tıklaman faydalıdır :D.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Evet bu konuda hak veriyorum her gün üyeler en az 1 kere tıklasın.Eğitim şart.[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 işim olmaz... ib kere ilgimi çeken bişey yazmadı zaten. Zülal elektrik nedir ya?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aktif ilk yardım - ilk yardım eğitimi ne alaka şimdi bu? o kadar keyword varken saçma sapan şeyleri çıkartmayı nasıl beceriyor?[signature][hline]Beş Hececiler
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben hala birşey anlamış değilim.Adamların verdiği yanıtlar mükemmel ama[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sorulan soruya bak verilen cevaplara bak, sonra alakaya bak.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu reklamlara her tıklaman para kazandırıyor kediye olay bu[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kedi köşe oluyor =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yeni sistem için tık =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 allah allah oraya tıklarken parmak kaslarım geriliyor ama kedicik para kazanıyor. Tıklamadan gelen hisselerin %70'ini isterem[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vardır bi faydası patiyeki duruyo orda[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 off gereksiz yere tiklamayin. kedi para kazanicak diye bir baska reklamcinin parasini caliyorsunuz. zaten bu farkedelirse bir sure sonra kedinin parasinada el koyarlar kazandigi. uyeliktende atarlar.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh kedinin para kazanması başka şeylerede bakıyor. google'ın bu sistemini bir sitemde kullandım. sadece bir sitenin linkine tıklandığında ufak bir ücret veriyor, fakat tıklanan sitede gezildiğinde ücret katlanıyorda katlanıyor. asıl iş tıkladıktan sonra gezmekte. gösterim başına bir ücret ödenmiyor. birde alt taraftaki aramadanda para akıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 @orclord: hmm aramadan bugüne tek toplam olarak 1 doalr bile gelmedi. emin misin aramadan para aktığına? @onlyreal: sen biraz tecrübeli birine benziyorsun bi konu başlıgı açıp hepimizi bilgilendirsene nedir bu google adsense ne işe yarar nasıl efektif kullanılır vesaire?
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: orc_lord, 30 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki: eheh kedinin para kazanması başka şeylerede bakıyor. google'ın bu sistemini bir sitemde kullandım. sadece bir sitenin linkine tıklandığında ufak bir ücret veriyor, fakat tıklanan sitede gezildiğinde ücret katlanıyorda katlanıyor. asıl iş tıkladıktan sonra gezmekte. gösterim başına bir ücret ödenmiyor. birde alt taraftaki aramadanda para akıyor :) Alakası yokki. Siteyi gezerken site üzerinden geziyon google üzerinden gezmiyon google anlayamaz senin sitede olup olmadığını. Anlaması için her sayfana google'ın bi kodunu koyuyon. İlk tıkladığında ilk önce google'a gidiyon sonra siteye gidiyon ondan google anlayabiliyor ve tıklamaları hesaplıyor. Senin dediğin o hostbul.net'te :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Öne çıkan mesajlar