Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gooooooooogle Reklamları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu reklamlardan bişi anlamadım nasıl oluo şimdi ?

tıklayınca ne olacak ? tıklamazsak ne olacak ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
Evet bu konuda hak veriyorum her gün üyeler en az 1 kere tıklasın.Eğitim şart.[signature][hline]what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been be found?
now I know it's teargas in my eyes
Mesaj tarihi:
işim olmaz... ib kere ilgimi çeken bişey yazmadı zaten. Zülal elektrik nedir ya?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
aktif ilk yardım - ilk yardım eğitimi

ne alaka şimdi bu? o kadar keyword varken saçma sapan şeyleri çıkartmayı nasıl beceriyor?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben hala birşey anlamış değilim.Adamların verdiği yanıtlar mükemmel ama[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
DwN

Mesaj tarihi:
sorulan soruya bak verilen cevaplara bak, sonra alakaya bak.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
bu reklamlara her tıklaman para kazandırıyor kediye olay bu[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
yeni sistem için tık =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
allah allah oraya tıklarken parmak kaslarım geriliyor ama kedicik para kazanıyor. Tıklamadan gelen hisselerin %70'ini isterem[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
DwN

Mesaj tarihi:
off gereksiz yere tiklamayin.

kedi para kazanicak diye bir baska reklamcinin parasini caliyorsunuz.

zaten bu farkedelirse bir sure sonra kedinin parasinada el koyarlar kazandigi. uyeliktende atarlar.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
eheh kedinin para kazanması başka şeylerede bakıyor. google'ın bu sistemini bir sitemde kullandım. sadece bir sitenin linkine tıklandığında ufak bir ücret veriyor, fakat tıklanan sitede gezildiğinde ücret katlanıyorda katlanıyor. asıl iş tıkladıktan sonra gezmekte. gösterim başına bir ücret ödenmiyor. birde alt taraftaki aramadanda para akıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
@orclord: hmm aramadan bugüne tek toplam olarak 1 doalr bile gelmedi. emin misin aramadan para aktığına?

@onlyreal: sen biraz tecrübeli birine benziyorsun bi konu başlıgı açıp hepimizi bilgilendirsene nedir bu google adsense ne işe yarar nasıl efektif kullanılır vesaire?
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 30 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
eheh kedinin para kazanması başka şeylerede bakıyor. google'ın bu sistemini bir sitemde kullandım. sadece bir sitenin linkine tıklandığında ufak bir ücret veriyor, fakat tıklanan sitede gezildiğinde ücret katlanıyorda katlanıyor. asıl iş tıkladıktan sonra gezmekte. gösterim başına bir ücret ödenmiyor. birde alt taraftaki aramadanda para akıyor :)

Alakası yokki. Siteyi gezerken site üzerinden geziyon google üzerinden gezmiyon google anlayamaz senin sitede olup olmadığını. Anlaması için her sayfana google'ın bi kodunu koyuyon. İlk tıkladığında ilk önce google'a gidiyon sonra siteye gidiyon ondan google anlayabiliyor ve tıklamaları hesaplıyor. Senin dediğin o hostbul.net'te :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
  • Yeni Oluştur...