CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Galiba eve donen ilk kisi benim su anda iceri girdim saat 2 de bu 8 e kadar taksimi alt ust ettik:D fotograf makinamız yoktu cunku sturm cuzdani caldirmis gelemedi, bizde sheref ve ucanadamın telleriyle cektik (cok resim var yani hepsini koyabilir miyiz bilmiyorum) inanılmaz eglendik ve gunun buyuk bombası vardı bende su an resim ve editledimde olayı herkes gelsin patlatıcam bombayı meraklanın biraz kimsede soylemesin gelenlerden:D 8 kisiydik az olmak daha iyiydi aslında iyice kaynastık oyle gruplara ayrılmadık yani:P sherefin sarkıntılıkları kızlara bizi koparttı bi suru olay var gelsinler hepsi anlatırız:D Gelenler soyleydi: Ben(hadi be), hellspe,trgdy,sheref,madafaka,ucanadam,elvyn,kaan:D(nicki hatirlamadım euhue) Neyse resimler sheref ve ucanadamda uplarlar gorursunz ps:gelenler ister buraya ister ozelden msnlerini,tellerini vs yazsınlar adam olun:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sturm geçen gün nargile de cüzdanı düşürmemiş miydi?[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sonra bulduk verdik ya dedim araya girmistir diye orda buldu biri verdi hatta siyah ve kalıncana bir cuzdandı[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aa kaçırdık buluşma varmış ya[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: CusTodeM, 22 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: siyah ve kalıncana bir cuzdandı Aha hırsız.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Evet caldım ama sorun neden caldım?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tabii yavrucuğum, sen, kader kurbanısın...[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 15 milyon olur (bnm icin zuhahu)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben vermiştim cüzdanı da ilginç baya, cebi falan mı delikmiş hem o gün düşürdü hem sonradan kaybetti falan, geçmiş olsun.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Gel gel.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o nickle biraz zor :P KY:paticik kafilesi mi? PK:Evet!! KY:ben ky PK:!?!?!?!?!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 resim beklıyoz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yunus hiç yalan konuşma, bayağı bir fotoğrafını çektik (gerçi en başta çok gay çıkıyorum abi diyerekten reddtse de ahaha). Sheref'in sarkıntılıkları süperdi. Klise'ye girdi trgdy'nin de dediği gibi adam utanmasa rahibelerden tel no istecekti ahah. Tantuni yalan oldu aslında, yediğimiz yer çok boktandı, doldurmuş adam salatayı verdi elimize, zaten pantoluma döküldü yağları tantuninin. Daha sonra ne yapsak ne edilsek denildi. Sheref hadi dedi bir yere götürdü bira içildi. Daha sonra bu ayyaş herif gitti bakkaldan aldı içti bir de. Sonra pizza huta gittik. Garson amcanın kıyağı büyüktü, bedava büyük boy verdi. Sonrasında bir bomba yaşandı ki sormayın gitsin, Efe (Custodem)de zaten o koyacak scan edip ahaha. Daha sonra sheref ve can (trgdy) gaza gelip birer bira daha içtiler. Efe unofficial çocukların evde denememesi gereken birkaç upgradele çakmağın alevini 10 cme kadar yükseltti, parmak kıllarını yaktı ehehe. Daha sonra travesti mahallesinden geçerken sheref pazarlığa girdi. Travesitinin teki Efenin çok şeker olduğunu belirterek 15e vereceğini söylese de Efe en hızlı şekilde uzaklaştı oradan (lol). Sheref 0/4 yaparak günü kapadı. 2 tanesi yüz vermedi, bir tanesinde yaşı küçük bulundu (ahaha), sonuncusunda ise Efe'nin "Hadi Şeref sevgilin bekliyor" demesiyle iş son buldu (lol). Daha sonra hadi nike a gidek basket oynayak diyerekten istiklalin başından sonuna yüründü. En son tünele geldiğimizde anladık Nikeı geçitğimizi (puhuahaha). Yunus (Madafaka) ve Efe evlerine yolcu edildi. Daha sonra odakulenin ordan da ben ayrıldım. Güzel bir gündü. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Eğlendik epeyce.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aaahhh bende yeni geldiö oluyuorum resmler nerddey yaa :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende yeni geldim ben kaan oluyorum bellow iste kimseye nickimi söylemedim :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abi bende ictim bakkaldan ayyaslık ettik hepimiz sonra sigara otlandım bira otlandım ayrıca ilk ictigimiz yerde yigit(elvyn) kaydi zuhauh birayi icemedi sherefle ben ictik onuda ehueuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: elvyn, 22 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Yunus hiç yalan konuşma, bayağı bir fotoğrafını çektik (gerçi en başta çok gay çıkıyorum abi diyerekten reddtse de ahaha). Sheref'in sarkıntılıkları süperdi. Klise'ye girdi trgdy'nin de dediği gibi adam utanmasa rahibelerden tel no istecekti ahah. Tantuni yalan oldu aslında, yediğimiz yer çok boktandı, doldurmuş adam salatayı verdi elimize, zaten pantoluma döküldü yağları tantuninin. Daha sonra ne yapsak ne edilsek denildi. Sheref hadi dedi bir yere götürdü bira içildi. Daha sonra bu ayyaş herif gitti bakkaldan aldı içti bir de. Sonra pizza huta gittik. Garson amcanın kıyağı büyüktü, bedava büyük boy verdi. Sonrasında bir bomba yaşandı ki sormayın gitsin, Efe (Custodem)de zaten o koyacak scan edip ahaha. Daha sonra sheref ve can (trgdy) gaza gelip birer bira daha içtiler. Efe unofficial çocukların evde denememesi gereken birkaç upgradele çakmağın alevini 10 cme kadar yükseltti, parmak kıllarını yaktı ehehe. Daha sonra travesti mahallesinden geçerken sheref pazarlığa girdi. Travesitinin teki Efenin çok şeker olduğunu belirterek 15e vereceğini söylese de Efe en hızlı şekilde uzaklaştı oradan (lol). Sheref 0/4 yaparak günü kapadı. 2 tanesi yüz vermedi, bir tanesinde yaşı küçük bulundu (ahaha), sonuncusunda ise Efe'nin "Hadi Şeref sevgilin bekliyor" demesiyle iş son buldu (lol). Daha sonra hadi nike a gidek basket oynayak diyerekten istiklalin başından sonuna yüründü. En son tünele geldiğimizde anladık Nikeı geçitğimizi (puhuahaha). Yunus (Madafaka) ve Efe evlerine yolcu edildi. Daha sonra odakulenin ordan da ben ayrıldım. Güzel bir gündü. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Eğlendik epeyce. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: CusTodeM, 22 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki: abi bende ictim bakkaldan ayyaslık ettik hepimiz sonra sigara otlandım bira otlandım ayrıca ilk ictigimiz yerde yigit(elvyn) kaydi zuhauh birayi icemedi sherefle ben ictik onuda ehueuh Lan kahvaltı yapmadım lan ağzımda diş macunu tadı. Midem ağrıdı direk aç karnına içince.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hade hade :D neyse biraz sonra bomba geliyor dayanamıyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 amaa trgdy 0,5 lt birayla sarhoş oldu :D:D:D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hadi patlasin su bomba ;)[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İŞTE BOMBAAA Pizza hutta biri bedavadan 2 buyuk pizzayı yedikten sonra gelen faturadaki isim( adam sordu ne yazıyım ortaya bu cıktı)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :-)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy [Bu mesaj trgdy tarafından 22 Haziran 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İŞSTE YILIN BOMBASI :D:D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hellspe öyle diyorsun da şimdi sen sarhoş olunca azıyosun, efeye falan sarktı adam ahaha. Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum. Can (trgdy) nin söylediğine göre travestinin 15e bıraktığı şeker çocuk kendisiymiş (evet). Ahah fatura çok bomba lol, garsonun hayal gücü süfer eheh.[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 22 Haziran 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar