Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tantuni bulusmasının resimleri, msnler ve buyuk bomba!!!

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Galiba eve donen ilk kisi benim su anda iceri girdim saat 2 de bu 8 e kadar taksimi alt ust ettik:D fotograf makinamız yoktu cunku sturm cuzdani caldirmis gelemedi, bizde sheref ve ucanadamın telleriyle cektik (cok resim var yani hepsini koyabilir miyiz bilmiyorum) inanılmaz eglendik ve gunun buyuk bombası vardı bende su an resim ve editledimde olayı herkes gelsin patlatıcam bombayı meraklanın biraz kimsede soylemesin gelenlerden:D

8 kisiydik az olmak daha iyiydi aslında iyice kaynastık oyle gruplara ayrılmadık yani:P sherefin sarkıntılıkları kızlara bizi koparttı bi suru olay var gelsinler hepsi anlatırız:D

Gelenler soyleydi: Ben(hadi be), hellspe,trgdy,sheref,madafaka,ucanadam,elvyn,kaan:D(nicki hatirlamadım euhue)

Neyse resimler sheref ve ucanadamda uplarlar gorursunz

ps:gelenler ister buraya ister ozelden msnlerini,tellerini vs yazsınlar adam olun:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Yunus hiç yalan konuşma, bayağı bir fotoğrafını çektik (gerçi en başta çok gay çıkıyorum abi diyerekten reddtse de ahaha). Sheref'in sarkıntılıkları süperdi. Klise'ye girdi trgdy'nin de dediği gibi adam utanmasa rahibelerden tel no istecekti ahah. Tantuni yalan oldu aslında, yediğimiz yer çok boktandı, doldurmuş adam salatayı verdi elimize, zaten pantoluma döküldü yağları tantuninin. Daha sonra ne yapsak ne edilsek denildi. Sheref hadi dedi bir yere götürdü bira içildi. Daha sonra bu ayyaş herif gitti bakkaldan aldı içti bir de. Sonra pizza huta gittik. Garson amcanın kıyağı büyüktü, bedava büyük boy verdi. Sonrasında bir bomba yaşandı ki sormayın gitsin, Efe (Custodem)de zaten o koyacak scan edip ahaha. Daha sonra sheref ve can (trgdy) gaza gelip birer bira daha içtiler. Efe unofficial çocukların evde denememesi gereken birkaç upgradele çakmağın alevini 10 cme kadar yükseltti, parmak kıllarını yaktı ehehe. Daha sonra travesti mahallesinden geçerken sheref pazarlığa girdi. Travesitinin teki Efenin çok şeker olduğunu belirterek 15e vereceğini söylese de Efe en hızlı şekilde uzaklaştı oradan (lol). Sheref 0/4 yaparak günü kapadı. 2 tanesi yüz vermedi, bir tanesinde yaşı küçük bulundu (ahaha), sonuncusunda ise Efe'nin "Hadi Şeref sevgilin bekliyor" demesiyle iş son buldu (lol). Daha sonra hadi nike a gidek basket oynayak diyerekten istiklalin başından sonuna yüründü. En son tünele geldiğimizde anladık Nikeı geçitğimizi (puhuahaha). Yunus (Madafaka) ve Efe evlerine yolcu edildi. Daha sonra odakulenin ordan da ben ayrıldım. Güzel bir gündü. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Eğlendik epeyce.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende ictim bakkaldan ayyaslık ettik hepimiz sonra sigara otlandım bira otlandım ayrıca ilk ictigimiz yerde yigit(elvyn) kaydi zuhauh birayi icemedi sherefle ben ictik onuda ehueuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 22 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Yunus hiç yalan konuşma, bayağı bir fotoğrafını çektik (gerçi en başta çok gay çıkıyorum abi diyerekten reddtse de ahaha). Sheref'in sarkıntılıkları süperdi. Klise'ye girdi trgdy'nin de dediği gibi adam utanmasa rahibelerden tel no istecekti ahah. Tantuni yalan oldu aslında, yediğimiz yer çok boktandı, doldurmuş adam salatayı verdi elimize, zaten pantoluma döküldü yağları tantuninin. Daha sonra ne yapsak ne edilsek denildi. Sheref hadi dedi bir yere götürdü bira içildi. Daha sonra bu ayyaş herif gitti bakkaldan aldı içti bir de. Sonra pizza huta gittik. Garson amcanın kıyağı büyüktü, bedava büyük boy verdi. Sonrasında bir bomba yaşandı ki sormayın gitsin, Efe (Custodem)de zaten o koyacak scan edip ahaha. Daha sonra sheref ve can (trgdy) gaza gelip birer bira daha içtiler. Efe unofficial çocukların evde denememesi gereken birkaç upgradele çakmağın alevini 10 cme kadar yükseltti, parmak kıllarını yaktı ehehe. Daha sonra travesti mahallesinden geçerken sheref pazarlığa girdi. Travesitinin teki Efenin çok şeker olduğunu belirterek 15e vereceğini söylese de Efe en hızlı şekilde uzaklaştı oradan (lol). Sheref 0/4 yaparak günü kapadı. 2 tanesi yüz vermedi, bir tanesinde yaşı küçük bulundu (ahaha), sonuncusunda ise Efe'nin "Hadi Şeref sevgilin bekliyor" demesiyle iş son buldu (lol). Daha sonra hadi nike a gidek basket oynayak diyerekten istiklalin başından sonuna yüründü. En son tünele geldiğimizde anladık Nikeı geçitğimizi (puhuahaha). Yunus (Madafaka) ve Efe evlerine yolcu edildi. Daha sonra odakulenin ordan da ben ayrıldım. Güzel bir gündü. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Eğlendik epeyce.
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 22 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
abi bende ictim bakkaldan ayyaslık ettik hepimiz sonra sigara otlandım bira otlandım ayrıca ilk ictigimiz yerde yigit(elvyn) kaydi zuhauh birayi icemedi sherefle ben ictik onuda ehueuh

Lan kahvaltı yapmadım lan ağzımda diş macunu tadı. Midem ağrıdı direk aç karnına içince.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

İŞTE BOMBAAA

Pizza hutta biri bedavadan 2 buyuk pizzayı yedikten sonra gelen faturadaki isim( adam sordu ne yazıyım ortaya bu cıktı)

[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Hellspe öyle diyorsun da şimdi sen sarhoş olunca azıyosun, efeye falan sarktı adam ahaha.

Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum. Can (trgdy) nin söylediğine göre travestinin 15e bıraktığı şeker çocuk kendisiymiş (evet).

Ahah fatura çok bomba lol, garsonun hayal gücü süfer eheh.[signature][hline]

[Bu mesaj elvyn tarafından 22 Haziran 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...