wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yogurt ya da portakalla ne alakasi var anlamadim? Sonucta bronslar gozukmuyor mu?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: darkned, 29 Temmuz 2005 03:01 tarihinde demiş ki: evt 5 dk bile içmeyince yavas yavas temizlenmeye baslıo oha muha yalan[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben 19 yaşındayım ve anadoluda yetiştim baba dayağı yemediniz hiç galba.Taz falan geç bu işleri gizli yapıcaksın tabi bizim kültürümüzde anne baba yanında sigara içmek diye birşey yok bilseler bile yanlarında değil saklı içerim valla akşam çektiriyorum röntgeni yazarım buraya sonucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ilerde başiniza sigaradan bir rahatsizlik gelirse ailenize nasil açikliyacaksiniz ben ne güzel annemle kahve sigara ortamlarina giriyorum babam biliyor ama daha yaninda içesim yok söleyin rahat edin birde türk kültürü oluşurken paket paket sigara mi satiliyordu etrafda ki babanin yaninda sigara içilmez olsun içerim hatta onada uzatirim oda içsin gerekirse otlanirim kurallar benden önemli mi?[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: sdc_paris, 29 Temmuz 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Ben 19 yaşındayım ve anadoluda yetiştim baba dayağı yemediniz hiç galba.Taz falan geç bu işleri gizli yapıcaksın tabi bizim kültürümüzde anne baba yanında sigara içmek diye birşey yok bilseler bile yanlarında değil saklı içerim valla akşam çektiriyorum röntgeni yazarım buraya sonucu :) +1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla eczaneye gittim sordum kadın kandada röntkendede belli olmaz sigara dedi akşam 7.30 da randevu yazacağım buraya sonucu birdahada böyle bir sıkıntısı olan sigara yazsın çıkar benim konu direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Spidee, 29 Temmuz 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Valla doktor onun pasif içicilikten mi aktif içicilikten mi olduğunu anlar. Birine yumruk atmıştım, parmağım kırılmıştı. Evdekilere "Yere düştüm, elimin üstüne de sıra düştü" demiştim ( Nasıl hayal gücü ) Doktor gittiğimizde adam "Biz buna boksör kırığı deriz" demişti babamın yanında. Kazı çevirene kadar ne taklalar atmıştım =) haha abimin bi yumruk davası olöuştu. adam yumruk atmış okulda birine adamın elmacık kemiği falan dağılmış göz çukurundaki kemik falan gitmiş.. Eli incindiği için doktora gittiler annemle, doktorun ilk tepkisi.. "senin elin kırılmadığına göre karşıdakinin bi yeri oldukça acımıştır." gibisinden birşeydi :P Not: Çocuğa estetik ameliyatı yaptırıldı. En ufak izi yok yüzünde..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 doktorla önceden konuş. bi arkadaşım yapmıştı...."bırakıcam söz doktor bey" falan diye ehu[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe olabilir bu. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kan testinde filan belli olmaz o durum hatta benim röntgen filminde de çıkmamıştı 1 hafta uykularım kaçmasına rağmen üstelik de ben5 senedir içiyodum (hemen hemen) en olmadı sen de doktoru kafalamaya bak derim ben de işe yarıyor meraklanma yaşın küçük değilse veya küçük göstermiyorsan sorun çıkmaz[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bence ailene soyle orda gormesinden de senden duymasi daha az koyar...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 röntgen teknolojisi ne kadar ilerlemişde haberimiz yokmuş :-P arkadaşlar zaten normal röntgen de sadece 2 renk var siyah ve beyaz,sigara ciğerlerin normal kahverengiye yakın olan rengini kültablası vari gri tuhaf birşeye çeviriyor ki o da 2 yıllık içicilikle olacak birşey değil,hadi oldu diyelim bu yine sadece röntgenden anlaşılmaz. ancak eğer bilgisayarlı tomografi çekilecekse anlaşılabilir. ama ciğerlerin çok sağlıklı değilse,yetersizse,çalışma problemi..vs varsa doktor haliyle muayenede sigaradanda şüphelenecektir... kan testine gelince,sigara için spesifik bir test gerekir öyle hemen sıradan bir kan testiyle ortaya çıkmaz ama bazılarının söylediği gibi sigaradan hemen sonra test yaptırırsan kanın asitliği artar buda şüphe uyandırır.[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İnşallah çıkar. döve döve bıraktırsınlar uyuz oluyorum siegara içenlere[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 shadowcast uyuz oldum sana. hadi dövüşelim ![signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Shadowcast, 29 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: İnşallah çıkar. döve döve bıraktırsınlar. uyuz oluyorum siegara içenlere al bi tane de burda ya. ne kadar sığ insanlar var. heryerdeler.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com [Bu mesaj Dextra tarafından 29 Temmuz 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 inşallah çıkar demiycem ama bırakın kardeşim, içmeyin ya! içiyosanız da katlanın...bizi de zehirlemeyin.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kesin çıkacaktır bu durum ama bunu inşallah çıkar gibi saçma sapan heyecanlarla yazmak biraz yanlış gibi sigara içmem ama içenlerede bi kin beslenmes böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Shadowcast ay canım benim kendine 20.000.000 + türk düşman kazandın da yaşın yetmiyor diye kimse ilgilenmez. Doktordan geldim ayna gibi birşey koydu önüme kıyafetlerim falan varken baktı film falan yok en ufak bir sigara içiyormusun muabbeti olmadı fakat alerjim çıktı pazartesi alerji testi yapacaklar detaylı.Bugünden iğne verdi doktor test kötü çıkarsa pazartesi daha çok iğne alırım büyük ihtimalle moralde bozuldu neyse sizi aydınlatmış oldum röntgende veya kan testinde sigara falan çıkmıyor hadi iyi konuşmalar size. [Bu mesaj sdc_paris tarafından 29 Temmuz 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bildiğim kadarıyla organların kendini temizlemesi haftalar alıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: taz, 29 Temmuz 2005 02:30 tarihinde demiş ki: inşallah çıkar neden saklı saklı yaparsınız şu işi anlamam ya çocuk oyuncağı mı bu Bizim buralarda "tırstığın boku yeme" derler...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 çektirdim gecenlerde iş için gerekli idi röntgeni cekiyorlar doktor onaylıyor srun yoktur diye rapor imzalıyor bitiyo olay onun dısında hiç sigara içmeyenin bile kötü cıkabiliyor hele hele bir arkadaş babası ile birlikte gitmişti ark sigara içmiyodu ama bodrumda 2 hafta bardan cıkmamış sigara duman altı ortam babasından kötü akcigeri vardı :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bence kişisel, a.q :).[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İnşallah belli olur da bi güzel dayak yersin bi daha da içmezsin... Diycem ama içersin. CIGARETTE FUCKS!!![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Alexi_Septimus, 30 Temmuz 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Bence kişisel, a.q :). ahaha koptum ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 röntgenlerde sigara ile alakalı herhangi bir şey belli olamaz. o yüzden kafan rahat olsun.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar