Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılmış en aptalca dalgınlık

toggie

Öne çıkan mesajlar

ayrıca onu yaptığım gün pikniğe gidicektik ananemlerle ben yoldan geçen yürüyerek pikniğe giden bi tayfanın peşine takılmmıştım hepberaber piknik yapmıştık ben anlamamıştım sonra evedönerken bunlar apartmanlarının önünde anlamıştm olayı koşup eve gitmiştim :) yediğim fırça da cabası peki burda kimin ki aptalca dalgınlık ben mi onlar mı :P[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

okul kapanmadan 2-3 ay önce çıkış zili çalmış ben çantayı almadan yürüyorum böyle bi rahatlık falan geldim servise arkadaş dedi çantan nerde ee şey kantinde dedim kaçış o kaçış euhe..
zor yetiştim..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

5 yaşımda gittiğimiz tatil köyünde 3 kat aşağıdaki kahvaltı mekanına inemk yerine 2 kat aşağıdaki girişe inip 30 dakika kadar annemi bekleyişim. ve ardından kayboldum diyerek bir yarım saatte odanın kapısında beklemem ve o sabah aç kalmam.. hatırladığım büyük dalgınlıklardan biri[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ehühe hepsi çok güzel.

Benimde su an hatirladigim en buyuk dalginligim cikistan bi önceki tenefüs herseyimi hazirlayip (ceketimi giyip , çantami alip vs.) okulun kapisina kadar gitmem, kapidaki görevliyle bi güzel kavga etmem sonra zilin çalmasi benim dumur bir halde sinifa dönmem ve herkesin yarilmasi =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 14 Temmuz 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
Gece çöpün kenarında bira şişesi açıp kapak yerine şişeyi çöpe atttım. sonra hay ****** diip yeni bi şişe aldım, gene aynı şeyi yaptım...
yarıldım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ilki benden yine bi içki dalgınlığı..

biizim sitenin havuzuna doğru inen bir merdiven var. Havuzun hemen yanında oturan zengin kişiliklerin garsonları havuza servis yapıyo falan... Ben de tenisten çıkmışım ACAYİP susamıştım.. adamı gördüm abi bi bardak lütfen acayip susadım dedim koydum kafaya diktim.. 3 lıkırdan sonra farkına varmak.. sonra aşaa havuza koşup deli gibi öksürüp havuz suyu içmek falan :)

2.si karneyi aldıktan sonra serviste otururken pencerenin yanına koymak, otoyola girince karnenin camdan uçması.. notların zaten kötü olduğu için olayı umursamamak :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 15 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
dalgınlık değilede merak aslında terayanın kokusu çok hoşuma giderdi bi gün dayanmadım tuttum ısırdım. tabi küçüğüm o sıralar baya.

Sen ne diyosun ben dondurmacıdan boş külah alıp tereyağı ve şokella ile yerdim. Dondurmaya benziyo diye öyle eğlenirdim. Babam da "ıyy, ayy, öğğ" derdi hep.
Şimdi aklıma gelince ben de öyle diyorum (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

Sİgara paketinin etrafında hani bi plastik folyo tarzı bişi olur ya ..dewamlı yakarsınız..ben oraya 50 ytl paramı koymuştum..
ardından cebime koydum..atmışım çöpe...
ogün nası aç kaldım annatamam[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 14 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Asliında pek dalgınlık sayılmaz ama sınıfta uzun eşek oynuyoduk ben atladım pantolon yırtıldı içinden de kırmızı boxer..

Bütün kızlar da sınıfta düşünün halimi...

aynısı banada olmustu benım boxer kırmızı deıldı ama :P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 4 yada 5 di denize koşar adımlarla gittim. su göbeğime geldi , göğsüme geldi , boynuma geldi , kafam suyun altında kaldı. neden suyun üstüne çıkmıyorum diye düşünürken kolluklarımın olmadığını fark ettım ve nasıl geri çıktığımı hatırlamıyorum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde okulda olan var bitane.Ortaokulda hocanın hemen önündeki sırada pencerenin kenarında oturuyodum,hoca genelde bana oğlum sıcak oldu pencereyi açıver derdi.gene bi gün ders zaten edebiyat sıkılıyom,dalmışım hoca birisine hararetle bişi anlatıyo,arada bi pencere lafı duydum.Kendi kendime heralde hoca gene pencereyi aç dedi sandım,kalktım açtım.Birden hocada dahil herkes bakakaldı sonra gülmeye başladılar tabi ben nolduğunu anlamamıştım.Sonradan öğrendiğime göre hoca birisine çok kızmış pencereyi açın kendimi aşağı atacam demiş,bende pencere lafını duyunca açmaya gitmiştim doğal olarak(pavlov köpeği misali) :)
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken marmariste annem ve bi arkadaşıyla yürüyoruz. ben korkuyorum ellerini tutmusum. karanlık biyere geldik ben ellerini bırakmıstım sora korktum tekrar tutayım dedim falan. neyse, karanlık yoldan çıktık, bi baktım iki tane herifin elini tutuyorum. baya bi tırsmıştım o zamanlar =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 yaşındayım yazlıkta yemekten sonra rakının yanında karpuz, kavun gibin mezeler var. Karpuzun içine rakının yarısı dökülmüş. Bende çok severmişim karpuz küçükken, karpuzları yiyip üstüne bide suyunun hepsini içmişim. Sonra sandalyenin üstüne çıkıp nağra atmaya (harbiden atıomuşum) başlayınca anlamışlar :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an benim dalgınlığım gelmedi ama arkadaşın başından geçeni anlatiim.

Kız arkadaşıyla sinemaya gidecek fkt parası yok bizim bi arkadaşa " abi 20 ylt borç verirmisin kızla sinemaya gidecem" msjını çekecek.
Neyse msjı yazdıktan sonra arkadaşa değilde sevgilisine yolladı :)

Aklıma bu geldi.[signature][hline]TW'ın GraLı =)
Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P

Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 15 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Şu an benim dalgınlığım gelmedi ama arkadaşın başından geçeni anlatiim.

Kız arkadaşıyla sinemaya gidecek fkt parası yok bizim bi arkadaşa " abi 20 ylt borç verirmisin kızla sinemaya gidecem" msjını çekecek.
Neyse msjı yazdıktan sonra arkadaşa değilde sevgilisine yolladı :)

Aklıma bu geldi.

off benim canım acıdı . oO[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yaz öss den sonra kendimi salmış hiçbirşeye dikkat etrmez olmuştum. Bol bol beykoza gidiyordfum anneannemlere. Evde maltepede olunca gidince kalıyordun yine öyle bir gün gittim beykoza öbür gün geri dönmüştüm. 2 gün sonra farkettimki cep tel. orda kalmış. O hafta sonu gittim yine telefonu almaya ama o da ne telefonda 20 küsür cevapsız arama 9 tane mesaj. Takıldığım hatunlardan biri ilk mesajda ilanı aşk etmiş tabii 5 gün geçince... bendende cevap yok bozulmuş hatun... Bide güzeldi... Kahretsin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Dalgınlık mı dersiniz artık bilemiyorum. Arkadaşımın başına geldi.

Lise 2'de dershanede en arka sırada oturuyoruz. Arkadaş da sandalyenin iki ayağı üzerinde bir arkaya bir öne gidip geliyodu. Tam arkaya doğru giderken 'zaart' diye bi ses çıktı. Böyle anlar hep de sınıfın en sessiz olduğu anlarda insanın başına gelir ya, öyle olmuştu yine. Bütün sınıf aynı anda kahkahalara boğuldu.
Arkadaşa dönüp naptın olm sen diyince ağzımla yaptım dedi ama yemezler. Hadi bi daha yap diyince kaldı öyle.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...