thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Eternal, 29 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Göthique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kel basa şimşir tarak demisler. zarar yok[signature][hline]Normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: daverc, 29 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Bide dusunmek lazim tabi kimse neden, bi eternal bi thanatos (aklima ilk gelenleri yazdim) icin boyle bi olay yaratmiyo diye, sonra yapilani tekrar sorgulamali. her saçmalayan için bir şey yapılacak olsa fabrika kurmak gerekirdi gerçi izledimde birşeye benzemiyor espri de yok içinde yani nesine güldünüz anlamadım ama arkadaş kızabilir suni polemik yaratmayalım, ilgili topicde zaten bir şekilde fikrinizi belirtmişsiniz.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: elaidi, 29 Temmuz 2005 00:20 tarihinde demiş ki: zaten depresif ve enteresan bi adam. yerim depresifligini, enteresanligini. burda gelip popularizim ugruna sevgilim oldu, sevgilim bayildi, intihar ettim olmedim falan diye topicler acmasin. hadi 1 kere acti, 2 kere acti, nedir bu ya hergun hergun bi kolpayla geliyor, daverc ne guzel soylemis "kel basa simsir tarak." :(((((((8888(((8888(((88[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Her sacmalayan icin bisey yapmak gerekmez pektabi, zira yapilan sey yerine oturuyosa ortada sorun yoktur demek istedim, pasa gonlunuz bilir :)[signature][hline]Normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: elaidi, 29 Temmuz 2005 00:20 tarihinde demiş ki: zaten depresif ve enteresan bi adam. üstüne bu kadar gitmenin alemi yok. başkalarıyla dalga geçmek kaldıramicak insanlar olduğu için her zaman espiriye çekilicek bişey değildir. mayhemmi kaldiramicak ehi sevgilileri destek cikar ona. olmadi intaar ederse de , gelip ben öldüm diye topic acar, hayatina devam eder.. hakli olabilirsin yinede , ayri bi topic acilmasi bence biraz abarti olmus ..[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne yapmışki bu adam bu kadar dalga geçtiniz[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: thanatos, 29 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: hergun bi kolpayla geliyor ahahaha[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 haa :-P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [Bu mesaj daverc tarafından 29 Temmuz 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yazık.bi insan ne yaparsa yapsın bu kadar yüklenilmez..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o zaman linkleri incele hocaefendi, biz çok çektik stres olduk. elalem oturdu ağladı sevgilisi öldü diye, kolpa'ya +1 plz. ha birde "kendimi o kadar müziğe kaptırdım ki, havadan metrelerce yüksekte kickflip atarken buldum kendimi" var, oranın da linkleri olsa keşke :D varmış: http://forum.paticik.com/view.php?id=120106 http://forum.paticik.com/view.php?id=128699 mayhem hawk o_O [Bu mesaj thelegbra tarafından 29 Temmuz 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ne yüklenmesi yahu dram manyagı yaptınız ortalıgı. Yüklenicek olsam bu adama her postunda yüklenirdim. iki dakka önce bi başlıkta geyik yaptım üstüne bu movie yi çektim adam burda 3k mesaj atmış kac tanesinin altına geçip yüklenmişim bi bak derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 topiklerini inceledım zamanında..ya kim olursa olsun o cocukluk yapıyorsa siz abilik yapın..rencide etmenin anlamı yok.. cocuk diyin geçin.yada dikkat çekmek istiyor diyin geçin..ama kimsenın onurunu rencide etmeyin.başınıza gelmesini istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dalga geçme kardeş kimse ile..birini ayıbı varsa ortaya cıkarmak yerine örtmeyi dene..sen şuan o insanın yerinde olmak istemessin değilmi.??[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çocuk değil ki? http://forum.paticik.com/view.php?id=126522 o olmasa prezervatif şirketleri ne yapardı.. her ay %98 koruma yapan kalitesiz prezervatifler yüzünden kendini doktorda buluyorlarmış ya ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya gereksiz laf furyasına kapılıp.adımı post kasıyor'a cıkarmıcam..neyse herkez bildiğini okusun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ahanda gormemistim abi bunu, vah vaah :((((((((([signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu "sevgilim öldü" di,yen sonra hemen bir başkasıyla beraber olan sontradan da yalan dolan biri olduğu ortaya çıkan kişi miydi? yoksa ben rumuzları mı karıştırıyorum? bu arada film çok anlamsız geldi harcadığım zamana acıdım bir an.. sona geçti[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şu olay hakkında son bi msj atıcam. Bence uzatmayın bu olayı. sonunda siz zararlı çıkmışsınız bi bakarsınız.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ahah tehdit edio la lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BabacumMostors, 29 Temmuz 2005 00:48 tarihinde demiş ki: bu "sevgilim öldü" di,yen sonra hemen bir başkasıyla beraber olan sontradan da yalan dolan biri olduğu ortaya çıkan kişi miydi? yoksa ben rumuzları mı karıştırıyorum? bu arada film çok anlamsız geldi harcadığım zamana acıdım bir an.. sona geçti 2dk feda olsun sizlere 120 saniyenin ne hesabı var patide bi ömür geçmiş 2 kere geç basarım refresh tusuna da bence şu selçuk erdem esprilerini bi kenara koyun be abi artık[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 29 Temmuz 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @elaidi :simdi adam sirf senin msgindan yüz bulup kutularca vitamin hapi icer, circir olur soora intaar etti olur ... sonucta biz suclu oluruz peh...[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 29 Temmuz 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benzetme yapmak istedim , rahatsiz olduysan bidaha yapmam.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Saçmalamaya başladınız ama.. Tamam adam bol keseden sallıyor olabilir ama size direkt olarak kastı oldu mu ki bu adamın göthique yazacak kadar ya da tipiyle ilgili yorum yapacak kadar agresif oldunuz?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar