Jester Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 son birkaç haftadır böyle bir durumla karşı karşıyayım, uykum gelmiyor. normalde saat 2-3 gibi yattıgımda uykuya dalmam saat 5 i buluyordu, bir saat fln önce yattım (saat 5 gibi) ama uyuyamadım hiçbir şekilde, güneş doğunca da rahatsız olup kalktım. ne yapılabilir? nasıl kurtulucam bu olaydan?[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bir gün uymuyorsun ertesi gün uykun geliyor mecbur erken yatıyorsun :D olmadı ertesi gün de aynı şeyi tekrarlıyorsun.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sana güzel birtavsiye aynı sorunu bende yaşıyordum bak şimdi kendi baya bir sık ( benim gibi 40 saate yakın uyuma ) artık gözlerin dayanamayacak kadar olsun fakat saat 12 - 1'e doğru gelsin(gece) . sonra uyu tabi evdekilerden birinden seni sabah kaldırmasını rica et 9 gibi.işkence olacak ama kalk.sonra spor yap açılırsın.bir bakarsın bi kerede imkansızı başardım.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aynen aynen saat 6 oldu hala ayaktayım yarasa gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 insomnia mı deniyordu buna?[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: thelegbra, 29 Temmuz 2005 05:57 tarihinde demiş ki: bir gün uymuyorsun ertesi gün uykun geliyor mecbur erken yatıyorsun :D olmadı ertesi gün de aynı şeyi tekrarlıyorsun. üstüste 16. gecem, sabah 6-6.30 arası yatıp öglen 12 de kalkıorum şu ana kadar neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım, bakalım ne olacak...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zeugna, 5-6 saat uyku yeterli bence[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bende hep böyleyim.[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 benimde uyku saatim 5-6 saati geçmiyor artık. çok güzel bir şey bence. uyuyarak hayatımı boşa geçiremem.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi hastalık var, yururken dusup uyuyakaliyosun yada baska bisey yaparken yani bi anda tak, film kopuyo. sakat...[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Uyku düzenini düzene sokmak istiyorsan Atarax diye bir hap var, uykunu cok iyi bir sekilde yogunlastırıyor, gece 10 veya 12 gibi alırsan 10 dakikada uyuyabilirsin hemen, sabahta erken kalkarsın zaten. 2 gün ilaç kullanıp ile uyku düzenin geri gelir.[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben saat 8-9 gibi yatarım 3-4 arası kalkarım[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Tristania, 29 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki: Uyku düzenini düzene sokmak istiyorsan Atarax diye bir hap var, uykunu cok iyi bir sekilde yogunlastırıyor, gece 10 veya 12 gibi alırsan 10 dakikada uyuyabilirsin hemen, sabahta erken kalkarsın zaten. 2 gün ilaç kullanıp ile uyku düzenin geri gelir. neden bilmiyorum doktorla falanda ugrasamam ama o uyku ilaclari benim uykumu getirmiyor sinirlendiriyor asabi oluyorum acayip onu alınca ama uyuyamıyorum bir turlu[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bu gece yer de yastıksız yorgansız okulun bir köşesinde uyumaya çalıştım, tabii başaramadım max 2 saat uyudum herhalde ve anladım uyku sorunu çekenlerin halini şükrettim halime[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 uykusuzluk psikolojik ve damarsal hastalıkların habercisi olabilir diye bir şey biliyorum. doktora görünmende fayda var.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Stresten oluyor. Okul zamanı kronik olarak yaşadığım bir şey. Saat 2:30-3 gibi uyuyorum, 5:50'de kalkıyorum. Stresten uzak durmaya çalış. Bol spor yap.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 böle birşey oldugunda hiç uyuma bir gün boyunca öbürsü günün aksami saat 12-1 gibi uykusuzluktan uyursun uyku düzeninde yerine gelir[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ayni sey banada olmustu 1 hafta boyunca. o bir hafta boyunca 3-4 gün hic uyku uyumadigimi biliyorum.... kendime sasmistim bende...´ ve isin kötüsü hicbisey de yiyemiyordum... nedeniyse asiri stresti... seninkide böyle birsey olmasin ?[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: tAKA, 29 Temmuz 2005 06:00 tarihinde demiş ki: insomnia mı deniyordu buna? Faithless-insomnia dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dııt dıt dırı dıt.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sürekli hareket halinde ol bilgisayar basinda durma ben valla yazin öyle yapiorum bilgisayar bunaltio resmen insani[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eve zaten aksam geliyorum 10-11 gibi.. dun saat 8 e kadar falan kıvrandıktan sonra başım çok ağrıdığı için opeth-damnation açıp uzandım yatağa uyuyamıyorum bari biraz dinleneyim diye. mışıl mışıl uyumuşum.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bendede vardı limonlu & bir kaşık balla yeşil çay içince süper rahatlıyordum uyumadan[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar