Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuzluk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son birkaç haftadır böyle bir durumla karşı karşıyayım, uykum gelmiyor.
normalde saat 2-3 gibi yattıgımda uykuya dalmam saat 5 i buluyordu, bir saat fln önce yattım (saat 5 gibi) ama uyuyamadım hiçbir şekilde, güneş doğunca da rahatsız olup kalktım.

ne yapılabilir? nasıl kurtulucam bu olaydan?[signature][hline]Live In Flames..
Mesaj tarihi:
bir gün uymuyorsun ertesi gün uykun geliyor mecbur erken yatıyorsun :D olmadı ertesi gün de aynı şeyi tekrarlıyorsun.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
sana güzel birtavsiye aynı sorunu bende yaşıyordum

bak şimdi

kendi baya bir sık ( benim gibi 40 saate yakın uyuma ) artık gözlerin dayanamayacak kadar olsun fakat saat 12 - 1'e doğru gelsin(gece) . sonra uyu tabi evdekilerden birinden seni sabah kaldırmasını rica et 9 gibi.işkence olacak ama kalk.sonra spor yap açılırsın.bir bakarsın bi kerede imkansızı başardım.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 29 Temmuz 2005 05:57 tarihinde demiş ki:
bir gün uymuyorsun ertesi gün uykun geliyor mecbur erken yatıyorsun :D olmadı ertesi gün de aynı şeyi tekrarlıyorsun.

üstüste 16. gecem, sabah 6-6.30 arası yatıp öglen 12 de kalkıorum

şu ana kadar neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım, bakalım ne olacak...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
benimde uyku saatim 5-6 saati geçmiyor artık. çok güzel bir şey bence. uyuyarak hayatımı boşa geçiremem.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
bi hastalık var, yururken dusup uyuyakaliyosun yada baska bisey yaparken yani bi anda tak, film kopuyo. sakat...[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Uyku düzenini düzene sokmak istiyorsan Atarax diye bir hap var, uykunu cok iyi bir sekilde yogunlastırıyor, gece 10 veya 12 gibi alırsan 10 dakikada uyuyabilirsin hemen, sabahta erken kalkarsın zaten.

2 gün ilaç kullanıp ile uyku düzenin geri gelir.[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair
The face of Melinda 'neath blackened hair.
Mesaj tarihi:
said:
Tristania, 29 Temmuz 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
Uyku düzenini düzene sokmak istiyorsan Atarax diye bir hap var, uykunu cok iyi bir sekilde yogunlastırıyor, gece 10 veya 12 gibi alırsan 10 dakikada uyuyabilirsin hemen, sabahta erken kalkarsın zaten.

2 gün ilaç kullanıp ile uyku düzenin geri gelir.

neden bilmiyorum doktorla falanda ugrasamam ama o uyku ilaclari benim uykumu getirmiyor sinirlendiriyor asabi oluyorum acayip onu alınca ama uyuyamıyorum bir turlu[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Bu gece yer de yastıksız yorgansız okulun bir köşesinde uyumaya çalıştım, tabii başaramadım max 2 saat uyudum herhalde ve anladım uyku sorunu çekenlerin halini şükrettim halime[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
uykusuzluk psikolojik ve damarsal hastalıkların habercisi olabilir diye bir şey biliyorum. doktora görünmende fayda var.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
böle birşey oldugunda hiç uyuma bir gün boyunca öbürsü günün aksami saat 12-1 gibi uykusuzluktan uyursun uyku düzeninde yerine gelir[signature][hline]there's a war going on
between my head and my heart
i wonder how they grew
so far apart
Mesaj tarihi:
ayni sey banada olmustu 1 hafta boyunca.
o bir hafta boyunca 3-4 gün hic uyku uyumadigimi biliyorum.... kendime sasmistim bende...´
ve isin kötüsü hicbisey de yiyemiyordum...
nedeniyse asiri stresti...
seninkide böyle birsey olmasin ?[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 29 Temmuz 2005 06:00 tarihinde demiş ki:
insomnia mı deniyordu buna?

Faithless-insomnia
dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dıt dııt dıt dırı dıt.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
sürekli hareket halinde ol bilgisayar basinda durma ben valla yazin öyle yapiorum bilgisayar bunaltio resmen insani[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
eve zaten aksam geliyorum 10-11 gibi..

dun saat 8 e kadar falan kıvrandıktan sonra başım çok ağrıdığı için opeth-damnation açıp uzandım yatağa uyuyamıyorum bari biraz dinleneyim diye.

mışıl mışıl uyumuşum.[signature][hline]Live In Flames..
  • Yeni Oluştur...