ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [spo1=Hede][/spo] [spo2=Hede 2][/spo] [spo3=Hede 3][/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hedeleri gördüm de... BURADAN YETKLILILERE SESLENIYORUM , BENIMDE OYUNUMU YAPIN BENDE MAX PAYNE POTANSİYELİ VAR PILİYZ[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Eskiden her önüne gelen albüm yapıyordu şimdilerde ise oyun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daha önce dediğim gibi süper bir oyun olcak bu. potansiyeli görebiliyorum. "dişh işh may şitiğ" gibi konuşan bir kahramanla hiç oynamamıştım, merakla bekliyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hay artık forumu değil tüm dünyayı hatta oyun dünyasını bile hophopçular bastı yaşanmaz artık oyun oynanmaz bu dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hele bone senden beklemezdim güvendiğim karlara dağ yağdırdın resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi öyle deme ya, bak trailer'ı izle, bir daha unutamassın. çok karizma konuşuyor, hele oyun süper aksiyon olcakmış, orda burda yazılanları okudum, half-life 2'nin pabucunu dama atıcakmış :-P "vatş maynş iş maynş, vatş yoğuvz iş maynş. Ay yan di şityiits, diş vooğ siti iş mayns. end ay nevığ andığstend hav pipığ foyget det"[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fiftisentten ne köy ne kasaba olur sadece mafya olur...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi bu oyun kopuk ötesi olcak. Offf be GTA'da bütün bi şehri katletmiştim o sahneyi seyretmek kadar zevk almadım. Bide üstüne seyretmeyi bırak oynıcaksın Allah bee. KATLİAMMMMMMMMMMMMM.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi harekete hasta oldum ya en sonda herif enseye silahı dayadığında dönüp koyuyo ya çenesine off yaaa... Adam dövmek istiyorum lan tutmayın beni..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi benim bu sondaki hareketi direk bi yerde denemem lazım. Kum torbası falanda kesmez.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 do not flood, use edit button pls. pls'i de unutma.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Bonecrusher, 01 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki: yüzyılın oyunu geliyor. gangsta rap olayına başlıycaz. adamın sesi yeter lan yo yo c'mon! BoneCrusher Afro Zenci Moduna Giricez Saçlar Kabarık .. Yo Check it out man Diyerek Sokaklarda Dolaşıcaz ? Sonra Voodo Stili arabalarla Zıplaya Zıplaya yol alcaz .. West Coast Man ... Yo :D eehhee[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öyle tabii, neden Bone Crusher diye bir hop-hop grubu var sanıyorsun? Ben kurdum. Ayrıca Bone Crusher - Take Ya Clothes Off gibi şarkılarının da sözlerini ben yazıyorum, adamlar bana para ödüyor. Çok pis mafya işine de girdim, iyi para varmış valla :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bonecrusher the legend hani olmadı 50 cent i sevdiricen artık, az kalmış[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 traj amaçlı bir oyun bence. harry potter gibi bir şey. sadece adını kullanarak birşeyler yapıyorlar ve başarısız oluyor. trial güzeldide oyunun böyle çıkacağını hiç sanmıyorum nedense[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sevmezdim zaten 50 centi, adam çekip geliyor kliplere konserlere gözlerden belli. Bir de candy shopun videosunu izledim ve nefret ediyorum adamdan tam şeref ya[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 This is how we do .. :) .. BoneCrusher Hummerlar Senden mi ^^ ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 helikopter almıştım sizin için ama, hummer olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kesin fiftycentin ününden gençlerdeki gözünden faydalanmaya çalışıyolar. Hani kurtlar vadisi izleyen ve fiftycentin sabıkalı hayatını duyunca fiftycentçi olan amele gençler var ya onlar gibileri işte hedefleri... e lida bi? heedleedl belel lidil bi? madafaka pimp... Bu adamı sevmiyorum :/ [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 29 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Dev, 29 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte... Keşke öyle bi oyun Olsa ya .. Californiaction Online ^^ eheh Ama gerçekten çok güzel grafikleri vardı :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar