ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [spo1=Hede][/spo] [spo2=Hede 2][/spo] [spo3=Hede 3][/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hedeleri gördüm de... BURADAN YETKLILILERE SESLENIYORUM , BENIMDE OYUNUMU YAPIN BENDE MAX PAYNE POTANSİYELİ VAR PILİYZ[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Eskiden her önüne gelen albüm yapıyordu şimdilerde ise oyun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daha önce dediğim gibi süper bir oyun olcak bu. potansiyeli görebiliyorum. "dişh işh may şitiğ" gibi konuşan bir kahramanla hiç oynamamıştım, merakla bekliyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hay artık forumu değil tüm dünyayı hatta oyun dünyasını bile hophopçular bastı yaşanmaz artık oyun oynanmaz bu dünyada
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hele bone senden beklemezdim güvendiğim karlara dağ yağdırdın resmen
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi öyle deme ya, bak trailer'ı izle, bir daha unutamassın. çok karizma konuşuyor, hele oyun süper aksiyon olcakmış, orda burda yazılanları okudum, half-life 2'nin pabucunu dama atıcakmış :-P "vatş maynş iş maynş, vatş yoğuvz iş maynş. Ay yan di şityiits, diş vooğ siti iş mayns. end ay nevığ andığstend hav pipığ foyget det"[signature][hline]Beş Hececiler
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fiftisentten ne köy ne kasaba olur sadece mafya olur...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi bu oyun kopuk ötesi olcak. Offf be GTA'da bütün bi şehri katletmiştim o sahneyi seyretmek kadar zevk almadım. Bide üstüne seyretmeyi bırak oynıcaksın Allah bee. KATLİAMMMMMMMMMMMMM.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi harekete hasta oldum ya en sonda herif enseye silahı dayadığında dönüp koyuyo ya çenesine off yaaa... Adam dövmek istiyorum lan tutmayın beni..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Abi benim bu sondaki hareketi direk bi yerde denemem lazım. Kum torbası falanda kesmez.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 do not flood, use edit button pls. pls'i de unutma.[signature][hline]Beş Hececiler
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Bonecrusher, 01 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki: yüzyılın oyunu geliyor. gangsta rap olayına başlıycaz. adamın sesi yeter lan yo yo c'mon! BoneCrusher Afro Zenci Moduna Giricez Saçlar Kabarık .. Yo Check it out man Diyerek Sokaklarda Dolaşıcaz ? Sonra Voodo Stili arabalarla Zıplaya Zıplaya yol alcaz .. West Coast Man ... Yo :D eehhee[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öyle tabii, neden Bone Crusher diye bir hop-hop grubu var sanıyorsun? Ben kurdum. Ayrıca Bone Crusher - Take Ya Clothes Off gibi şarkılarının da sözlerini ben yazıyorum, adamlar bana para ödüyor. Çok pis mafya işine de girdim, iyi para varmış valla :-P[signature][hline]Beş Hececiler
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bonecrusher the legend hani olmadı 50 cent i sevdiricen artık, az kalmış[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 traj amaçlı bir oyun bence. harry potter gibi bir şey. sadece adını kullanarak birşeyler yapıyorlar ve başarısız oluyor. trial güzeldide oyunun böyle çıkacağını hiç sanmıyorum nedense[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sevmezdim zaten 50 centi, adam çekip geliyor kliplere konserlere gözlerden belli. Bir de candy shopun videosunu izledim ve nefret ediyorum adamdan tam şeref ya[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 This is how we do .. :) .. BoneCrusher Hummerlar Senden mi ^^ ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 helikopter almıştım sizin için ama, hummer olsun bari
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kesin fiftycentin ününden gençlerdeki gözünden faydalanmaya çalışıyolar. Hani kurtlar vadisi izleyen ve fiftycentin sabıkalı hayatını duyunca fiftycentçi olan amele gençler var ya onlar gibileri işte hedefleri... e lida bi? heedleedl belel lidil bi? madafaka pimp... Bu adamı sevmiyorum :/ [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 29 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Dev, 29 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte... Keşke öyle bi oyun Olsa ya .. Californiaction Online ^^ eheh Ama gerçekten çok güzel grafikleri vardı :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Öne çıkan mesajlar