Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 Cent Bulletproof

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hedeleri gördüm de...
BURADAN YETKLILILERE SESLENIYORUM , BENIMDE OYUNUMU YAPIN BENDE MAX PAYNE POTANSİYELİ VAR PILİYZ[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Eskiden her önüne gelen albüm yapıyordu şimdilerde ise oyun...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
daha önce dediğim gibi süper bir oyun olcak bu. potansiyeli görebiliyorum.
"dişh işh may şitiğ" gibi konuşan bir kahramanla hiç oynamamıştım, merakla bekliyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
abi öyle deme ya, bak trailer'ı izle, bir daha unutamassın. çok karizma konuşuyor, hele oyun süper aksiyon olcakmış, orda burda yazılanları okudum, half-life 2'nin pabucunu dama atıcakmış :-P

"vatş maynş iş maynş, vatş yoğuvz iş maynş. Ay yan di şityiits, diş vooğ siti iş mayns. end ay nevığ andığstend hav pipığ foyget det"[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
yüzyılın oyunu geliyor. gangsta rap olayına başlıycaz.
adamın sesi yeter lan
yo yo c'mon!

BoneCrusher Afro Zenci Moduna Giricez Saçlar Kabarık .. Yo Check it out man Diyerek Sokaklarda Dolaşıcaz ? Sonra Voodo Stili arabalarla Zıplaya Zıplaya yol alcaz .. West Coast Man ... Yo :D eehhee[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
öyle tabii, neden Bone Crusher diye bir hop-hop grubu var sanıyorsun? Ben kurdum.
Ayrıca Bone Crusher - Take Ya Clothes Off gibi şarkılarının da sözlerini ben yazıyorum, adamlar bana para ödüyor.
Çok pis mafya işine de girdim, iyi para varmış valla
:-P[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
traj amaçlı bir oyun bence. harry potter gibi bir şey. sadece adını kullanarak birşeyler yapıyorlar ve başarısız oluyor. trial güzeldide oyunun böyle çıkacağını hiç sanmıyorum nedense[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Sevmezdim zaten 50 centi, adam çekip geliyor kliplere konserlere gözlerden belli. Bir de candy shopun videosunu izledim ve nefret ediyorum adamdan tam şeref ya[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Kesin fiftycentin ününden gençlerdeki gözünden faydalanmaya çalışıyolar. Hani kurtlar vadisi izleyen ve fiftycentin sabıkalı hayatını duyunca fiftycentçi olan amele gençler var ya onlar gibileri işte hedefleri...

e lida bi? heedleedl belel lidil bi?

madafaka pimp...

Bu adamı sevmiyorum :/

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 29 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 29 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
Banane ... banane...red hot chilli pepers'ın californiacation klibindeki oyunu isterim ... isterim de isterim işte...

Keşke öyle bi oyun Olsa ya .. Californiaction Online ^^ eheh
Ama gerçekten çok güzel grafikleri vardı :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
  • Yeni Oluştur...