bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı kalecisi Mondragonun 3 yıl daha sarı-kırmızılı takımda oynayacağını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın kalecisi Faryd Mondragonun kulübümüzle devam etmekte olan sözleşmesi, dün akşam başkan Özhan Canaydın ile yaptığı toplantı sonrasında 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıla çıkarılmıştır. Faryd Mondragon, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatarak takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu belirtmiştir" denildi.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki[Bu mesaj bonfbonf tarafından 26 Temmuz 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fenerlilere ve beşiktaşlılara hayırlı olsun :P 6-0 daki kaleci bu değil miydi? [signature][hline]... that's me in the corner... [Bu mesaj turambarturin tarafından 26 Temmuz 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu adam her sezon sonu bi yere gitmeye çalısıyo ama gese de kalıyo her seferinde gese de kabulleniyo o daha bi ilginçtir yazık.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kaynak?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Aç gazeteleri oku veya haber sitelerine gir bak kaynak diyeceğine.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Parasızlığın gözü kör olsun :) bir adama bu kadar taviz verilir mi yahu?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 transfer yapmakta zorluk çeken bir kulüp olduğu ve aykut ile bu işin olmayacağını bildikleri için artık söylediklerini yutmakta haklılar bence galatasaray'ın başarısı için.yani zaten yönetimin bir özelliği yok mondragon için söylediklerini yutsalar birşey farketmez taraftarın gözünde.bu açıdan bakarsak mondragon'un faydasını düşünürsek bence mantıklı hareket etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: insight, 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Kaynak? Sallamıştım bi tarafımdan aslında ama... http://www.milliyet.com.tr http://www.milliyet.com.tr/2005/07/26/son/sonspo06.html[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mondragon ailem İtalya'da yaşamak istiyor bu nedenlede Galatasaray Klübünün bilgisi dahilinde Palermo'yla görüştüm. Sonrada geldim Galatasaray'la görüştüm. Galatasaray'da mutlu olduğuma karar verip burda kaldım" diyor ki bu son derece normal bir durum. Niye herkes bunu bu kadar büyütüp yönetime laf sokma çabasına giriyor ah bir anlasam. Canaydın bu klüp için bir şanstır. Ama başarıyı sadece şaşalı galibiyetlerde arayan, Galatasaraylılık külütüründen bir haber, klübün mali yapılanmasında nerden nereye geldiğini bilmeyen cahil zihniyetler bunu anlıyamaz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 defolup gitseydi keşke, zaten istediği parayı palermodan verselerdedi 1 dk bile beklemeden giderdi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eveeet, ilk kriz bitti, şimdi sırada ribery yüzünden marsilyadan 10milyon euro almak, pires, solari, davids, rui costa, gallardo, ze roberto ve sorin in transferleri, bi de bikaç türk takviye (altıntop kardeşler, emre, yıldıray..) var. Onları da hallettik mi tamamdır. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Oh rahatladık valla.. Kapalı köşelerden gol atmaya decam edebilicez..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: forgiver, 26 Temmuz 2005 14:18 tarihinde demiş ki: defolup gitseydi keşke, zaten istediği parayı palermodan verselerdedi 1 dk bile beklemeden giderdi. palermo 1.6 galatasaray 1.1 milyon veriyordu sanirim mondiye. fiyatinda artirim istiyordu yapmistir gs bisi , imzalamistir o da. hayirli olsun.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yine gese febe muhabbetleri başladı.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben hala palermodan istediği ücreti alamadığı için gitmediğini düşünüyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 GS geçen sene 900.000 veriyodu, bu sene önce 1, sora da 1.1m ye çıkardılar ücreti sora son pazarlık noldu bilmiyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Rewendor, 26 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Eveeet, ilk kriz bitti, şimdi sırada ribery yüzünden marsilyadan 10milyon euro almak, pires, solari, davids, rui costa, gallardo, ze roberto ve sorin in transferleri, bi de bikaç türk takviye (altıntop kardeşler, emre, yıldıray..) var. Onları da hallettik mi tamamdır. :) selam ben dunyali, sen nerden :p tv8 1.2 dedi ama bilmiyorum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Galatasaray icin en hayırlı imza. Kim ne derse desin gecen sezonun en başarılı kalecisidir. Bir Fenerli olarak tebrik ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 forgivere katiliorm mondragon son derece para canlisi bir insan kiralik gelidgi ilk sezonun sonunda gs il eanlasacakken bjk araya girer mondragon olayi yawaslatr ve öncekine gore cok cok yuksek bi ucretle mondi kalir sonralari da her sezon mondi parayi sorun eder[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Parasızlıgın gözü kör olsun işte arkasından konusurlar ama sonra imza attırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @reingman40: Bilmeden sallamanız öldürüyo beni. Kiralık geldiği senenin ardından Beşiktaş'ta Mondragon'u istemiştir, bu doğrudur ama teklifi -DOĞAL OLARAK- Metz klubüne yapmıştır. Çünkü bonservis Metz'in elindedir. Metz'te iki klubün rekabetinden yararlanarak oyuncusunu daha yüksek bir fiyata satmayı başarmıştır. Olayla Mondragon'un zerre ilgisi yoktur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Selamon, 26 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Mondragon ailem İtalya'da yaşamak istiyor bu nedenlede Galatasaray Klübünün bilgisi dahilinde Palermo'yla görüştüm. Sonrada geldim Galatasaray'la görüştüm. Galatasaray'da mutlu olduğuma karar verip burda kaldım" diyor ki bu son derece normal bir durum. Niye herkes bunu bu kadar büyütüp yönetime laf sokma çabasına giriyor ah bir anlasam. Canaydın bu klüp için bir şanstır. Ama başarıyı sadece şaşalı galibiyetlerde arayan, Galatasaraylılık külütüründen bir haber, klübün mali yapılanmasında nerden nereye geldiğini bilmeyen cahil zihniyetler bunu anlıyamaz. ANLAYAMAZDA BOŞVER TAKMA.illakı ortamı gercekler ulan elınızle 6 yapın ondan sonra gelınde bızle 6-0 ı soleın kaç sene geçtı hala o konu hakkında otenlerı kınıyorum!![signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adam mort artık be 40 yaşına kadar mı oynucak??[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kalecilikte yaş önemli değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 20 yaşındaki kaleciyle 40 yaşındaki kaleci 1 mi rewendor 40 yaşındaki daha tecrübeli olur ama refleksleri flan zayıflar 20 yaşındaki kaleci tecrübesiz olur ama istekli olur ve refleksleri olur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar