Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mondragon 3 yıl daha Galatasaray'da

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı kalecisi Mondragonun 3 yıl daha sarı-kırmızılı takımda oynayacağını açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın kalecisi Faryd Mondragonun kulübümüzle devam etmekte olan sözleşmesi, dün akşam başkan Özhan Canaydın ile yaptığı toplantı sonrasında 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıla çıkarılmıştır.
Faryd Mondragon, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatarak takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu belirtmiştir" denildi.
[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 26 Temmuz 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu adam her sezon sonu bi yere gitmeye çalısıyo ama gese de kalıyo her seferinde gese de kabulleniyo o daha bi ilginçtir yazık.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

transfer yapmakta zorluk çeken bir kulüp olduğu ve aykut ile bu işin olmayacağını bildikleri için artık söylediklerini yutmakta haklılar bence galatasaray'ın başarısı için.yani zaten yönetimin bir özelliği yok mondragon için söylediklerini yutsalar birşey farketmez taraftarın gözünde.bu açıdan bakarsak mondragon'un faydasını düşünürsek bence mantıklı hareket etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 26 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
Kaynak?

Sallamıştım bi tarafımdan aslında ama...

http://www.milliyet.com.tr
http://www.milliyet.com.tr/2005/07/26/son/sonspo06.html[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki
Sosyal ağlarda paylaş

Mondragon ailem İtalya'da yaşamak istiyor bu nedenlede Galatasaray Klübünün bilgisi dahilinde Palermo'yla görüştüm. Sonrada geldim Galatasaray'la görüştüm. Galatasaray'da mutlu olduğuma karar verip burda kaldım" diyor ki bu son derece normal bir durum. Niye herkes bunu bu kadar büyütüp yönetime laf sokma çabasına giriyor ah bir anlasam. Canaydın bu klüp için bir şanstır. Ama başarıyı sadece şaşalı galibiyetlerde arayan, Galatasaraylılık külütüründen bir haber, klübün mali yapılanmasında nerden nereye geldiğini bilmeyen cahil zihniyetler bunu anlıyamaz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet, ilk kriz bitti, şimdi sırada ribery yüzünden marsilyadan 10milyon euro almak, pires, solari, davids, rui costa, gallardo, ze roberto ve sorin in transferleri, bi de bikaç türk takviye (altıntop kardeşler, emre, yıldıray..) var. Onları da hallettik mi tamamdır. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 26 Temmuz 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
defolup gitseydi keşke, zaten istediği parayı palermodan verselerdedi 1 dk bile beklemeden giderdi.

palermo 1.6

galatasaray 1.1 milyon veriyordu sanirim mondiye.

fiyatinda artirim istiyordu yapmistir gs bisi , imzalamistir o da.

hayirli olsun.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 26 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Eveeet, ilk kriz bitti, şimdi sırada ribery yüzünden marsilyadan 10milyon euro almak, pires, solari, davids, rui costa, gallardo, ze roberto ve sorin in transferleri, bi de bikaç türk takviye (altıntop kardeşler, emre, yıldıray..) var. Onları da hallettik mi tamamdır. :)

selam ben dunyali, sen nerden :p

tv8 1.2 dedi ama bilmiyorum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@reingman40: Bilmeden sallamanız öldürüyo beni. Kiralık geldiği senenin ardından Beşiktaş'ta Mondragon'u istemiştir, bu doğrudur ama teklifi -DOĞAL OLARAK- Metz klubüne yapmıştır. Çünkü bonservis Metz'in elindedir. Metz'te iki klubün rekabetinden yararlanarak oyuncusunu daha yüksek bir fiyata satmayı başarmıştır. Olayla Mondragon'un zerre ilgisi yoktur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 26 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Mondragon ailem İtalya'da yaşamak istiyor bu nedenlede Galatasaray Klübünün bilgisi dahilinde Palermo'yla görüştüm. Sonrada geldim Galatasaray'la görüştüm. Galatasaray'da mutlu olduğuma karar verip burda kaldım" diyor ki bu son derece normal bir durum. Niye herkes bunu bu kadar büyütüp yönetime laf sokma çabasına giriyor ah bir anlasam. Canaydın bu klüp için bir şanstır. Ama başarıyı sadece şaşalı galibiyetlerde arayan, Galatasaraylılık külütüründen bir haber, klübün mali yapılanmasında nerden nereye geldiğini bilmeyen cahil zihniyetler bunu anlıyamaz.

ANLAYAMAZDA BOŞVER TAKMA.illakı ortamı gercekler ulan elınızle 6 yapın ondan sonra gelınde bızle 6-0 ı soleın kaç sene geçtı hala o konu hakkında otenlerı kınıyorum!![signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

adam mort artık be 40 yaşına kadar mı oynucak??[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

20 yaşındaki kaleciyle 40 yaşındaki kaleci 1 mi rewendor
40 yaşındaki daha tecrübeli olur ama refleksleri flan zayıflar
20 yaşındaki kaleci tecrübesiz olur ama istekli olur ve refleksleri olur[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...