shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 warriorım, başlık açıklayıcı zaten.. kalkanı partylerde kullanıyorum genellikle damage vermeye yönelik bi karakter. 2 elli silahlar mı 2 silah mı kullanmak daha iyidir? bana dual wield daha hoş ve güçlü gibi geliyo ama emin diilim bi de silahlarımı nası karşılaştırıcam yani dual wield yaptıımda verdiim damage mı daha yüksek 2h'de mi nası anlicam? character sheetden bakıyorum dual wieldın damagelarını falan topluyup öyle karşılaştırıyorum ama emin diilim neyse çok uzattım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dual weild al daha cok rage in olur (gerçi warrioru o kadar bilmiorum ama tahminen öle olur)cok hızlı kesersin mobları.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 offhandin vurma olasılığı ve dps si düşük oluyo ama talent var sanırım onunla dps artıyo ama chance to hit yine düşük yani 2h silah daha sağlıklı geliyo bana... tabii en iyisi dps sayacı var onunla dene gör sen karar ver yöntemi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Talentlerinle alakalı bu sorunun cevabı birazda. 31 Arms 20 furry ile Two handed kullanmam gerekir. Furry e ağırlık vermişsen Dual wield daha mantıklıdır.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ben blademaster/grom hellscream fantazisi yapmak istiyorum elime 2 handed sword alıp. ancak herkes dual wield ile daha fazla rage alınır diyor. o zaman daha avantajlı konuma gelmiyor mu? hem aynı damage'i -belki de fazlasını- veriyorsun, hem de daha hızlı rage alıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bone belki daha fazla dmg veriyorsun ancak şöyle bir olay var. Şimdi dual wield kullanırsan rogue gibi oluyorsun 100 100 500 100 100 200 falan diye dmg veriyorsun. Öbür türlü bi anda MS+WW peşpeşe vurduğunda rakibin kaçacak/heallenecek/heal potion kullanabilecek zamanı kalmıyor tabi bence. Sonuçta 15-20 günlük warrior um :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dual wield'de kaçacak daha az zaman bulamıycak mı sonuçta? great axe kullanırken arada çok zaman geçiyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 instant vuruşlar hangileri ww instant da , ms?[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dual wield de öldürücü tek vuruşun var oda Execute e zaten kimse %20 den sonra heal basmaya uğraşmıyor warriorla savaşırken. Düşmanın hp si %50 kalmışken kaçsam mı kaçmasam mı diye düşünüyo veya heal atmaya yelteniyor. MS+WW yi öyle zamanlarda vurduğunda ki çok kısa bir sürede vurabiliyorsun çat diye düşüyo. Ama Dual wield ile sürekli dmg veriyorsun daha çabuk kaçmayı düşünüyor veya heal basmaya yelteniyor falanda falan. Ama işte tarz meselesi ben burst dmg i seviyorum bi başkası hızlı dmg vermeyi burst dmg e tercih ediyor. Ama bana daha mantıklı geliyor two hand ve dediğim gibi two hand kullanıyorum yani dolasıyla birazda taraflı bi yazdıklarım :) Üsttekine cevap MS = MOrtal strike. Oda instant aynı WW gibi. [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 29 Temmuz 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ww+ms atacağı rage e hs spamlese baya üzer gibi gözüküyor uzaktan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hs next melee attack olduğundan aslında 15 rage istiyor gibi görünsede 15+next melee attackdan alacağınız rage kadar rage yemiş oluyor. Buda yaklaşık bi ww veya Ms ye denk geliyor şimdi baktığımızda Heroic ile 1k vurduğunuzu düşünün. Aynı şekilde WW veya MS vursanız onlada 1k vurduk diyelim. Ancak ww veya MS instant olduğundan bir sonraki melee attack da boşa çıkyıor oradanda dmg kazanıyorsunuz anlatabilmişimdir umarım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Iyi warrior = WW + MS + Exe + Luck Garanti warrior = Luck yerine en bashinda reckness basan warrior. 50 kere yazdim bi daha yaziyim. Pvp = 31/20 Arms Fury 2h Axe (polearm yerine axe cunki ordaki imp hamstingi alcaz ama yok vermem o kadar para ben bi baltaya diosaniz polearm kullanin) Pvm = 30/21 Fury Arms Dw Fantazi = 25/26 Arms fury & 2 tane flurry axe[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 malinin yazilari okuyorumda ufaktan cozmeye bashlamish wariroru hs spam olmaz falan vay vay. comez warrior seni .. ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pvp'de en etkilisi arms/furry şu anda, ha bulsam iki flurry fantezi yapıcamama denk gelmedi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu arada level 30'um ben ona göre tavsiyeler olursa daha iyi olur.. yani şu sıralar bilmemne kullan şu özelliğin gelince bilmemneye geçersin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 off çok kararsız kaldım ya. dual wield kullanırken overpower critical alırsa 2 silah da critical vurmuyo dimi biri vuruyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oldu :) speciallerde sadece main hand vurur ne vuruyorsa. ms olsun op olsun hs olsun sadece main hand.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dw ile ilgili ne değişiklik yapmışlardıda DW bu kadar tartışılır hale geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Delidumrul, 29 Temmuz 2005 04:13 tarihinde demiş ki: malinin yazilari okuyorumda ufaktan cozmeye bashlamish wariroru hs spam olmaz falan vay vay. comez warrior seni .. ;) Teveccünüz efendim / said: copperelf, 29 Temmuz 2005 14:35 tarihinde demiş ki: dw ile ilgili ne değişiklik yapmışlardıda DW bu kadar tartışılır hale geldi? DW için talent eklediler off hand in dmg ini artıran. BAşka bişey yok değişen. [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 29 Temmuz 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar