Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben 1.6.0 patch indirdim ama servere bağlan dediğimde versiyon uymuyor diyor ama neden versiyon aynı 1.6.0 bende aynısını indirdim 190m bişe neden uymuyor acaba bana bi yardım edecek varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yanlış versiyon indirmişsindir belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sanmıyom blizard dın 1.6.0 versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eu ve us sürümleri farklıdır sen hangisinde oynuyorsun ve indirdiğin patch'in tam adı ne[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Almanca patch cince patch ingilizce patch gibide alt turevleri var birde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben direk blizarddan indirdim oyunun direk patch indirdim sanırım eu olacak yani başka yerden indirmedim cd kurdum kurduktan sonra oyunu açtım orda direk patch yaptım 190m lık 1.6.0 yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 wow-1.6.0-enUS-patch yazıyo sanırım hangisi bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 US serverları için patch o EU serverda oynuyor isen veya EUdan almış isen WoWu çalışmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 servere bağlan dediğim de böyle hata veriyor bu nedir acaba verisiyon diyor galiba your version does not match the server's version. This may make your game crahs or cause unknown problems. Are you sure you wish to connect? diye hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki EU patch nerden indirebilirim bana yardım edermisiniz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bi US serverı var. bi de EU serverı var. ikisinin patchlerinde küük değişiklikler olsa da oyun oynamanı engelleyebilir. EU patchini indirmen lazım, sen US indirmişsin. abso'nun dediğini açtım biraz, umarım yardımcı olur :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Temmuz 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 anladım saolun ama nerden indirecem peki eu patchni onuda söylerseniz tam olur :P biraz fazla şey istedim ama o olmassa olmuyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 wow-europe.com a bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o siteye baktımda patch dowloand bulamadım bana tam downloand lı sitesini verirseniz sevinirim bunda bulamadım bana eu patch tam dowloand lı site linkilni veriseniz çok sevinecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yokmuya eu patch link olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 www.fileplanet.com adresinden WoWa girip patch linkine girdin mi bir link çıkıyor ordan US versiyon değil enGB versiyonu indirmeyi dene bir istersen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar