Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 1.6.0 patch indirdim ama servere bağlan dediğimde versiyon uymuyor diyor ama neden versiyon aynı 1.6.0 bende aynısını indirdim 190m bişe neden uymuyor acaba bana bi yardım edecek varmı acaba
Mesaj tarihi:
eu ve us sürümleri farklıdır sen hangisinde oynuyorsun ve indirdiğin patch'in tam adı ne[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ben direk blizarddan indirdim oyunun direk patch indirdim sanırım eu olacak
yani başka yerden indirmedim cd kurdum kurduktan sonra oyunu açtım orda direk patch yaptım 190m lık
1.6.0 yazıyodu
Mesaj tarihi:
servere bağlan dediğim de böyle hata veriyor bu nedir acaba
verisiyon diyor galiba

your version does not match the server's version. This may make your game crahs or cause unknown problems. Are you sure you wish to connect?

diye hata veriyo
Mesaj tarihi:
bi US serverı var. bi de EU serverı var. ikisinin patchlerinde küük değişiklikler olsa da oyun oynamanı engelleyebilir. EU patchini indirmen lazım, sen US indirmişsin.

abso'nun dediğini açtım biraz, umarım yardımcı olur :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 29 Temmuz 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o siteye baktımda patch dowloand bulamadım bana tam downloand lı sitesini verirseniz sevinirim bunda bulamadım bana eu patch tam dowloand lı site linkilni veriseniz çok sevinecem
  • Yeni Oluştur...