hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadaslar dun trgdy ile dolasırken benim cok hoslandıgım ve aşık oldugum kızı goruk bi 3 saat konustuk dolastık evlerine fln bıraktık cok gzl bi gun oldu ne yapıcamı bilmiom ama kız arkadas kalmak istio ne yapacağamı bilmiom fikir verirseniz cok sevinirim[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... uA.com Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 05 Haziran 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben kizi kendime ask edicem nihahahaha cok kotuyum saka saka yazk ya cocuk titriyodu resmen bosver kanka olcak o is bekle sen inan bana[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 zamana bırak inşallah olur.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 işallah 3 ay beklemekten kurudum valla 3 AY ne üç ayı 4 ay oldu valla[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 05 Haziran 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 buralarda bir de "hayvanlar gibi aşık olmak isteyen" birisi vardı diyecektim meğer o da kankan trgdy miş... ee madem sende "hayvan gibi aşıksın" yardım etsene arkadaşına da,yol yordam göster,bir elinden tut,ne diye forum köşelerinde derman arattırıyorsun adama...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 adama aşık olcak kız cıksa karsına aşık olcek ama yok işte :) benm karşıma cıktı paramı aşkmı sorusna para diodum ama kız karsıma cıktıktan sonra tum fikrim deisti aşk diorum..[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bonepart gelir birazdan[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 cok guldum frigg lol[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 pek beklemişsin be ;) daha bekle ohoo...sabreden derviş muradına ermiş[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 uzaklaş o kızdan biraz. araya mesafe koy,böyle diyen kızdan bişeyler bekleme hemen.Ayrıca enbaşında suskun ve arkadaşca yaklaşmışsan sonucunda olayları tersine çeviremeyebilirsin. Enbaşında biraz pij olcanki olayları istediğin gibi yönlendirebilesin. Edik:unuttum söylemeyi,biraz sen uzaklaş öyle bişey yok gibi hatta başkasını bul bisüre takıl ama yinede muhabbetini ve iletişimini o kızla kesme,ve olanları falan anlat işe yarayabilirde yaramayabilirde kızın hiç umrunda olmazsa bunlar ozaman ümidi kesmeye başlayabilirsin. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 05 Haziran 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 insan gibi aşık ol belki gelir :P (İşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hayvanlar direk çiftleşmeye geçiyor valla. hani hayvanlar gibi aşığım diyorsun da, yani. ehm.[signature][hline]- frodo is back sauron. - FUCK! evet evet, onlar da nick değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ne bu sizin hayvanlıklarınız eytere bea[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Korax, 05 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: uzaklaş o kızdan biraz. araya mesafe koy,böyle diyen kızdan bişeyler bekleme hemen.Ayrıca enbaşında suskun ve arkadaşca yaklaşmışsan sonucunda olayları tersine çeviremeyebilirsin. Enbaşında biraz pij olcanki olayları istediğin gibi yönlendirebilesin. Edik:unuttum söylemeyi,biraz sen uzaklaş öyle bişey yok gibi hatta başkasını bul bisüre takıl ama yinede muhabbetini ve iletişimini o kızla kesme,ve olanları falan anlat işe yarayabilirde yaramayabilirde kızın hiç umrunda olmazsa bunlar ozaman ümidi kesmeye başlayabilirsin. deniycem :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Frigg, 05 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: buralarda bir de "hayvanlar gibi aşık olmak isteyen" birisi vardı diyecektim meğer o da kankan trgdy miş... ee madem sende "hayvan gibi aşıksın" yardım etsene arkadaşına da,yol yordam göster,bir elinden tut,ne diye forum köşelerinde derman arattırıyorsun adama... ROFL!!![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya bir kız bir insanın hayatını bu kadarmı deyiştirir ya depresyona girecem desem yeridir ağlmak istiom yaa of be[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zaman herseyin ilacı:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: hellspe, 05 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki: işallah 3 ay beklemekten kurudum valla 3 AY ne üç ayı 4 ay oldu valla o zaman senin iş zor :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 impossible nothing :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sende kıza arkadas kalmak ister gibi yap.Ağır ol yani.Senınle yolda gordugu halde 3 saat konusabılecek kadar kanınız kaynadıysa elbet bişiler olur.Sen rahat ol bana güven.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kızlar erkekleri baya etkiliyo evet benide etkileyen biri var :( zetn bizde aşıgız Elimde tutmak için saatler patlatarak onu nasil mutlu etsem diye düşünüyorum :) artik kendimizi düşünmüoruz o derece yani o yüzden seni anliyorum .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zati bole kızla karsı karsıye geldim (ben hicbi kıza bole olmadım) ellerim usumeye basladı kısa bi surelligine ellrim titredi ve az kekeme oldum sonra duzelttim ama 3 saat boyunca ellerim buz kesmişti bole :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 06 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hellspe tarafından 06 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ohoo çıkarsanız sen kızı öpene kadar ölürsün :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence bir olay olmadan kalpten gidecek ya neyse:) saaaakin:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben de hayvanlar gibi açım, doymuyorum hiç[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar