Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlar gibi AŞIĞIM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar dun trgdy ile dolasırken benim cok hoslandıgım ve aşık oldugum kızı goruk bi 3 saat konustuk dolastık evlerine fln bıraktık
cok gzl bi gun oldu ne yapıcamı bilmiom
ama kız arkadas kalmak istio
ne yapacağamı bilmiom
fikir verirseniz cok sevinirim[signature][hline]Maedhros, 04 Haziran 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın hemen bişi diip gidicem içimde kalmasın

CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
seninkinde var sanki...
uA.com
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 05 Haziran 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buralarda bir de "hayvanlar gibi aşık olmak isteyen" birisi vardı diyecektim meğer o da kankan trgdy miş...
ee madem sende "hayvan gibi aşıksın" yardım etsene arkadaşına da,yol yordam göster,bir elinden tut,ne diye forum köşelerinde derman arattırıyorsun adama...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Mesaj tarihi:
uzaklaş o kızdan biraz.
araya mesafe koy,böyle diyen kızdan bişeyler bekleme hemen.Ayrıca enbaşında suskun ve arkadaşca yaklaşmışsan sonucunda olayları tersine çeviremeyebilirsin.
Enbaşında biraz pij olcanki olayları istediğin gibi yönlendirebilesin.
Edik:unuttum söylemeyi,biraz sen uzaklaş öyle bişey yok gibi hatta başkasını bul bisüre takıl ama yinede muhabbetini ve iletişimini o kızla kesme,ve olanları falan anlat işe yarayabilirde yaramayabilirde kızın hiç umrunda olmazsa bunlar ozaman ümidi kesmeye başlayabilirsin.
[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]

[Bu mesaj Korax tarafından 05 Haziran 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayvanlar direk çiftleşmeye geçiyor valla. hani hayvanlar gibi aşığım diyorsun da, yani. ehm.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

evet evet, onlar da nick değiştirdiler.
Mesaj tarihi:
said:
Korax, 05 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
uzaklaş o kızdan biraz.
araya mesafe koy,böyle diyen kızdan bişeyler bekleme hemen.Ayrıca enbaşında suskun ve arkadaşca yaklaşmışsan sonucunda olayları tersine çeviremeyebilirsin.
Enbaşında biraz pij olcanki olayları istediğin gibi yönlendirebilesin.
Edik:unuttum söylemeyi,biraz sen uzaklaş öyle bişey yok gibi hatta başkasını bul bisüre takıl ama yinede muhabbetini ve iletişimini o kızla kesme,ve olanları falan anlat işe yarayabilirde yaramayabilirde kızın hiç umrunda olmazsa bunlar ozaman ümidi kesmeye başlayabilirsin.
deniycem :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya
Mesaj tarihi:
said:
Frigg, 05 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
buralarda bir de "hayvanlar gibi aşık olmak isteyen" birisi vardı diyecektim meğer o da kankan trgdy miş...
ee madem sende "hayvan gibi aşıksın" yardım etsene arkadaşına da,yol yordam göster,bir elinden tut,ne diye forum köşelerinde derman arattırıyorsun adama...

ROFL!!![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 05 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
işallah
3 ay beklemekten kurudum valla
3 AY
ne üç ayı 4 ay oldu valla

o zaman senin iş zor :)[signature][hline]nothing
Mesaj tarihi:
sende kıza arkadas kalmak ister gibi yap.Ağır ol yani.Senınle yolda gordugu halde 3 saat konusabılecek kadar kanınız kaynadıysa elbet bişiler olur.Sen rahat ol bana güven.[signature][hline]Gece Kurda Aittir.
Mesaj tarihi:
Kızlar erkekleri baya etkiliyo evet benide etkileyen biri var
:( zetn bizde aşıgız Elimde tutmak için saatler patlatarak onu nasil mutlu etsem diye düşünüyorum :) artik kendimizi düşünmüoruz o derece yani o yüzden seni anliyorum .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
zati bole kızla karsı karsıye geldim (ben hicbi kıza bole olmadım)
ellerim usumeye basladı kısa bi surelligine ellrim titredi ve az kekeme oldum sonra duzelttim ama 3 saat boyunca ellerim buz kesmişti bole :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 06 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj hellspe tarafından 06 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...