Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mandalorian Armor, + larıyla beraber...

draedan

Öne çıkan mesajlar

valla benim bir amacim var birgun turm frf jetpackli olcak ataturkun izinden gidiyoz istikbal goklerdedir diyip[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

quest yapılıo yapılmasına (1 kişi yapsa yetio sonra bu bitiren adam her 3 günde bir dwb ye gidip o npc ile konuşunca alı alum minerali)

ama diğer parçalar rare loot, 10 aydır projective coating i arıorum mesela hala ne loot layabildim ne satan biri gördüm

3-4 tane vardı serverda onlarıda adamlar kullandılar craft için (tekinde crafter tam olayın ortasında öldü mallar uçtu)
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok ballı bir arkadaşım var her oyunda böyle :) Çağıralım o kessin birimizim charıyla çıkmazsa 20m 'i ben vereceğim :)

Örnekler ;

Ultima Oynuyoruz işte bir serverda yaratığın birinden +15 çıkıyor.Serverda sadece 1 yerde var işte gece saat 3 ben 1 haftadır en az 50 kez kesmişimdir denk getiremedim (yüzdesi çok fazlaydı çıkan bayram ediyordu :) ) Adama charımı verdim oyna diye runebook'tan markı görmüş gitmişti ve +15 KATANA çıkarmıştı :) Düşünün balı euhueh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 22 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
bu arada o resim büyük ihtimal gerçek değil (yada bi csr falandır belki) çünkü armor craft edilince renk rondom yani aynı rengi tutturmak ebe... gibi bi şey oluo

ayrıca tapeler mando ya takılamıo çünkü socket yok

bu adamların yaptıgı 2. set, rengi tutturmak icin 1 yildir gidiyorlar, may 2004 de baslamıslardı.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 22 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
bu arada o resim büyük ihtimal gerçek değil (yada bi csr falandır belki) çünkü armor craft edilince renk rondom yani aynı rengi tutturmak ebe... gibi bi şey oluo
bria serverında yakın zamanda gördüğüm mandalorian armorlu bi adam, seti tamamlarsa csr lerden birinin armoru tek renge çeviriceğine dair söz verdiğini söylemişti[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj MrBomb tarafından 22 Temmuz 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mandolorian Star Wars efsanesinde tarihe adını yazmış savaşçı ırk.

Zamanında büyük bir istila ile hem Cumhuriyet'e hemde Sithlere saldırıp bilinen galaksinin büyük bölümünü işgal etmiş insan ırkı.

Mandolorian Armor , Clone Armor'udur.Clone'lar zaten Mandolorian klonu olduğu için adı buradan gelmekte :)

Ayrıca Mandolorian Zırhları Sith Teknikleriyle güçlendirilmiş ve ışın kılıçlarına karşı dayanıklı bir hala gelmiştir (Vader'in zırhı gibi)

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 22 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...